HÓDÍT AZ UCC

Ha most valaki azt hiszi, hogy az UCC (Uniform Commercial Code), magyarul Egységes Kereskedelmi Kód, vagy Törvény-ról komolyabb magyarázatot adok, az téved. Erről éppen elég anyag fellelhető, főleg angolul, de magyarul is, meg hát ott a google fordító a barátod, ha nem megy másképp.  

Pár mondatban szeretnék reflektálni az UCC effektusról, amit ha elmesélnének azt hinném, hogy egy olcsó ugratás, de nem, ez halálosan komoly. Azt gondoltam, hogy Izaura kiszabadítására való pénzgyűjtéstől lejjebb nem csúszhat a magyar társadalom egy bizonyos része, de igen.

Arról nincs információm, hogy ezt az UCC ügyet ki magyarosította olyképpen, hogy

“a UCC, a Földön az összes kereskedelmi ügyletre vonatkozik, mindegyik bank, kormány és jogi entitás jogalap nélkül működik,az összes adósság törölve lett”

Ezt az idiotizmust tolja jónéhány félművelt elmeháborodott, de annyira azért mégsem azok, hogy a tájékoztatásért, vagy inkább kiokosításért (elbutításért) cserébe, tízezreket zsebeljenek be a kétségbeesésükbe fűhöz-fához rohanó kifosztottaktól.

Személyes véleményem, hogy az egész őrület mögött titkosszolgálatok állhatnak, mert annyira abszurd a dolog, hogy sima halandó ezt ki nem találná, de a sima halandók között van annyi idióta, aki utána már önjáró buzgómócsingként  “karriert” fut a náluknál hülyébbeknél. Siralmas az emberek szellemi állapota, biztosan meg lehetne találni az ezért felelős személyeket, de mivel ez a szellemi állapot fenntartja ezt a rendszert, ez egyelőre várat magára.

De valójában nem ez az első ilyen idiotizmus, ezt megelőzte a szebb napokat látott kormányzónk, Borbély József szentkorona pénze, amivel kiválthatóak voltak a devizahitelek. És hogy mennyire ragadós az idiotizmus, nem is gondolnánk. Gyulán, a helyi MSZP egyik középszintű lótifutija bement a CIB bankba (mielőtt végleg bezárták a fiókot, gondolom nem őmiatta), hogy a CHF tartozását átváltaná szentkoronára, mert neki a kormányzó mondta, hogy alanyi jogon jár. Gondolhatják mi lett a vége, a biztonsági őr megértően, mint a nem túl agresszív bolondokkal szokás kitessékelte a marháját.

Aztán voltak-vannak a dörzsölt szélhámosok, meg köztörvényes bűnözők, mint Gulya Tibor, aki megszámlálhatatlan mennyiségű pénzt akasztott le a kifosztottakról, lett is mentelmi joga A MI Hazánk EP képviselőjelöltjeként. Ja hogy hol gyűjtötték össze az aláírásokat hozzá…egészen biztosan az utcán.

Na de se szeri se száma, ott van Rudolf Golyó néven kaszáló “kaszkadőr”, még a párttagjaink közül is beszopatott nem egyet, mit várunk akkor másoktól. 2X70 ezer, egy számlára előre utalva, majd emailbe kapnak valami eszméletlen baromságot, amit közjegyzőnek kell megküldeniük. Olvastam, láttam és a közjegyzők válaszát is láttam. Átverés show idiótáknak.

Na de visszatérve az UCC re, egyik jeles képviselője, az agresszív hangot megütő Herédi Mihály Pál, akiknek teret ad Posta Imre, meg pár hasonló kaliberű portál, de úgy láttam, hogy Orosházi Ferenc is készített pár videót, lobogtatva az UCC -s papírját és se szeri se száma azoknak, akik ezt küldözgetik nekem. Az elején próbáltam lebaszni a népeket, hogy több szemetet ne küldjenek, de mostanra egyszerűen már csak tiltom őket. Akik ennyire hülyék, azokkal tényleg nincs mit kezdeni. Sajnos, amíg a sok sarlatán ilyen könnyen és ilyen emeletes marhaságokkal szét tudja zilálni a társaságot, minden reménytelen.

Itt voltak az elért eredmények, aki nem tudja miről értekezek, felesleges is részleteznem, ehhez nem voltak képesek elegen csatlakozni, ezért sajnos egyelőre marad a kifosztásuk, több oldalról is, a sarlatánok és a kifosztók részéről egyaránt.

Ha már szót ejtettem Toroczkai pártjáról, annyit még hadd tegyek hozzá, hogy bejelentette a nemzeti légió létrehozását. Ez önmagában nem lenne érdekes, hiszen annyira hülyének vannak nézve az emberek, hogy a jobbik átbaszóshow teljes lekoppintása zajlik, szinte még személycserék sincsenek és ugyanúgy, ahogy a jobbikkal megszopatták a jónépet, úgy fogják a mihazánkkal is, de ehhez megint 8-10 év kell elteljen, hogy belássák azok is, akik még nem látják és lassan így telik el az életünk átbaszás átbaszás hátán. Szóval bejelenti a légiót és az index egy egész oldalon beszámol róla, pedig alig volt fél tucat ember jelen. Mi ötezren voltunk a Hősök terén szeptember 12-én, amikor bejelentettük a TEVE csoport létrehozását, senki egy szót nem adott le róla. Toroczkaival kezdenek a Kossuth rádióban reggel nyolckor hétfőn és az ATV ben fejezik be este hétkor pénteken. A magyar emberek vaksága hihetetlen. Már ennyi elég lenne a trójai faló észrevételéhez. Az ember mögött nulla teljesítmény van, nem jelent veszélyt a hatalomra, ezért szerepeltetik. Mögöttünk gyakorlati, ezermilliárdos teljesítmény volt és van,  ezért egyetlen sajtótájékoztatónkra egyetlen újságíró nem jött el, még akkor sem amikor Veszprémben országgyűlési képviselőjelölt voltam.

Egyszóval szép álmokat, jó UCC -st, jó Mihazánkozást , de közben ne feledkezzenek meg a végrehajtókról sem, mert jönni fognak könyörtelenül. Egyelőre nem sokat tehetek, mert önök elárulták saját magukat elsősorban és csak utána azokat, akik eszméletlen teljesítményt nyújtottak. Ettől függetlenül dolgozok rajta, hogy valamiféle kiutat találjunk. Összefogni? Kivel? Ezzel a sok őrülttel? Komolytalan agyrém, amit nemzeti oldalnak neveznek egyesek.

Kásler Árpád