Kásler Árpád: Orbán Viktorhoz!

Orbán Viktor alkotmánymódosítást nyújtott be Novák Katalin kegyelmi döntése  után | 24.hu

Kegyelmes Katalinnak mennie kell és menni is fog.

A miniszterelnök bejelentette, hogy alkotmánymódosítást nyújtott be a kormány nevében, „amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson. Ideje rendezni ezt a kérdést”

Miniszterelnök Úr, ez sosem volt kérdés, ehhez nem kell sem Alkotmány, sem törvény, csak tisztességes, ép, egészséges, jóérzésű lelkület. Az ön kiválasztottjának úgy látszik mindez hiánycikk, megint rosszul választott, mint a plagizáló „álamfője” esetén is tette.

Igazából nem is ezért ragadtattam magam írásra, ezt a részét szétcincálja az impotens ellenzék, nekem a következő nyilatkozata emelte meg az adrenalin szintemet:

„Kialakult egy vita az elnöki kegyelem jogköréről, de nem jogászkodni kell, hanem tiszta helyzetet teremteni egy világos, egyértelmű döntéssel. Van öt gyermekem és hat unokám, ha valakik hozzányúlnának, az első gondolatom, hogy félbe kell őket hasítani vagy miszlikbe vágni” – fogalmazott Orbán Viktor.

Miniszterelnök Úr!

Teljes mértékben osztozom a gondolatával, de a tiszta helyzet teremtése így erősen hiányos lesz továbbra is, ugyanis a kiskorú gyermekek sérelmére sokféleképpen lehet  bűncselekményt elkövetni  úgy, hogy az maradandó sérülést okozzon számukra. Például úgy, hogy a kiskorú gyermekek szüleit jogellenesen kifosztják miniszterelnöki és parlamenti segédlettel. A kiskorú gyermekek szüleit rejtőzködő életmódra kényszerítik ezáltal, rosszabb esetben a hazájuk elhagyására, még rosszabb esetben az ellehetetlenítés következtében válásba, öngyilkosságba hajszolják, mint megtörtént ez oly sok esetben, és végül a kiskorú gyermekből amikor nagykorú lesz, az önök gaztettei miatt semmit sem örököl a szüleitől, max adósságot és úgy kezdi az életet, mint aki most pottyant le a Holdról. Tudja hány jogellenesen kifosztott apának jutott ez már eszébe, hogy önt és bűntársait félbe kell hasítani vagy miszlikbe vágni? Megszámolhatatlanul soknak, mind a mai napig.

Addig, amíg az ön családja milliárdos vagyonra tett szert, többszázezer magyar családtól elvettek minden vagyont és életük végéig letiltják minden hozzáférhető jövedelmük nagyrészét.

Önt és parlamenti képviselőtársait ezért személyes felelősség terheli. A devizacsalás esetében az emberek túlfizetésben voltak, ezt önök törvénybe is foglalták, tehát ha túlfizetésbe voltak, nem lehettek elmaradásban, viszont csak elmaradás esetén mondható fel egyoldalúan a kölcsönszerződésük. Ezeknek a felmondásoknak a hatályon kívül helyezésre nem serénykedett törvényjavaslatot benyújtani.

 A beteglelkületű, köztörvényes bűnöző Csányi Sándort és bűntársait önök kimentették és ezzel beáldoztak többszázezer családot.

A miniszterelnök úr hiába sepri a mostani mocskát is a szőnyeg alá, az továbbra is ott fog bűzleni, mint ahogy ott bűzlik a nép elárulása is. Láthatják, hiába aktivizáltak számtalan ügynököt, hiába lehetetlenítettek el, hiába hiszik, hogy megúszták, nem fogják, soha sem és az utódaikat is kísérteni fogja, mint Bayert a nagyapja múltja.

Sose késő az eltévelygésből megtérni, keressenek meg és feloldozást nyernek, a megkárosítottakat kárpótolni kell, mielőbb, segítek.

Kásler Árpád

2 hozzászólás a(z) “Kásler Árpád: Orbán Viktorhoz!” bejegyzéshez

  1. Árpád legutóbbi két közzététele jellemzi a hatalom szörnyű tetteit, “oldalaktól függetlenül” az elmúlt sok évben. Ez a legutóbbi, legmagasabb szintű piszkosság csak egy napvilágot látott megnyilválulás, de borzasztó. Talán rájönnek a szülők és nagyszülők, hogy ez így nem mehet tovább.
    Ébresztő emberek, amíg még lehet tenni az égbeliáltó gonoszságok ellen !