Megtörni A Csendet

Ezt írta Márai Sándor „A Hazáról”.

„Mindegy, kik beszélnek hazád nevében. Mindegy az is, mit mondanak azok, akik jogosultnak hiszik magukat, a haza nevében beszélni. Te hallgass hazádra. Mindig, mindent adjál oda hazádnak. A világnak nincsen semmiféle értelme számodra hazád nélkül. Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán, semmit ne várj hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben. Ez a legfelsőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri.”

Hosszú gyengélkedés okán, semmittevésre kárhoztatva, volt időm elmélkedni hasonló gondolatokon, melyeket majdnem így gondoltam én is, de amikor ezt leírva és meghallgatva végig ízlelgettem, rádöbbentem a megható szavak mögött rejlő veszélyre. Olyan ismerős volt, „ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel”.

Itt felbőszültem és elkezdtem mindent elolvasni, ami fellelhető Márairól. Meglepő, hogy milyen sok országban élt életvitelszerűen, nem turistaként és soha, semelyik országban nem kellett sem neki, sem az 1936-ban átkeresztelkedett feleségének olyan hétköznapi munkát végezniük, mint a többi emigráns írónak, költőnek, mint például Vass Albertnak, aki egész amerikai léte alatt magnószalagok kezelői állásnál feljebb sose jutott. Azért is említem Vass Albertot, mert van pár közös meghatározó dolog az életútjukban, de legfőképp életútjuk után.

Mindkettő, a Magyarországi rendszerváltást követően az újra felfedezett írók körébe kerültek, mégpedig a legelőkelőbb helyre és nem mellesleg mindketten főbe lőtték magukat.

Szabad-e elfogulatlanul egyetérteni Márai szavaival, bitang ember-e az, aki mégsem így gondolja? És itt elsősorban magam tetteit elemeztem, hogy mit tettem és mit vártam el a hazától, egyáltalán tettem-e valamit és vártam-e el valamit?

Márai Sándor- „mindegy kik beszélnek a hazád nevében. Mindegy az is, hogy mit mondanak azok, akik jogosultnak hiszik magukat, a haza nevében beszélni”

Kásler Árpád-„egyáltalán nem mindegy, hogy kik beszélnek a hazád nevében és egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondanak”

Márai Sándor-„Te hallgass a hazádra. Mindig, mindent adjál oda hazádnak. A világnak nincsen semmiféle értelme számodra hazád nélkül.

Kásler Árpád-Egyetértek.

Márai Sándor- „Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán, semmit ne várj hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.”

Kásler Árpád- A legjobbat várom a hazától és nem sopánkodok, ha megbántanak a haza nevében, hanem megpróbálom kiegyenesíteni a jogtalanságot. Az ember ha a hazájától egyáltalán semmit se várhat, akkor az élettől nincs mit várnia.

Én sose álltam sorba segélyekért ott ahol a haza nevében osztogatták, sose vettem igénybe „szocpol” kedvezményeket, potya pályázati pénzeket, a gyerekek számából adódóan ház, autó, vagy egyéb ingóság megszerzésére szolgáló kedvezményeket az állam terhére. A haza fogalma egyáltalán elválasztható-e a mindenkori állam fogalmától, énszerintem nem.

Szerintem nem bitang az, aki elvárja, hogy a haza, a köz erejével, az erőszak-monopóliumával, a törvényeivel megvédje és ne segédkezzen a hazafiának a kifosztásában, elnyomásában, elüldözésében és végsősoron elpusztításában.

Magyarország az Orbán kormány kétharmados szavazati többségének birtokában, pontosan ezt tette. Elárulta, a hatályos törvényeket lábbal tiporta, cinkos tettestársként kifosztotta a haza fiait és lányait és tette mindezt,  egy nemzetközi cionista összeesküvés keretén belül, ez teljesen világosan nyomonkövethető.

A Kelet – Európán  végigsöprő devizahiteles kifosztás és a Gázai palesztinok, illetve a zsidó állam szembenállási folyamatai között sok párhuzam van, ez is mutatja, hogy egy tőről fakadt mindkettő kitervelése.

Az egyik legszembetűnőbb ilyen hasonlóság, hogy a folyamatok kiindulópontját a kifosztó részéről tetszőlegesen választják meg, nem a tényleges kiindulópontban. Ennek bekövetkeztében még az érintetteket is képesek megtéveszteni.

Ennek a megtévesztésnek érdekében hoztak létre ál érdekvédő szervezeteket, akik a végrehajtási folyamatokat igyekeztek volna támadni, holott azok a folyamatok, néhány kirívó esettől eltérően törvényesen zajlottak. Ugyanúgy, mint a palesztinok legutóbbi támadása után, az ismerethiányos emberek számára, egyértelmű és jogos önvédelem a zsidó állam háborús retorziója a palesztinok ellen.

Csak van egy bökkenő emberek!

A palesztinok október 7-i támadása nem kiindulópont, hanem egy nagyon hosszú, brutális elnyomás, kifosztás és népirtás következtében végrehajtott kétségbeesett, sajnálatos és szomorú cselekmény.

A devizakifosztás következtében is azért tettek meg mindent, hogy a végrehajtási eljárásokra koncentráljanak a kifosztottak, mert azokban nagyon kifogásolni való nem volt, mert a végrehajtási cselekmény a szerződés felmondásának a hozadéka. Onnantól kezdve, közjegyző, végrehajtó, kilakoltató rendőr, már nyugodtan mondhatta (a retkese), hogy csak a munkáját végzi.

