SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK

Abban a szerencsés helyzetben van többszázezer magyar devizahiteles, hogy az őt érintő és előtte álló időszak történéseire közvetlen ráhatással bírhat, csekély erőfeszítéssel.

In Strasbourg, Arpad Kasler against the Hungarian State, the Government, and the financial institutions (Strasbourgban, Kásler Árpád a Magyar Állam és a kormány, valamint a pénzintézetek ellen)

Strasbourg upholds the Hungarian Government against the financial institutions

POSTED ON 28/01/2019 · POSTED IN NEWS

Árpád Kásler (Hungary) & Patricia Suárez (President Asufin - Spain)
Patricia Suarez és Kásler Árpád

Spanyolországban 4 milliárd eurót fizettek vissza a bankok az adósoknak Kásler Árpád munkásságának is köszönhetően. Aki rendkívüli jó kapcsolatot épített ki 11 Európai ország devizahiteles érdekvédelmi és fogyasztóvédelmi szervezetével. Kásler Árpád alapító tagja az  “Európai Jogi Bizottság A Fogyasztók Jogaiért” nevű szervezetnek, a fényképen  Patricia Suarez-el, a spanyol fogyasztók érdekeiért harcoló tagtársával, akinek komoly része volt a spanyolok kártalanításában.

Kásler Árpád 3 nemzetközi konferenciára kapott meghívást és vett részt, melyre Trócsányi László igazságügyi minisztert is meghívták.

Trócsányi László ügyvédi irodája védte a devizaátverésben résztvevő bankokat, most a Fidesz elnöksége Trócsányi Lászlót ajánlotta a Fidesz-KDNP listavezetőjének az európai parlamenti választásokra. Vagyis borítékolni lehet, hogy be is fog jutni.

Képzeljék el azt a szituációt a kifosztott devizahitelesek, hogy az Európai Parlamentben, ki fogja útját állni Trócsányinak? Az MSZP jelöltje? A devizahitelesek szavazataiért hangoskodó MSZP-s Szakács László aki megszavazta az elfuserált elszámolási törvényt? Amelyet most oly bőszen szid? De hiszen ő szavazta meg. Vagy dilettáns és nem tudja mire szavazott, ami nagy baj, vagy nagyon is jól tudja  és ismét meg lesznek vezetve a kifosztottak. Dr. Szakács László az MSZP alelnöke szinte csak devizás témában kampányol és azzal vezeti félre Önöket, hogy most van itt az ideje az Alkotmánybírósághoz fordulni, mert rosszak a devizahiteles törvények melyeket ő maga is megszavazott. Ezúton tájékoztatom az MSZP alelnökét, hogy a devizahiteles törvények megtámadására az Alkotmánybíróság előtt 180 nap állt rendelkezésre a hatálybalépésük után, mely immár lassan három éve letelt és a mostani adósokért aggódó huszárok ezt elmulasztották, de ne aggódjon emiatt egy percig sem, mert A Haza Pártja és Kásler Árpád nem mulasztotta el ezt sem, így tudtuk mindkét törvényt Strasbourg elé vinni, mert mi a nyitva álló 180 napon belül az AB-hoz fordultunk. Visszataszító a megvezető ténykedésük.

Vagy talán a Jobbik EP listájára szavaznak a kifosztottak? Annak a Jobbiknak a listájára, ahol Damm Andrea a lakásmaffia volt ügyvédje ténykedik, vagy Z. Kárpát Dániel, aki Szakács László Mszp alelnökkel együtt megszavazta a DH2-es törvényt?

Kikre fogják elpazarolni szavazataikat a kifosztott és megnyomorított devizahitelesek? Trócsányi Lászlót, az igazságot eredményesen az utcáról egy évtizede képviselő Kásler Árpád és A Haza Pártja  tudja csak ellensúlyozni. Kásler Petíciója Brüsszel asztalán van és vizsgálják, Káslerék megtámadták egyedüliként eredményesen az MSZP és Jobbik által megszavazott elszámolási és forintosítási törvényt Strasbourgban.

Április 7-én Budapest Kossuth téren rendkívüli “devizahiteles” tüntetés lesz, érdemi ténykedéssel, nem hőbörgéssel, a 2. Brüsszeli Petíció kerül aláírásra, az elsőt tízezren írták alá,

Tízezren Írták alá a Brüsszeli Petíciót

Aláírásgyűjtés a Kossuth téren

az április 7.-i petícióban, soron kívüli elbírálását kérjük Brüsszeltől, mivel lejárt a kilakoltatási moratórium.

A Kúria előtt néhány nappal elmondtam mire számíthatnak részemről a kifosztottak, azok is akiket már kilakoltattak és azok is, akik még fizetnek. Szánjanak rá néhány percet, rövid, nem hosszú. Szeptemberre tisztességes elszámolásban lesz része mindenkinek, ezt megígérem, de ehhez felhatalmazás kell az Európai Parlamentbe. Amint minden adós kárpótolva lesz, visszaadom a mandátumomat és visszavonulok a közéleti tevékenységtől.  

Kúria előtti felszólalásom: https://ahazapartja.hu/devizahitelesek-megmenekulese/

A Haza Pártja története: https://ahazapartja.hu/tortenetunk/

A Haza Pártja EP Választási Programja: https://ahazapartja.hu/a-haza-partja-programja-az-europai-parlamenti-valasztasokra-2019/

Április 7-én mindenki, aki járni tud jöjjön a Kossuth térre, 10 óra 30 perctől gyülekező, 11 órakor kezdés. Ne késlekedjenek, mert mindannyiunk sorsa az önök kezében van.

Kásler Árpád, A Haza Pártja