Strasbourgnak és az EP-nek továbbítom!

Az Emberi Jogok Európai Bíróságánál folyamatban lévő perünkhöz csatolom és az Európai Unió előtt lévő petíciónkhoz is továbbítom a Magyarországon zajló, a magyar Kúria, a magyar Parlament valamint egyéb állami hatóságok falazása és segédkezésével folytatólagosan elkövetett fosztogatások bizonyítékait.

A 14 millió 400 ezer forintos jelzálog-fedezetű kölcsönből , valamint egy hatmilliós üzletingatlanra felvett kölcsönből, amelyeknél hónapokra túlfizetésben voltunk és nem elmaradásban, a végrehajtó maffia csinált egy közel 113 milliós követelést, állami segédlettel. Vajon erre is azt mondaná Király Júlia, hogy betűjog szerint jogszerű?

Azt már hallottam, hogy a korsós lány meddig jár a kútra, de hogy a végrehajtó addig fog pofátlankodni, amíg hagyva van neki, azt már látom.

Az Európai Parlamentből le tudom állíttatni ezt az ámokfutást, hogy ne legyen hagyva nekik tovább, de ehhez április 7-re több tízezer kifosztottnak el kell jönnie a Kossuth téri tüntetésünkre, aláírni a már Brüsszel előtt lévő tízezer petíciónk megtámogatására beadandó kiegészítésünket az újabb fejlemények fényében, illetve az EP választás alkalmából, végre delegáljanak egy saját képviselőt az átvert és kifosztott devizahitelesek az Európai Parlamentbe, hogy érdemi érdekképviseletet folytathasson.

Az alábbi számok önmagukért beszélnek, hogy mire számíthat minden kifosztott egyenként. Én nyugodt vagyok, annak ellenére, hogy a 12 milliós üzlet ingatlanunkat elárverezték 4 millióért, alig várom, hogy a magyarnak a szemébe nézzek, aki képes volt megvenni. A kártérítés meglesz, csak néha nehéz kivárni. Kérdés, hogy a többi tízezernek, százezernek mi lesz, ha ismét képviselet nélkül hagyják saját magukat.

A 14 milliós kölcsönünknél 3 millió 861 ezer forintot számolt fel az OTP bank tisztességtelenül, az összes törlesztőrészletem 47%-át. Erre mondta a Kúria bírája Vezekényi Ursula, hogy ez nem sok és nem állítják le a végrehajtást.

Ezek az emberek a nép ellenségei, papírok és hatalmi pozíciók mögé bujkálva gátlástalanul rabolják el az emberek vagyonát. Eddig a kifosztottak nagyrésze ezt hagyta, tisztelet a kivételnek.

Április 7-én, minden kifosztott jöjjön a Kossuth térre Budapestre.