NYOMOZNAK GULYÁS MÁRTON ELLEN

Feljelentésem alapján a bíróság nyomozást rendelt el Gulyás Márton ellen, a “Partizán” csatornán megjelentett tartalmak miatt. Az indoklásban azt írja a bíróság, hogy az elérhető youtube video a sértett nevének közlése, továbbá más beazonosításra alkalmas adatok közlése mellett a sértettre vonatkozóan, más előtt a becsülete csorbítására alkalmas valótlan tényállításokat tett. A Gulyás Márton közreműködésével készített riportalanyok tényállításként közlik a bűncselekmények elkövetését, A Haza Nem Eladó nevét, majd a videón a sértettről készült felvételt, illetve a nevét jól láthatóan piros színnel kiírták, mint a párt alapítója, egy olyan szövegkörnyezetben, amely az elejétől a végéig bűncselekmények halmazának elkövetéséről szól, kamupártokról aláíróívek cserélgetésével és ezeken aláírások hamisításával. a teljes riportanyaggal összemosták a sértett személyét.

a büntetőügyben a nyomozóhatóságnak a nyomozati cselekményt 2021. október 27. napjáig kell elvégezni. A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye.

Meglátjuk a majdani tárgyalásokon Gulyás Márton mit hoz fel mentségére, mert nem ez az első videója, ahol A Haza Pártja lejáratását tűzte zászlajára. További kettő videóban állít súlyos valótlanságokat velünk kapcsolatban. Egyik ilyen videóban azt mondják, hogy az Állami Számvevőszék az ügyészségen feljelentést tett a pártunk ellen. Még ekkora baromságot, semmilyen feljelentést nem tett az ÁSZ ellenünk. Ellenkezőleg és ezt 4 tanúval tudom bizonyítani. Amikor az ÁSZ három napig beköltözött gyakorlatilag A Haza Pártja irodájába és rendkívül tüzetes vizsgálat alá vetette a pártunkat, azzal távoztak, idézek: “Kásler úr, ilyen precíz elszámolást az elmúlt 25 évben még politikai párt nem nyújtott be. Gratulálunk”

Gulyás Márton ezzel a magatartásával valójában teljesen aláaknázza a “Partizán” hitelességét. Ő dolga, de a lejáratásunkért fizetni fog, túltota a biciklit.

Másik téma:

A Stop Gyurcsány! Stop Orbán! petíciónkat eddig 718 személy írta alá. Összességében nem sok, de nem is kevés ahhoz képest, hogy mindenki vagy lejárat, vagy elhallgat. Egyetlen szócsövünk ez a honlap. Azért sem sok ez a szám, mert ebből legalább kétszáz ember nem ezt akarta aláírni, hanem a fidesz által indított Stop Gyurcsány-Stop Karácsony petíciót, de az emberek annyira felületesek, hogy az már fáj. Ezért tart ott a devizaügy, ahol tart. Csak egy példát ragadok ki, de százat is idemásolhatnék. 828 hozzászólás van a Stop Gyurcsány! Stop Orbán petíciónk alatt, ebből kb. 100 ilyen:

#801

“Aláírom mert 43 éves adótanácsadóként van annyi eszem, hogy meg tudom ítélni ezen emberek tetteit! Saját bőrömön, saját káromon tapasztaltam meg Gyurcsány Ferenc vezetésének hátrányait, fiatalon ellehetetlenítette az életünket, kín keservesen tudtunk csak talpra állni a saját erőnkből. Gyurcsány Ferencnek börtönben lenne a helye, más országban így is lenne. Karácsony Gergely 30 évvel ezelőtt kisegítő iskolába járt volna, analfabéta, ostoba ember semmi keresni valója a politikában, ha fele annyi esze lenne, mint amennyit képzel magáról vagy képzelnek mások róla kerülné a nyilvánosságot és mélyen hallgatna!

 (Bicske, 2021-09-07)”

Hát nem tudom, én nem kérkednék ezzel az eszemmel, mert ez a petíció nemcsak Gyurcsány stopról szólt, hanem Orbán stopról is….

Kásler Árpád