TÉBOLYULT TÖMEG ÖRJÖNG A GYEREKOTTHON KAPUJÁBAN

Dúró Dóra és Toroczkai László

Ennek megint fővesztés lesz a vége. Ez komoly ok egy új tüntetéssorozat indítására, hogy „vesszen” a rendőri vezető, aki engedélyezte oda a tüntetést, OK…OK… de hol lesz ennek így a vége?

Toroczkai László

Magukat NORMÁLISNAK tartó felnőttek őrjöngnek  az árvaház ”kapujában”, fáklyákat lobogtatva, fekete ruhákban, ( így legalább nem lehet összetéveszteni őket a Kluxklux klánnal, egyébként ugyanolyan agyatlan idióták) és teli torokból ordítoznak kihangosítón keresztül, hogy herélni fognak.

ZS 5344

Nemcsak a szemkilövetésbe vezető, és a megnyomorítottakat cserbenhagyó vérbíró unoka, hanem a kis „Göbbelsz” felesége, az anya is herélni akar és mindezt az árvaház ablakai alatt…azt ígérik, ha kormányra kerülnek, kasztrálni fogják a pedofilokat.

A történelembe volt olyan időszak, amikor a tolvajoknak levágták a kezét nagy nyilvánosság előtt. Teljes mértékig bizonyított tény, hogy az ilyen nyilvános csonkításokon összegyűlt csőcseléket zsebtolvajok sokasága lepte el és a bámészkodókat jól kizsebelték, miközben éppen egy zsebtolvaj kezének a levágását bámulták. Ebből kiindulva, nem tudom mennyire lenne eredményes a Toroczkaiék herélési orgiája….

Még néhány éve ugyanezek az egyének a devizahitelesek kifosztására repültek rá politikai tőke kovácsolás szándékával, tegyük hozzá, elég sikeresen, aztán annyi. A busás parlamenti juttatásokon kívül, semmit sem tettek az ügy rendezése érdekében.

Sajnos a hozzá nem értő emberek pillanatnyi hangulatát meglovagolják, gátlástalanul. Kiváló ellenzék a parlamentben egyébként, tőlük aztán nem kell tartani a rendszernek, a média hozza minden moccanásukat, ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Higgadt államférfiakra van szüksége az országnak, akik érdemi eredményt tudnak felmutatni, akik letettek valamit a nemzet asztalára. Toroczkai és társai, semmit sem tettek le és ezt nem én mondom, ő maga állítja. Amikor Bayer Zsolt gazembernek nevezte Toroczkait, aki egész életében semmit sem hozott létre, akkor Toroczkai azzal vágott vissza, hogy a szigetfesztivált ő szervezte.

Ez kb. annyira predesztinálja őt a „nemzetvezetői” szerepkörre, amire pszichopata módon éhezik, mint a lemondott elnökasszonyt, a titkárnői múltja. Az eredményt láttuk.

Vannak a magyar nemzetnek olyan fiai és lányai, akik életútjukkal és tetteikkel bizonyítottak. Ne hagyják magukat megszédíteni, elvakítani, hangzatos maszlagokat ordibáló őrültektől. Az országnak változásra van szüksége, de a jelenlegi stabilitást nem válthatja fel anarchia. Lassú víz partot mos emberek. Meglátják.

Kásler Árpád