Kásler Árpád nyílt levele Kegyelmes Katalinhoz

Gigatüntetés lesz: A pedofilbotrány miatt Novák Katalin lemondását  követelik - Valódi Hírek

Ez most már biztosra vehető, hogy így vonul be a történelembe, mint Kegyelmes Katalin. Nincs ezzel semmi baj sem. Volt már ennek az országnak Vak Bottyánja és Könyves Kálmánja is. Mindkettő kiváló hadvezér, utóbbi ráadásul Európai mércével mérten is kiemelkedően művelt és népének felemelkedésén fáradozó személyiség volt.

Kegyelmes Katalin asszony, mennyire más megítélés alá esett volna, ha sűrű kegyelemosztásai közepette, időt szakított volna a magyar népet megnyomorító rabigájának a megszüntetésére, ha már ily magasságokba emelkedett Orbán jóvoltából. Annak az Orbánnak a jóvoltából, aki saját bevallása szerint is, egyetemi évei alatt csirkepakolásból tartotta fenn magát, a parlament számos illusztris tagjával együtt. Ami elismerésre méltó egyébként, csak felvetődik az a logikai következtetés, hogy a csirkepakolás arra utalhat, hogy sem az abban résztvevők, sem azoknak szüleik, nem voltak módos emberek, mégis mind milliárdosok lettek, az apjuk, a gyerekeik, a vejeik, a testvérük, de még a gázszerelőjük is.  

Talán érdemes lehetne génmegőrzésben gondolkodni, Lázár tudna is ebbe segíteni, a Mezőhegyesi ménesbirtokán szerzett tapasztalataival. Mert ha egy család ennyi tagja, ennyire sikeres, ott a véletlen műve ki van zárva, korrupcióra meg gondolni sem szabad egy nemzeti országban, keresztény nemzeti kormánnyal.  

De visszatérve a lényegre Kegyelmes Katalin, az önök közel másfél évtizedes ténykedése alatt, Magyarország nagyobb lélekszámveszteséget szenvedett el, mint az I. a II. világháború és 1956-os eseményeket követően együttvéve és mindez a „devizahiteles” kifosztás következménye. Az annak, máig tartó jogtalan és törvénytelen végrehajtási eljárások előli rejtőzködés, menekülés.

Ha minden így marad, akkor nagyvalószínűséggel önök meg fogják ezt úszni, de szinte kizárt, hogy minden így marad, a nagy háború elkerülhetetlen és, hogy utána mi lesz, azt még senki sem tudhatja, de akár bosszúhadjárat is érheti a bosszú népét és akkor önöknek kicsi lehet ez a világ, nagyon kicsi.

Könyves Kálmán sokat tett a nép kifosztása ellen törvényekkel, még nem késő önnek is érdemit cselekedni, mielőtt a fejét „veszi” az egyébként, ugyancsak semmi érdemit felmutatni nem képes ellenzék. Még tehetne érdemben, mielőtt úgy járna, mint Schmitt „álamfő első álomásán”.

Tisztelt figyelmébe ajánlom A Haza Pártja honlapján olvasható bejegyzéseimet, amelyekben pl. egy évvel megelőzve önt, leírtam a Budaházy féle kegyelmi forgatókönyvet, vagy lehetséges, hogy onnan merített? De az sem mellékes dolog, hogy amikor a világ legfelkapottabb szakértői utolsó pillanatig, hitték, hogy nem lesz orosz invázió, akkor kettő és fél órával előtte közzétettem, hogy indul a takarítás, és indult is, de elolvashatja bátran mind a 2500 posztomat, mindegyik ül, áll és fekszik.

Az elődjei, Sólyom és Áder, mind megállapították illetékességüknek hiányát a kifosztási ügyben, de hát ők nem voltak Kegyelmesek.

Kásler Árpád