Kásler Árpád Baukó Attilához, azaz AZARIAshoz

Nem biztos, hogy minden rajongó bejut Azahriah Puskás Arénabeli koncertjére  - Blikk

Tisztelt fiatalember, amit írok azt intő szándékkal teszem, hátha nem késő még jó irányba fordítania az életét, ha már tehetséggel áldotta meg a sors.

Meghallgattam az utóbbi nyilatkozatait és azt kell mondanom, hogy népszerűsége ellenére, nagyon sátánista szemüvegen keresztül ítéli meg Magyarországot. Azt sugallja ország világ felé, hogy Magyarország egy pedofilsimogató fészek, ahol a tanárok pszichopaták és nincs gyermekvédelem.

Mindhárom esetben az ellenkezője az igaz, négy iskolás gyermek apjaként tapasztalatból írom. Magyarországon nagyon erős a gyermekvédelmi intézményrendszer, szintén tapasztalatból írom. Sem a másodikos, sem a negyedikes, sem a nyolcadikos, sem pedig a tizenegyedikes gyermekeim tanárainál nem tapasztaltam pszichopata megnyilvánulásokat, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy az elégtelen jövedelemért még mindig tanítják a gyermekeinket.

Az én tanáraim ütöttek vertek minket, kézzel, bottal, favonalzóval, Magyarországon ennek nyomát sem láttam soha, sőt. Bár biztos vagyok benne, hogy előfordulhatnak kihágások, mint mindenben és mindenütt a világon.

Ami a pedofil ügyeket illeti, ha egyetlen egy előfordul, már az is sok és megengedhetetlen és a leghatározottabban fel kell lépni ellene. Magyarország fel is lép ellene és ha ezen a téren is előfordulnak kihágások, akkor annak komoly következményei vannak, ha kiderül, mert ahhoz, hogy egy kihágásnak következménye legyen, ki kell derülnie, remélem ebbe egyet tudunk érteni.

Én semmilyen jelét nem láttam annak, hogy a kormány befolyását latba vetette volna az ügy eltussolására, ellenkezőleg, a busz alá dobta az összes érintettet és azonnal.

Mint fentebb írtam, az egy áldozat is sok és megengedhetetlen és nem szabad számháborúba kezdeni amikor gyermekekről van szó, de mégsem lehet szó nélkül hagyni azt, hogy több tízezer gyermek sérült legalább ilyen mértékben a jogtalan devizakifosztás következtében. Ha nem tudná miről van szó szívesen elmagyarázom.

Sajnálatosnak tartom, hogy a több tízezer gyermekért a sátánista társai akikhez csatlakozott nem tartották fontosnak tüntetést szervezni, ellenkezőleg, a főkolompos Gulyás Mártonuk lejárató kampányt indított ellenem, ellenünk hazugságok és rágalmak terjesztésével, amikor meg bepereltem a sátánista bíróság elszabotálta az ügyet, ehhez nagyon értenek, ha a fajtájukról van szó. Itt olvashat róla bővebben: https://ahazapartja.hu/gulyas-marton-ellen-bunteto-feljelentest-teszek/

Felettébb visszataszítónak tartom, hogy olyanok aggódnak a gyermekeink jólétéért, akik életvitelükből fakadóan sosem lesznek szülők, sosem tudják meg, hogy mit jelent végigaggódni egy gyerekkihordás időszakát, mit jelent ápolni, virrasztani egy gyermek mellett. Jónéhány ilyen személlyel vállalt közösséget. Vagy nagyon naiv még, vagy a sátánista háttér most kért egy szívességet és teljesítenie kellett, de ez így működik.

A színpadi megjelenése sátánista jeleket hordoz magán, véleményem szerint értéket nem képvisel, még akkor sem ha történetesen millióknak tetszik és százmilliókat keres vele, amit és ahogyan előad, az lehet akár tetszetős is, divatos is, de egy rakás szemét. A zenéhez nem értek, énekelni nem tudok, de a szépérzékemmel nincsen baj.

A gyermekeinket az ilyenektől kellene megvédeni és főleg a tendenciától amit magában hordoz. A fiatalok egy része vakon csápol az eléjük tolt szennynek, a másik részük pedig depressziósan senkinek és semminek érzi magát, ha nem tiktok sztár, rock sztár, vagy influenszer. A tisztességes munkának az ilyenek miatt nincs már becsülete.

Már az is hajmeresztő, hogy a judeai névvel lehet befutni, az Attila már kevés hozzá, például lehetett volna Isten Ostora, de a leprásét választotta. Önt idézve, egy olyan judeairól merítette a nevét, aki „minden erkölcsi szabályt megszegett, hogy élvezhesse az életet”, ezért az Úr leprával sújtotta, így is halt meg, csak a pontosság kedvéért, ha már a zsidó nevéhez ennyire ragaszkodik, nézzen utána a Bibliába.   Nos akik ellen, önök tüntetnek elméletileg, azok is minden erkölcsi szabályt megszegtek, hogy élvezhessék az életet, gyakorlatilag hasonszőrűek ellen tüntetnek. Sok ellentmondás ez így egyszerre.

Orbánékat van miért és kell is bírálni, de amihez ön adta a nevét az a sátán szolgálata.

Végezetül, ami a tömeget illeti. Nincs okuk elszállni maguktól, ahhoz képest, hogy az összes fellelhető nemzetellenes celeb adta hozzá a nevét, az összes média ezt a tüntetést kürtölte éjjel és nappal, ahhoz képest az ötvenezer fő, bakfitty.

Nekem valamivel kevesebb összejött ugyanott, csak nemesebb céllal, anélkül, hogy egyetlen egy média is beszámolt volna előre, de még utólag is csak lekicsinylően, hogy néhány száz fő lézeng a téren. Íme:

Egyedül a rabbijuk tett róla említést, szokásához híven hazudva egy jó nagyot. Azt is megnézheti itt:

Szóval királyfi, ha még nem késő térjen meg.

Kásler Árpád