Király Júlia könyvéhez fűzött kommentárom

Király Júlia: A tornádó oldalszele; Szubjektív válságtörténet 2007-2013
https://www.libri.hu/…/kiraly_julia.a-tornado-oldalszele.ht…
#aszerkesztoszobajabol

Kásler Árpád-
“Kedves Júlia, gratulálok a könyv megjelenéséhez, 1x én is megírom a kásler tornàdó hogyan söpörhette volna el a sok köztörvényes bűnöző bankárt, ha köztörvényes bűnöző politikusok nem igyekeznek kimosni a sz@rt Csányi Sándor félék alól.

Akik csak az én esetemben 3900 Chf állítólagos hátralék de 12308 Chf tisztességtelen tétel felszámítása mellett, vagyis nagyságrendekkel túlfizetés és nem hátralék ellenére elárverezték ingatlanunkat annak ellenére , hogy az egész ügyet felgöngyölítettem, de a témát ismeri…és ezt többszázezer magyar honfitársammal megcsinálták.


De a könyvre visszatérve esik-e szó benne a devizahitelezésről? És ha igen, akkor a többszáz milliárd tisztességtelen tételek felszámítására, amivel több havi, vagy esetemben több évnyi törlesztőt kifutó összeget lenyúltak előre, hány fejezetet szánt ennek? Amivel szándékosan bedöntötték az adósokat, hogy kiforgassák minden ingó és ingatlan vagyonukból?”

És még egy költői kérdés, önök szerint a Libri fogja forgalmazni az én könyvemet? Köszönöm mindenki válaszát előre is. A Haza Pártja vásárolni fog egy példányt ebből a könyvből….