Kásler Árpád, Kassai Lajoshoz!

Az „észosztást” nem viszem túlzásba mostanság, ebben az évben ez a harmadik megnyilvánulásom. Az ok egyszerű, oly hangos a hazugság ebben az országban, hogy a halk igazságnak a hangjai elvésznek.

Aki csak félig tisztességes ember, lehet félig gazember is, a csak félig kimondott igazság, lehet csak arra szolgál, hogy elfedje a valóságot..

Elém került Bedő Imre által készített eszmefuttatás Kassai Lajossal. A következő hozzászólást írtam alá:

„Meg lettek említve a nyilasok, meg lettek említve a kommunisták, mint a károkozók és ezzel maximálisan egyet lehet érteni. Meg lettek említve a zsidók és az “altalaj emberei” , mint elpusztítottak, a pusztítások elszenvedői…ezzel is maximálisan egyet lehet érteni. De Lajos, ha ennyire szíveden viseled a népek sorsát és az igazságot, miért maradt ki az évszázados zsidó pusztítás, amit a zsidók hajtottak végre aljas és gátlástalan módon főleg a kétkezi munkás rétegeken, de nem kizárólag csak rajtuk… Ha nem lenne elég ismereted róla, ne restelkedjél tanulni, tájékozódni, van róla rengeteg forrás az 1800 -as évekig visszamenőleg Magyarországtól- Venezueláig. De ha nem szeretnél a drága idődből erre oly sokat áldozni, akkor csak bő egy évtizedet is elég visszamenned az időben a devizahiteles kifosztásig. Egy nemzettragédia okozója volt, aminek következtében több magyar ember hagyta el szülőföldjét, mint az első, második vh.és ’56- ban együttvéve. A híd, a megbékélés nem járható egyirányú utcában, annak oda-vissza járhatónak kell lennie. Kérdezz bátran, segítek megérteni az ügyet. Kásler Árpád”

Mondhat bárki-bármit, de Magyarországon addig nem lehet sem megbékélésről, sem felemelkedésről, sem újjászületésről beszélni, míg az évszázad kifosztása tisztességes módon orvoslásra nem kerül. Tudom, hogy nem leszek népszerű, de sose vágytam népszerűségre. Akik már látnak, azok már tudják, hogy a nép bizonyos „prófétái” valójában a nép vakítói. Lásd Drábik, Varga, Bogár, igen…igen…tudom kedves elvakítottak, megfojtanátok egy kanál vízben az ilyenekért. Kassait még nem tudom hova tenni, de ha élünk ő is a helyére kerül, mint mindenki, mint én is. Ja, majd elfelejtettem, nem vagyok sem antiszemita, sem cigánygyűlölő, pedig okom az lenne rá.

Kásler Árpád