MEGFENYEGETTEK… +1 ígéret

Egy Gyulai devizahiteles, hogy megmentse nagyértékű  ingatlanát, kétes hátterű, Budapesti társasághoz fordult, akik az árverésen való visszavásárlásban “segédkeznének” neki, a követelés töredékéért.  S ha már a viharsarokból odafönt járt, ezek a keményhuszárok úgy gondolták, hogy leüzennek ide a végekre a gyulai Káslernak, mert a jóember felkeresett és azt mondta, hogy ő bár említést sem tett rólam a társaság előtt, dolguk végeztével azt mondták neki, ha visszajön Gyulára adjon át egy üzenetet számomra, amit a kifosztott meg is tett.

A lényege tömören az üzenetnek, hogy bizonyos körökben nem nézik jószemmel a ténykedésemet és jobb lesz ha leállok a devizahiteles üggyel.

Kifosztott honfitársaim!

Ha látok támogatást, nem állok le a teljes győzelemig, de ahhoz érdemi támogatottságra van szükség.  Március hónapban háromszor törték fel A Haza Pártja honlapját, szétverték a szerkesztői felületet, gyakorlatilag csak az adminisztrátor tudja feltenni a posztokat “kézi vezérléssel”. Ezért a tegnapelőtt új szerverre költöztettük át a honlapot, majd ezt követően tegnap ezt az üzenetet kaptam az új üzemeltetőtől.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalán hackelést észleltünk.

Kedves Kásler Árpád (A Haza Pártja),
Tájékoztatjuk, hogy vírusvédelmi rendszereink kártékony kódokat találtak az Ön tárhelyén. A vizsgálat során feltárt problémákkal kapcsolatban foganatosított intézkedésekről levelünk végén találhat részletes információkat.

Kevesebb mint egy nap alatt, az új tárhelyen is profi hackerek támadták meg a honlapunkat.  Tegye fel mindenki magának az egyszerű kérdést, ha jelentéktelen lenne a ténykedésünk, akkor miért fektetne bárki energiát a velünk való foglalkozással. Miért vagyunk több mint 5 éve kiszorítva minden médiából? Miért kapnak köztörvényes bűnözők és jelentéktelen, a devizahiteles téren semmilyen eredményt felmutatni nem tudó kétes egyének e témában sűrűn médiafelületet?

Azért emberek, mert ezektől a kifosztóknak nem kell tartaniuk, a megoldás kulcsa a mi birtokunkban van és a hőbörgőkkel ellentétben,  Brüsszeli és Strasbourgi ténykedésünk valós eredménnyel fog záródni.

Nem kevesebbet ígérek minden devizahitelesnek, mint azt,hogy  ha kétszázezer kifosztott felhatalmazása folytán  az Európai Parlamentből képviselhetem ezt az ügyet, szeptemberre leállíttatom ezt az ámokfutást, követelni fogom egy európai vizsgálóbizottság felállítását és valós elszámoltatásra köteleztetem a bankokat, ami azt fogja jelenteni, hogy minden végrehajtottat kártalanítani kell, mert jogalap nélkül mondták fel a szerződését, a káslerperen alapuló és annak következményeként megállapított tisztességtelen tételek miatt.

Az Európai Bíróság leírta, hogy a káslerper okán nemcsak az árfolyamrés, hanem az árfolyam adósra hárítása is kiesett és a 256 forinton való forintosítás, mivel a felvételkori árfolyamhoz képest többlet terhet ró az adósra és egyedileg megnem tárgyalt kikötésről lévén szó, ezért tisztességtelen.

Az Európai Parlamentből kiharcolom minden devizahiteles számára a tisztességes elszámolást. Akiknek felmondták a szerződését, azt hatálytalanítani kell, mert jogalap nélkül mondták fel, sajnos a magyar parlament erről nem rendelkezett egyeik devizahiteles törvényben sem. Akik még fizetik a követeléseket, azoknak nagyvalószínűséggel egy tisztességes elszámolást követően vagy már nem lesz tartozásuk, vagy jóesetben még vissza is kaphatnak akár többmillió forintot.

A gyors és hathatós eredményt az utcáról nem fogom tudni kiharcolni a kifosztottak számára. A magam ügye megy a maga útján, csak ki kell várnom Strasbourg ítéletét és mivel megkezdtük immár a negyedik évet a kereset benyújtása óta, az ítélet sem várathat már sokat magára, de az csak az én ügyemben lesz.

Többmillió érintett van Magyarországon, ha a közösségi oldalaikon megosszák ezt a levelemet, már sokat tettek az ügyért. Ha felhatalmaznak én ígérem, hogy valós elszámoltatásra köteleztetem a bankokat. Kártalaníttatom a jogellenesen kilakoltatottakat, és felvételkori árfolyamon elszámolásban részesülnek akik még fizetik törlesztőrészleteiket. De ettől többet ígérek! Amint ezt elérem, azonnali hatállyal lemondok képviselői mandátumomról  és visszavonulok a közéleti tevékenységtől! Legyen ez mindenki számára a garancia, hogy nem egyéni karrierépítés a célom, bár elég baj az, ha az elmúlt tíz év ténykedése, a valós és tiszta szándék bizonyítására nem volt elegendő.

Április 7-én délelőtt 11 órára több tízezer devizahiteles jöjjön el, az elmúlt tíz év legnagyobb devizahiteles tüntetésére Budapestre a Kossuth térre, hogy üzenjünk Brüsszelnek és üzenjünk a magyar parlamentnek is, hogy nem jó munkát végeztek, szabad utat adtak a magyar emberek kifosztásának.

Aláírásra hívom Önöket, aláírásra és nem hőbörgésre és igen, aláírás után haza fogunk menni, anélkül, hogy rongálnánk Budapesten, anélkül, gyújtogatnánk, vagy a megjelentek testi épségét veszélyeztetnénk. Mert a valós erő a sok kifosztott céltudatos felhatalmazásában rejlik, nem a hőbörgésben. Nézzék meg a hőbörgők eredményeit, nagyon ne keressék, mert semmit sem fognak találni, csak annyi van amit kásler kiharcolt eddig az utcáról. Ha többet akarnak, akkor hatalmazzanak fel, megoldom az ügyet és utána lemondok mandátumomról és visszavonulok a közélettől.  Keveset kérek, hogy sokat adhassak.

Kásler Árpád