6 hozzászólás a(z) “2013. október 20. – Ócsa” bejegyzéshez

 1. Kedves D.Judit !
  Csodálva olvastam a Gyurán Jánosnak irt válaszát, már csak azért is, mert nem igen gondolom, hogy megérti v. megértette az összefogásunk lényegét.
  Egy jó dolog azért van az úr levelében, mégpedig az, hogy kilép e társadalmi összefogásunkból, mert hogy ilyen tagokra nincs szükségünk. Inkább legyünk eggyel kevesebben, mint “ilyenekkel” többen. Annyit azért hozzátennék, hogy még csak minősíteni sem érdemes egy primitív írást, s ezért nem is fejtem ki bővebben a véleményem.
  Üdvözlettel.AJudit

 2. GETTÓCSA

  Ez a csoda Ócsa?
  Otthonunkról szólna?

  Ez volna a megoldás?
  Család-gettósítás?

  Kitesszük a szégyen táblát?
  Helyezzünk rá névjegykártyát?

  Van kérdésem, sorolom,
  valaha feldolgozom.

  Egyformán buktunk be,
  a deviza hitelbe.

  Mi lesz a végállomás,
  kudarcba fulladt vallomás?

  Nem hagynak nekünk mást,
  bankok által kreált tartozást.

  2013 okt. 24

 3. Tisztelt Gyurán János!

  Nagyon egyszerűen szeretnék az Ön által leírtakra reagálni.
  Ahhoz , hogy ezt a szót valakivel kapcsolatban leírhassuk : csal
  – bizonyíték kell legyen a kezünkben, ami gazdasági értelemben mindenképpen magánokiratot vagy különféle könyvelési bizonylatokat jelent , valamint a tények összevetésére van szükség a törvényekkel

  Ahhoz, hogy ezt a szót valakivel kapcsolatban kiejtsük: lop
  -tettenérésre van szükség, vagy nyomozással történő vizsgálat során a személy azonosítására és tanúkra, az ellopott dolog valaha való létezésének igazolására hogy valóban volt mit ellopni , és annak bizonyítására, hogy aki a lopás tényét kijelenti, nem tudott a dolog elviteléről

  Ahhoz , hogy ezt a szót valakivel kapcsolatosan kijelenthessük : hazudik
  – a teljes igazság tiszta , logikus ismeretére, amivel kapcsolatosan állítjuk, hogy az illető hazudik , és arról is meg vagyunk győződve, hogy az illető szándékosan mond mást, mint ami a valójában történt, ellenkező esetben lehet, hogy rossz az információja

  Remélem, Ön legalább annyira elmélyedt az ügyünkkel kapcsolatban álló jogszabályok és konkrét esetek tanulmányozásában , mint mi.
  Remélem,alaposan áttanulmányozta a Polgári törvénykönyv ide vonatkozó fejezeteit,
  a Büntető törvénykönyv teljes terjedelmét , mert jelentős részében vonatkozik az ügyünkre
  a hitelintézeti törvényt
  a közjegyzőkről szóló törvényt
  a számvitel rendjéről szóló törvényt
  az ügyünkre vonatkoztatott Kormányrendeletet
  az Alaptörvényt
  tanulmányozta a Szent Korona Tant
  minden egyes feljelentést, amit tettünk
  minden egyes beadványt , amit tettünk
  elemezte a társszervezetek általi vizsgálatokat, megoldási javaslatokat
  az ügyvédek, közgazdászok által adott interjúkat, megoldási javaslatokat
  az emberek napi szintű gondjával tisztában van
  segített nekik, amikor ebben a tárgykörben Önhöz fordultak.
  demonstrációt szervezett

  Mindezen folyamatok elemzése, ismerete előfeltétele minden Ön által a jelen ügyünkkel kapcsolatos sarkalatos véleménynyilvánításnak.
  Természetesen bizonylatok , írásbeli megállapodások , szóbeli megállapodások törvényesség szerinti áttanulmányozására is szükség lett volna ahhoz, hogy Ön ilyen kijelentéseket tegyen , miközben a kijelentése még ezesetben is lehet megalapozatlan.

  A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM minden tagja nevében felkérem Önt, hogy a jövőben tartózkodjon a honlapon történő efféle koholmányok megtételétől , és jelen állítását mint alaptalan rágalmat vonja vissza , az Ön levele mindannyiunk számára sértő, minden alapot nélkülöző és

  Töviskesné Dsupin Judit

 4. Gyurán János, a düh nem jó tanácsadó. A nem kevés helyesírási hibától amit hsz.-ben megejtett most eltekintek, de talán a “csal, lop, hazudik” mellé néhány bizonyíték nem ártana. Miért van az, ha nemlétező szervezetek mögé bújó emberkék nincsenek figyelembe véve, akkor egyből rágalomhadjáratba kezdenek. Önök, vannak jó néhányan igen tisztelt uram, úgy próbálnak a semmiből előtérbe kerülni, pontosabban a Mozgalom vezetésének közelébe férkőzni, hogy eddigi életük során a nemzet érdekében semmit nem tettek, de a billentyűzet mellett mámoros állapotban felismerik magukban rejlő hazafit, majd kétszáz helyesírási hibával tűzdelt levelükben megírják a frankót és a nemlétező tagságukra hivatkozva vezetői szerepért kuncsorognak. Tisztelt János, Ön még a saját nevét sem tudta kétszer egymás után egy hsz.-ban helyesen leírni. Ezért és a sok sületlenségért amit leírt korábbi, nekem címzett levelében nem lett kapcsolatfelvétel. Mint érdemtelen megkeresés ment a virtuális kukába sok mással egyetemben. A mostani kapatos kirohanása is ennek helyességét igazolta. Élvezze ezt a kis nyilvánosságot mert nem sokba lesz része.
  Tisztelettel,Kásler Árpád

 5. Furcsa, ahogyan haladunk előre,egyre többen utálnak valamit ami esélyt ad arra hogy emberi jövőt élhessen minden egyes ember.Szerintem a szent koronánk is ezt képviseli.A gyűlölet a gyengék eszköze, a szeretet az erőseké.

 6. Nem igen tisztelt Kasler úr!

  Én vagyok az a Gyurám János aki jelentkezett az Ön szervezetébe, amit most nyilvános visszavonok. Én most dühömben nem akarok az Őnők mocskolódásaiba beszállni. Most csak annyit mondokj, hogy ön is mint minden politikus csal lop hazudik, lehet, hogy igy sok pénzt fog csinálni, de mi később Önt is a csló politikusokkal együtt ki fogunk söpörni. Ön mint ex emigráns ránk is a külföldön élő magyarokra szégyen, hogy Ön hazajön csalni lopni és hazudni.

  Egyelőre csak ennyit irok, de nagyon sokat fog rólam hallani a jövőben.

  Gyurán János

  Magyar Testvériség az Emberi Jogokéret
  Mozgalom Elnöke