Brüsszel írt, én válaszoltam

Tisztelt Uram!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Európai Parlament magzarországi információs irodája továbbított a titkárságunknak a az Ön által kezdeményezett petícióhoz fűzött meglátásokat, 6 aláírással.

A kiegészítést csatoltuk a petícióhoz és továbbítottuk az Európai Bizottságnak.

További intézkedésig szíves türelmét kérjük.

Üdvözlettel:

A Petíciós Bizottság titkársága

Csilla DÉR European ParliamentDirectorate-General for Internal Policies of the UnionDirectorate for Citizens’ Rights and Constitutional AffairsSecretariat of the Committee on Petitions


Válaszom:

Üdvözlöm
Köszönöm az értesítést. Egy dolgot szeretnék kérdezni és egyet közölni. A petícióhoz fűzött meglátásokat 6 aláírással miként kell értelmeznem? 6 db. aláírás jutott el önökhöz? Közel 10 ezret küldtem, pontosan 31,5 kg -ot. 
Ami a szíves türelmet illeti azzal sajnos fogytán vagyunk, mert köztörvényes bűnözők állami segédlete és asszisztálása mellett az életünkre törtek. Ezek a sérelmek amelyeket el kell viselnünk immár egy évtizede és többezer emberéletbe kerültek kimerìtik az emberiesség elleni bűncselekményeket és mindenki szíves türelmünket kéri anélkül, hogy konkrét időpontot megjelölnének, hogy meddig kell szívesen türelmesen várnunk mielőtt önvédelemből embermészárlásba kezdünk.
Tisztelettel, Kásler Árpád.