ELŐADÁSOK helye és ideje

 • 2012. május 8-án, 13 órától, előadás Székesfehérváron (Botond Napi Vásár) – 12 fő
 • 2012. május 30-án, 18 órától, előadás Békéscsabán (Vasutas Művelődési Ház) – 230 fő
 • 2012. június 8-án Medgyesegyházán 18 órától (helyszín: Művelődési Ház) – 55 fő
 • 2012. június 16-án BAÉSZ NAGYGYŰLÉS GYULÁN, 16 órától (Kossuth Téren) – 250-300 fő
 • 2012. június 28-án, előadás Orosházán 18 órától Győri Vilmos tér 2 Amadeus kávéház – 50 fő
 • 2012. június 29-én, Miskolcon előadás 16 órától a Tudomány és Technika Házában (Mindszent tér) – 160-170 fő

A soron következő előadások helyszínei a következőek:

 • 2012. június 22-én, előadás Szolnokon a Zöld Ház Hild teremben 16 órától, Karczag László út 2. (szervezési hiányosság/átfedés miatt lemondtam)
 • 2012. július 1-én, előadás Egerben (szervezési hiányosság/átfedés miatt lemondtam)
 • 2012. július 7-én, előadás Ózdon (szervezési hiányosság/átfedés miatt lemondtam)
 • 2012. augusztus 18-án, előadás Bösztörpusztán (Kunszentmiklós) MOGY
 • 2012 szeptember 9-én, Oroszlányban (az előadást lemondtam, lásd közlemény a honlapon)

Nagyon köszönöm a már meglévő és lefixált meghívásokat és a jövőbeni felkérések reményében a következő közleményt kívánom közzé tenni!

A félreértések elkerülése végett, arról tájékoztatok  minden szervezőt, hogy átfedéssel szervezett előadásokon nem tudok részt venni. Több előadót egy estére besűríteni nem célszerű, éppen elég egy vagy két órás előadást meghallgatni a jelenlévőknek, nem beszélve az utána következő kérdések megválaszolásáról.

Mindazok, akik a BAÉSZ-RVMP-NCK Szövetség, vagy a személyem meghívásán dolgozik akár előadás megtartásával kapcsolatban, akár az RVMP alapszervezetének helyszíni létrehozásával kapcsolatban, a következő alapfeltételekről kell gondoskodjon.

Elsősorban jogilag rendezett formában biztosítsa a helyszínt, terembérlet vagy területfoglalás stb. Gondoskodni kell a megfelelő hirdetésről, hogy lehetőleg minél többen értesüljenek az előadás időpontjáról és helyszínéről, valamint kiemelten fontos, hogy időben értesítve legyen a hallgatóság arról, hogy az országjárás költségeit mi emberek, résztvevők tudjuk előteremteni, senki más. A „pénz, paripa, fegyver” megteremtése a mi feladatunk és kötelességünk az előttünk álló küzdelemhez, ugyanúgy ahogy eddig is tettük. Sem állami, sem egyházi vagy EU-s támogatásban nem részesedünk. Az, hogy valahová eljutunk, egy másik közösségnek az érdeme és ez az élőlánc kell hogy életbe maradjon és fejlődjön, mindaddig amíg törvényszék elé nem lesz állíttatva a teljes briganti társaság akik kifosztották Magyarországot.

Mindenki maga dönti el, hogy mit bír el a közös tehervállalásból, a kicsit sem kell szégyellni, a szándék ami mögötte van az számít. Természetesen szervezetünk bevételi pénztárbizonylatot kiállít minden adományról.

Továbbá nagyon nagy tisztelettel kérem szíves megértését minden Rendezőnek arra nézve, hogy nem áll módomban az előadás utáni ilyenkor szokásos vacsora meghívásnak eleget tenni több okból sem, amelyet itt most nem részleteznék, szívesebben fogadjuk ennek költségeit is a „hadi” kasszába, jómagam és kísérőim, akik általában velem vannak, a teljes utazás alatti ellátásról gondoskodunk.

Az előadások alatt hang és képrögzítést nem kérünk. Pontosan az a célunk, hogy az embereket felállítsuk a monitorok elől.

Köszönettel, Kásler Árpád.