Gulyás Márton ellen Büntető Feljelentést teszek

Nincs elérhető leírás.

Érdemes végignézni elejétől végéig, de ha valaki nem ér rá, ajánlom 10:00 -12:00 közötti két perces részt megnézni. Ma is későig leszek az irodába, reggel postára adom a Pesti Központi kerületi Bíróságra, Gulyás Márton ellen

Gulyás Márton és a Partizán elindulnak az ellenzéki előválasztáson – no  persze nem ám úgy! - PestiSrácok

szóló büntető feljelentésemet, rágalmazás, valamint becsületsértés miatt.

A mai napon augusztus másodikán, délelőtt 10:00 órakor szereztem tudomást erről a videóról. Gulyás Márton soha nem keresett sem ezügyben, sem más ügyben. Ha megtette volna, minden kétségét eloszlattam volna afelől, hogy sem A Haza Nem Eladó Mozgalom, sem én, a 2014-es országgyűlési választásokra, sem pedig az Európai Uniós választásokra nem adott utasítást aláírások másolására és nem szerzett tudomást arról, hogy ilyen történt volna, illetve ilyen felhasználásra került volna, mert akkor a szükséges intézkedéseket megtettem volna, mint ahogy megtettem azt a 2018-as országgyűlési választások alkalmával, amikor kettő Miskolci jelöltünk esetében felmerült a gyanúja annak, hogy esetleg nem törvényes úton jutottak hozzá ajánlásokhoz. Ezt a gyanút nem tudták meggyőző módon cáfolni, ezért az ajánlások leadási határideje előtt két nappal mindkét jelöltet visszaléptettem és így az összegyűjtött aláírások nem vettek részt a megszámolandó ajánlások között.

Azzal, hogy a riportalany tényállításként közli A Haza Nem Eladó nevét, majd a videón a rólam készített felvételt, illetve a nevemet, jól láthatóan (piros színnel) kiírták, mint a párt alapítója, egy olyan szövegkörnyezetben, amely az elejétől a végéig, bűncselekmények halmazának elkövetésről szól, mutyi milliókról, kamupártokról és mint ilyet az én személyemmel kiírtan nevesítve és videófelvétellel szemléltetve, a “Partizán” youtube csatorna, melynek köztudott vezetője Gulyás Márton, közérdekű tevékenységemmel összefüggésben és nagy nyilvánosság előtt a becsületem csorbítására alkalmas cselekményt követett el.

Én személy szerint kifejezetten megtiltottam, sokszorosan és bizonyíthatóan, hogy bármely jelöltje A Haza Pártjának, illetve párttagja és aktivistája, a törvényben meghatározott módon kívül ajánlásokhoz jusson. Ha valakinek van információja ilyen cselekményekről annak kötelessége megtenni a szükséges lépéseket, amit a törvény lehetővé tesz.

Gulyás Márton, a “Partizán” csatornán keresztül a jóhírnevemet és a társadalmi megbecsülésemet sározta be rágalmazásával.

Soha nem másoltam, illetve hamisítottam ajánló aláírásokat, ilyenre utasítást nem adtam és tudtommal A Haza Pártja sohasem használt fel ilyen ajánlásokat.

Nem ez az első eset, amikor Gulyás Márton bemocskolja A Haza Pártját és személyemet, de ezúttal a végére fogok járni, teljen bármennyi időbe és kerüljön bármibe is, mert nemcsak Magyarországon mocskoltak be bennünket, hanem a videó angol nyelvű fordításával globálisan is. Ezt ennyiben nem hagyhatjuk, mert mi, akik tisztességesen gyűjtöttük minden alkalommal az aláírásokat, tudjuk, hogy vért izzadtunk, megaláztatások tömkelegét elviseltük és hetekig fagyoskodtunk, áztunk-fáztunk. Amikor engem rágalmaznak, azzal rajtam keresztül mindenkit aki kivette a részét az erőfeszítésekből bemocskolnak. Gulyás Márton

Se ki, se be: az anarchista Gulyás Márton blokád alá vonná Budapestet -  PestiSrácok

ezúttal túl messzire ment pofátlanságával. Sem bátorsága, sem becsülete nem volt hozzá, hogy megszólítson a riportfilmben. Hát így járt….

Kásler Árpád

Egy hozzászólás a(z) “Gulyás Márton ellen Büntető Feljelentést teszek” bejegyzéshez