Gulyás Márton ellen indított büntetőügy

2021.november 3. nap 9 óra 30 perckor

Cím: 1055 Budapest, Markó utca 25. II. emelet 270 számú tárgyalóterem

Gulyás Márton sosem keresett meg, hogy a legilletékesebb személytől valós információkra szert tegyen A Haza Pártja működésével, választásokon való részvételével kapcsolatban.  Érdemi vizsgálat és az elvárható minimális körültekintés nélkül, rágalmazott és kamupártozott bennünket.

Gulyás Márton valószínűleg nem tartott méltónak megszólaltatni a kamupártok című videosorozatában, de méltónak találta mocskolni, alaptalan vádakkal illetni úgy a Pártot, mint személyemet.

A politikai és közéleti szintér, főleg akkor ha bankok és bankárok főszerepet kapnak a kitűzött célok palettáján, mint az A Haza Pártja esetében központi szempont volt első perctől a banki kifosztás orvoslása, akkor az ember felkészül arra, hogy ez nem lesz sétagalopp és kapni fog hideget és meleget.

A fentebb felsorolt szempontok súlyától fogva a személyem rágalmazásától, mocskolásától eltekintenék, de a személyem bemocskolásával, bemocskolják négy kiskorú gyermekem apját. Namármost, gyerekeim apjának a nevén folt nem eshet, ezért felelősséggel tartozom feléjük és meg kell védjem az apjuk jó hírnevét. Ha egyszer Gulyás Mártonnak netalán saját gyermeke születne, talán meg fogja érteni, hogy miről beszélek, ha most esetleg zavarosnak találná ezt az eszmefuttatást.

Egyáltalán nem hiányzik nekem 7-8 órákat utazni a tárgyalásokra, de végére járok a dolognak és nemcsak erkölcsi helyreigazításra tartok igényt, hanem anyagi jóvátételre is, mely anyagi jóvátételt A Haza Pártjának számlájára kérem majd, hogy szíveskedjék befizetni, hogy érezze, ez egy valós politikai párt, valós célokkal és politikai elkötelezettséggel.

Ha nem tévedek, ez az első meghallgatás, amolyan békéltető szerűség lesz. Gulyás Mártonnal kibékülni nem tudok, mert haragosa nem vagyok. Bocsánatot kér és sérelmi díjat fizet, akkor visszavonom a feljelentésemet, ha nem akkor majd dönt a bíróság valamit, valamikor. Kivárjuk!

Kásler Árpád