A magyar parlamentnek volt az a feladata, hogy a Kásler Árpád fél évtizedes munkásságának következtében felderített csalássorozatot, (tévedésbe ejtés, tévedésben tartás és ebből kifolyólag anyagi kár keletkezése) követően az összes devizahiteles banki kölcsönszerződés felmondását semmisnek kellett volna nyilvánítani a törvény erejével.

A lopásaikkal és egyéb mocskaikkal sakkba tartott politikus bábuk ezt nem tették meg. Rá is ment másfél-kétmillió életerős munkavállaló hazafi, gyerekestől, családostól. Nem sopánkodtak, “itt hagyjuk a tanyátokat, basszátok az anyátokat” alapon….elmentek. A tatárdúlás óta nem látott munkaerőhiánnyal küzd az ország, meg is indult az ázsiai munkavállalók betelepítése nagy tömegekben, mondván, hogy csak a hiányzó és be nem töltött állásokra. Ja persze, meg kell kérdezni őket is ….Biztonsági őrök mellett, azonnal felmondtak a dolgozóknak, akik vendégmunkásokat tanítottak be Gyöngyösön” Ezt már egyszer eljátszották a nagyurak Erdélyben, a végeredmény ismert.

https://24.hu/fn/gazdasag/2023/12/20/vendegmunkas-felmondas-leepites-gyongyos-b-braun-munkavallalo-filippino-fulop-szigetek-elbocsatas/?fbclid=IwAR0mtuZramJaH9ONLO7XVIXI0yDP8G6KVA3rdoSd37GpYYeUNLUjc-ng9Ng

Magyarország azon maroknyi ország között van, aki leszavazta a Gázai humanitárius tűzszünetet. A Debreceni volt 20%-os erre azt mondta, hogy Magyarországnak érdeke, hogy Izraelben rend legyen,mert ha nem úgy lenne, akkor akár 300-400 ezer hazatelepülővel is lehetne számolni, ami komoly problémákat idézne elő. Ez azért is felettébb érdekes, mert kormányablak irodákat hoztak létre a külföldön lévő magyarok hazahozatalának érdekében. Ezekszerint mindenkit szívesen várnak haza, csak a zsidóállamban élőket nem. Osztozkodni kéne a gazdatesten, azok száját nem lehet betömni közmunkával, mint az itthon maradtakét. De ezen nem is lehet csodálkozni, ha elolvassák a Gyöngyösi munkavállalók ismeret hiányát tükröző nyilatkozataikat, sikeres agymosás sepert végig az országon.  

Népirtás zajlott Magyarországon, nemhiába jelentettem fel Orbánt Hágában, azáltal, hogy a jogtalan kifosztással elüldözték az embereket a hazájukból, és Márai szerint ezt szótlanul tűrni is kell, mert ha nem akkor bitang a haza fia.

Ki kell mondani sokszor és hangosan, népirtás történt az Orbán felügyelete alatt, kicsit gulyásabban, mint Gázában, ott gátlástalan népirtást hajtanak végre a jelenlegi hatalom cimborái.

Aki emberből van, az ilyet nem csinál.

https://www.youtube.com/shorts/OovSnfD7Fko

https://www.youtube.com/shorts/IAJbC0yBZOA

Itt a zsidónak megszólalt a lelkiismerete….üldözik a gyerekgyilkosságok amit elkövetett, kiborult…

https://www.youtube.com/shorts/-RQWqWdrM8U

Itt meg a főhajakend kutyáknak, kutyák kölykeinek nevezi a palesztinokat és ki kell irtani mindegyiket az utolsó szálig, hogy a területeiken építkezhessenek és élhessenek a zsidók. Hitler kezd kutyafaszának tűnni ezekhez képest, ha ezek nem lesznek megállítva. És nem látom egyelőre ki állítaná meg őket akkor, amikor a török nyíltan emberiesség elleni bűncselekményekkel, népirtással vádolja a zsidó államot, de elektromos autót hoz és lovat fogad el ajándékba attól, aki leszavazta a tűzszünetet.

https://www.youtube.com/shorts/AOtApvF1LVg

Értem én, hogy úri huncutság a politika, mondhatnám azt is, hogy főúri, a lovat sem hiába nevezték annak aminek, de amíg ez így marad, addig a világ is így marad.

Na de nem a végtelenségig. A zsidók megértették a maghasadást, az atom be fog tenni a vergődésnek és hamarabb, mint gondolnák azt sokan, ráadásul nem is az atomfegyverek, hanem az atomerőművek. Orbánnak a történelemben két nagy dolog lesz a kontójára írva. A milliós nagyságrendű magyarság elüldözésében való közvetlen részvétele és a Paksi atomerőmű bővítése. Az ország egyharmadának teljes elértéktelenedéséhez fog vezetni , de mi az már nekünk a Trianoni kétharmad után…. de ez egy mások poszt megírását követeli, talán majd 2024. végén megejtem, ha megérjük.

Addig is, csakhogy mindenki tudja. Én kitaláltam az emberiség energia problémájának a tiszta megoldását,

Nincs elérhető leírás.

de azt is érzékelem, hogy minden el lesz követve annak érdekében, hogy ezt (se) tudjam sikerre vinni, de azért én még megpróbálom, ha nem bánják. Egyelőre nem tervezem Márai és Vass útját követni, tehát ha mégis bekövetkezne az nem én voltam.

Kásler Árpád