Kassai Lajos Dosszié „vakulj magyar”

Tegnapi posztomban https://ahazapartja.hu/kasler-arpad-kassai-lajoshoz/ énekeltem meg, hogy Kassai majdnem elsírta magát a 75 évvel ezelőtti zsidóüldöztetések miatt és a megbékélést szorgalmazza.

Nem tehetek róla, begerjedtek a receptoraim és mindjárt pénzszagot sejtettem a háttérben és kiderült, a receptorok még helyesen működnek.  Kassait nyugodtan be lehet sorolni Vukics, Drábik, Varga, Bogár jelenségbe, komoly műfajt űznek, a népvakító művészetét, a kifosztó „állam” megrendelésére. Pont. Dosszié lezárva. Az elszámoltatást bízzuk Istenre, egyelőre…kinek-kinek érdemei szerint.

Tények:

Bedő Imre platformján rendszeres igehirdető Kassai. https://telex.hu/belfold/2023/09/19/ferfiak-klubja-allami-tamogatas-mvm-szerencsejatek-hatszel-varkonyi-andrea

„A Szerencsejáték Zrt., az állami MVM, a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Kft. és a Kulturális és Innovációs Minisztérium is támogatja a Férfiak Klubját – írja a Hvg.hu.”

Miniszteri keretéből 50 millió forinttal támogatja a Kassai Lovasíjász Iskolát Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere – derül ki a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) honlapján közzétett táblázatból

https://hang.hu/belfold/kasler-miklos-50-millio-forinttal-tamogatja-a-nyari-lovasijasz-vilagtalalkozot-123160

Régen várt bejelentést tett a Facebookon a Kásler Miklós nevével fémjelzett Magyarságkutató Intézet: együttműködési megállapodást kötött Kassai Lajos lovasíjásszal. Az egyezség értelmében „Kassai Lajos népszerűsíti, terjeszti a magyar kultúrát; célja összhangban van a Magyarságkutató Intézet küldetésével, miszerint a magyar nemzet identitását, magyarságunkat megszilárdítsa és népszerűsítse. Mindkét fél feladatának tekinti azt is, hogy az ősi harci művészetekkel, köztük a lovasíjászattal és annak gyakorlatával és eszmeiségével megismertesse a szakmai és laikus közönséget.” 

Lovasíjászat Kassai Lajos

Függelék a Kassai dossziéhoz:

Mai hír, szeptember 18. 2023. …https://telex.hu/gazdasag/2023/09/18/arverezes-kilakoltatas-vegrehajtok-vegrehajtas

Ezrével árverezik el a végrehajtók a legszegényebbek házait

Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon. Az ingatlanok egész összértéke több mint 199 milliárd forint, az épületek többsége pedig 5 millió forintnál is kevesebbet ér – derült ki a Periféria Központ végrehajtásokról szóló elemzéséből. A koronavírus idején a végrehajtások miatti árveréseket leállították, azok tavaly szeptemberben indultak újra. Czirfusz Márton és Bodor Krisztofer tanulmánya az azóta eltelt egy év adatait dolgozza fel.

Széljegyzet a Kassai dossziéhoz: Az Orbán kormánynak nagy szüksége van a Kassai félékre, vakítókra, zenészekre, focistákra…ehhez a közös kasszából futja a húsz ezüstökre…Azt a látszatot kell kelteni, hogy foggal körömmel küzdenek a magyarság megtartásáért, hagyományok, a kultúra és sport terén egyaránt. Mondjuk kell is nekik. Az Orbán kormány alatt az ezeréves Magyarország alig több, mint egy évtized alatt nagyobb lélekszámot vesztett el, mint bármikor a történelem során, beleértve az első világháborút, második világháborút, 1956-ot, de még a török hódoltság és országdúlás idején sem hurcoltak el annyi magyar gyermeket Magyarországról, mint amennyien elmenekültek a „devizakifosztás” következtében külföldre. Itt meg kell jegyezni továbbá, hogy azok a számok, amelyek egy-másfél millió lélekszámra teszik a külföldre letelepedetteket, nem veszik számításba, hogy pont arról a korosztályról van szó, akik kiskorú gyermekeket nevelnek, vagy gyerekvállalás előtt vannak. Akik a gyermekeiket külföldön járatják iskolába azok közül nagyon kevesen térnek haza.

Fél évszázad sem lesz elég ennek a lélekvesztésnek a pótlására, ehhez kevés lesz Kassai íjászata és zsidó siratása. Zsidó és nem zsidó bankárok, korrupt zsidó és nem zsidó bírák és korrupt zsidó és nem zsidó politikusok, köztörvényes bűncselekményeiknek a következménye ez a borzasztó nemzettragédia. Ezt segít elfedni Kassai Lajos, sok pénzért, hiszen sohasem emelt szót az orbitális csalás és annak következményei ellen. Remélhetőleg célt téveszt a mérgezett nyíl….

Kásler Árpád