PUZSÉR RÓBERT és MAGYAR PÉTER SZELEKTIV ÉRZÉKENYSÉGE

puzsér róbert | Magyar Nemzet
Akkor rontott neki a kormánynak Magyar Péter, amikor megszűnt a többmilliós  megbízatása

Előrebocsátom, hogy a szelektív érzékenység is talán több, mint a teljes érzéketlenség, csak felveti a képmutatás magasfokú és aljas változatát is egyben.

Nézzük a tényeket.

Puzsér Róbert kiakadt és ha ő kiakad, akkor az elviselhetetlen hangján megállíthatatlanul dől belőle a szánalom, a szelektív szánalom.

„Egy fiút „halálba erőszakoltak” – üzeni Bayer Zsoltnak is Puzsér…..„Szabadjon jeleznem, hogy egy fiú vonat alá vetette magát, mert a bicskei gyermekotthon igazgatója, János bácsi éveken át fajtalankodott vele, és mert annak helyettese, Endre bácsi elhallgattatta. […] Javaslom Bayer Zsoltnak, meg a két asszony, anya és nő nagyszerűségén könnyekig hatódó trollkurzusnak, hogy merengjenek el pár percig a halálba erőszakolt srác sorsa felett, hátha észreveszik, hogy ebben az ügyben nem Novák Katalin és Varga Judit az áldozat.”

Köszi Puzsér, hogy helyettem is helyreraktad Bayert, párszor megtettem én is, de teljesen reménytelen eset szerintem, ugyanúgy, mint amilyen reménytelenül te is szelektív érzékenységgel lovagolod meg a sajnálatos és borzalmas ügyet. Képmutatásból jeles.

Ugorjunk egyet Magyar Péter legutóbbi bejegyzéséig.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól

– fogalmazott ….

Háááát, biztos jól jönne egy bocsánatkérés, de ez a kormány, ugyanúgy mint a teljes politikai paletta, a teljes parlament, Varga Judit igazságügyi miniszterestől, NER-es férjestől, tíz év alatt nem jutott odáig, hogy több tízezer gyermekáldozattól bocsánatot kérjenek, amiért törvényellenesen földönfutóvá tették a szüleiket, szétverték ezáltal a házasságukat, többszázezret külföldre üldöztek és több száz kiskorút kiemeltek a családból emiatt, az öngyilkos szülők árváiról nem is beszélve.

Hol a retekbe volt a nagypofájú Puzsér szociális érzékenysége és a Magyar Péter jogász dinasztia családból származó Magyar Péter igazságérzete?  

Puzsér érzékenységét nem karcolta, hogy hány kisgyerek szülője vetette vonat elé magát, meg ki a nyolcadikról, olyanok akik teljesen védtelenek voltak a bankár-jogász-birói-politikusi összeesküvéssel szemben. Talán érdemes lenne Magyarnak is nyilatkoznia arról, hogy a kiterjedt ügyvéd-bíró rokonsága hány árverezett ingatlant vett meg a kisemmizett családoktól? Nehogy az derüljön ki a végén, hogy jónéhány kilakoltatott gyerekes család vagyona ott dekkol náluk.  

Hogy lehetséges az, hogy valaki szociális érzékenysége csak egy igen keskeny mezsgyén észlelhető? Jómagam felemeltem a hangom a kifosztott nép ügyében is, meg az egyedi pedofil eseteket illetően is. Hogy lehetséges, hogy Puzsér-Magyar féléket a százezres létszámú megnyomorított gyerekek sorsa hidegen hagyja?

Minderre rémegyszerű a válasz. Íme: https://24.hu/belfold/2024/02/19/tizenotszoros-arat-kertek-a-tulajtol-a-hazon-elvegzett-munkaert/

Jól bevált módszere a bádogos  (erdélyi) cigányoknak, hogy kedvező áron elvégzik a ház ereszcsatorna cseréjét, majd amikor fizetésre kerül a sor, a megállapodott összeg többszörösét kérik el, de addigra már ott van a teljes kiterjedt rokonság és a legtöbb esetben az egyszerű és széttagolt magyarság fizet is, mint a katonatiszt, abból való félelmükben, hogy bántalmazzák, vagy éjjel beverik az ablakukat egy féltéglával.

Fenti esetben éppen arra járt egy rendőrfőnök és a cigányokkal szembe fel mert lépni és csalás miatt eljárás indult.  Ezesetben ez csalás, a bankárok törvényellenesen ugyancsak a többszörösét kérték az emberektől, mint ami törvény szerint járt volna nekik, de a csalás gyanújával tett többszöri büntetőfeljentéseimet eltussolták a nyomozó hatóságok. A zsidó bankárokról nem merték kimondani, hogy csaltak, mindössze tisztességtelenül jártak el, ez lett a hivatalos megfogalmazása az ügynek, ettől függetlenül a Magyar Péter féle jogászok, a Varga Judit féle igazságügyi miniszterek lófaszt sem tettek, hogy a szerződések ok nélküli felmondásából fakadó végrehajtásokat leállítsák.

A zsidó Puzsér sosem emelte fel a raccsoló hangját a zsidó és nem zsidó bankárok, a zsidó és nem zsidó bírák, valamint a zsidó és nem zsidó politikusok aljas kifosztása ellen. Magyar Péter kiterjedt jogász családja sem, pedig magyar gyermekek tízezreit sújtották és családok százezreit lehetetlenítették el. Amit most művelnek az nem több, mint aljas képmutatás, politikai hátszéllel.

Mi a közvélemény felé sugallat tanulsága az esetnek? Ha cigányul viselkedsz, lecsaphat rád a törvény, ha zsidóul, akkor megúszod. Még egy darabig talán biztos, de bízni kell az el és leszámolás reményében.

Kásler Árpád