BEJELENTÉS

Nincs elérhető leírás.

37 év kísérletezés, valamint elhivatott és szenvedélyes hittel elvégzett munka eredményeként, kifejlesztettem egy új energiaforrást. Olcsó, biztonságos és környezetkímélő.

Az eljárás, a több mint 200 éve fennálló és a fizika egyik legalapvetőbb törvényének átfogalmazását is maga után vonja.  Eziránti megkeresésemet a MTA udvariasan elutasította, pontosabban megállapította illetékességének hiányát. Az illetékes minisztérium ide-oda irányított, ahonnan ugyan válaszoltak, de valami olyasmire, amivel én őket meg nem kerestem.

Még talán futok egy-két kört Magyarországon, bekopogok ide-oda, aztán ha nem megy, veszem a sátorfámat és másutt kilincselek a portékámmal. Jelenleg nemzetközi szabadalmi eljárás alatt van, 156 országra kiterjesztve.

Nem kevesebbet állítok, mint azt, hogy ez a rendszer, belátható időn belül helyettesíteni fogja úgy a fosszilis energiahordozókat, mint az atomerőműveket és nem mellékesen forradalmasítani fogja az elektromos járműipart, kiszorítva a jelenlegi, egyébként nem fenntartható akkumulátor mennyiséget.

A politika akkor ér valamit, ha van miről és mivel politizálni. Jelenleg Magyarországon a politika gazdasági hátterét az ország területének zálogba bocsátása és a lakosság munkaerejének olcsón tartása biztosítja.

A devizakifosztási ügyben az idő engem igazolt, ez ügyben is az idő igazolni fogja állításaimat. Ha van komoly anyagi háttérrel rendelkező érdeklődő, egy beszélgetéstől nem zárkózok el.

Kásler Árpád