5 hozzászólás a(z) “Október 20. – teljes anyag” bejegyzéshez

 1. Október 20

  Két órányi üzenet,
  Árpád neked köszönet.
  Október 20.-án,
  több tíz ezren voltunk talán.

  HA EZ MOST NEM ÜZENET,
  HATALOM ! AKKOR MINEK NEVEZED?

  Nem szappan opera ,
  fő téma a deviza.
  Ezt kéne megoldania,
  mélyen tisztelt honatya.

  El adósodót emberek,
  megoldást keresnek.
  A lemondás az esélye,
  hogy tele legyen edénye.

  Nem kell neki lakoma,
  ha bank hitel a vacsora.
  ha tisztes élet reménye ,
  nem kötözhet szívébe

  Gyermekek otthontól távol,
  elűzve mint egy vándor.
  Mit akarsz a néptől ,
  ha kicsavarod a vértöl.

  MIT GONDOLSZ HÁT HATALOM HAZÁDRÓL,
  HA ELŰZÖL MINDENKIT HAZÁNKBÓL.

  Több tíz ezren voltunk talán,
  október 20.-án.
  Árpád neked köszönet,
  a két órányi üzenet.

 2. Róbert: Ha eddig nem tetted, ott a megyédben keresd az ottani alapszervezeteket, tagokat, üljetek össze, beszéljétek meg, ott helyben milyen lehetőségeitek vannak. A KApcsolat menüpont alatt megtalálod a helyi kapcsolattartó elérhetőségeit. (az is lehet, ez én leszek, mert van pár megye, ahol még nincs erre helyi ember, de megoldjuk)

 3. Egy lapon sem említhető a két beszéd!

  Másfél óra érdemi mondanivaló, NEM! előre megszerkesztve, hanem rögtönözve, szívből őszintén elmondva ez Árpád, penge mint mindíg VS. O.V. beszéd technikai tanárok, és pszichológusok által összetákolt, papírról olvasott, elhazudott színháza.

  Szerintetek miért nem vállalja föl egyik sem, az élő vita műsort Árpáddal?

  Azért mert egyszerre lemosná, az “elitet” fél óra alatt, nemhogy egyesével. 🙂

  Napról napra csak erősödünk, rettegnek ha csak a nevét hallják Káslernek és a Haza Nem Eladó Mozgalomnak!

  Jó úton járunk, ezek mindent elkövetnek, hogy bent maradjanak a játszmában, de ez már csak vegetálás, az utolsókat rúgják… ahol már lengyel turistákra, és parancsban kiadott kötelező részvételre bízzák a tömeg látszatának fenntartását, fél évvel a választás előtt, ott már óriási a para emberek!

 4. Nagyon különös érzések kavarognak bennem amikor végignézem Kásler Árpád beszédét, majd Orbán Viktor három nappal későbbi ünnepi beszédét. Mindkét beszéd alapvető mondanivalója, hogy az elmúlt bő húsz esztendőben nem felépítették, hanem tönkretették nemzetünket. Csakhogy Orbán Viktor ennek tevékeny résztvevője is volt. 23 éve országgyűlési képviselő, bár ebből nyolc évig be sem járt a parlamentbe, csak a tiszteletdíját vette fel és birodalmát gyarapította. 1998-2002 között mint miniszerelnök Tavaresékhez járt pitizni hogy uniós tagok lehessünk. Ő látogatta legtöbbször a főpufajkást a kórházban és biztosított neki különleges ellátást most pedig felolvassa beszédéből, hogy a pufajkát öltönyre cserélte. Viktor! Legalább elolvastad volna előtte a beszédet mielőtt a pódiumra léptél. Bár kétség kívül minden szóról szóra igaz az elmúlt 23 év nem szólt másról csak az ország tönkretételéről, hogy néhány százezer ember meggazdagodjon. A be nem tartott ígéreteket hazugságnak nevezik.
  Kásler Árpád papír nélkül szívből tudott szólni a tömeghez ami ugyan csak ötezerre tehető és nem ötszázezer. Én sem voltam ott és szerintem millióan bánjuk, hogy valamilyen oknál fogva nem mentünk el.
  Legtöbben félünk, még gyávák vagyunk, pénzünk sincs már és lassan hitünk se. Pedig sok millióan vagyunk a hatalom félretaszított tudatosan megalázott emberei akit még néhanapján polgárnak hívnak bár igazából csak adóalanynak és négyévente szavazónak tartanak. Mi nem jutunk el a tizenmilliárdokból felújított zeneakadémiára.
  Bennem az tartja a hitet, hogy vannak még KÁSLER ÁRPÁDOK ilyen bátor őszinte hazafiak, akik még tudnak józanul is gondolkodni. Okos döntés volt a békés hazavonulás. Háború van, hosszú az út a győzelemig. Sajnos sokan elvérzünk még addig, hiszen a tisztességtelen megszerzett vagyonokról nehezen fognak lemondani.

 5. Pénz, paripa, fegyver- no, ez kellett a háborúhoz régebben.

  Ma a háborút a médiákon keresztül kell megvívni: “Reklám, reklám, reklám!!!” talán ez lehetne a modern hadviselés mottója.

  A reklámhoz sajnos média-felületek kellenek, a szájról szájra terjesztés nem elégséges.

  A marketing kudarca: “Túl későn és túl kevés” szavakkal lehetne leírni. Ezek az információk terjesztéséről szólnak.

  Többféleképpen lehet segíteni: vagy segítesz a közvetlen terjesztésben, vagy találsz magad helyett valakit, aki részt vesz a közvetlen terjesztésben, vagy médiafelületet (újság, tv, rádió, hírdető-felületek, nagy-plakátok, stb) biztosítasz, vagy anyagiakban támogatod a mozgalmat.

  Az Árpád által említett 100 millió forint az 20.000 ember x 5.000 Ft- ez nem egy nagy összeg mikor az ellenfél milliárdos nagyságrendű költségekkel gazdálkodik…

  Én személy szerint a választásokig legalább 20.000 Ft-tal fogom támogatni a mozgalmat.