ÖNZŐ EMBEREK TÜNTETÉSE-április 7

Április 7-én, a parlament előtti Kossuth teret, önző emberek fogják ellepni.  A fő szervező Kásler Árpád a legönzőbb közülük.

Ezek az emberek egyszerűen önzésüktől vezérelten nem akarják odaadni vagyonukat, évtizedek alatt, de nagyon sok esetben egy élet munkájával összegyűjtött javaikat ismeretlen faktorcégek tulajdonosainak, akik csomagban, gazdaságos kiszerelésben megvették minden vagyonuk felett a rendelkezési jogot “occón”.

Ezekben az emberekben, akik oda el fognak jönni aláírni, egyszerűen kihalt minden jóérzés, minden keresztényi tanítás, hogyha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel.  Foggal körömmel akarnak ragaszkodni ahhoz, ami az övék és átörököltetnék a vagyonukat a gyerekeiknek. Eszméletlenül önző emberek.

Azok, akik fittyet hánynak az egész megmozdulásra és otthon maradnak, azok nem önző emberek, azokban van felebaráti együttérzés, hiszen ezek az ismeretlen tulajdonosi hátterű faktorcégeknek is van kiadásuk, azok a tulajdonosok is élhetnek milliárdos életet, ezt tőlük sajnálni szégyenletes önzőség és ők nem ilyenek, ezért nem is jönnek el összefogni az önzőkkel.

Kásler önzősége már-már kórtani eset, mert nemcsak a saját javait sajnálja ezektől az ismeretlen uraktól, hanem mások javait is sajnálja tőlük olyannyira, hogy egy évtizede képes minden követ megmozgatni, petíciókat írni Brüsszelnek, törvényeket és az államot perelni Strasbourgban, tüntetéseket szervezni, agitálni és még felsorolni is sok, hogy mi mindent.  Egyszóval elviselhetetlen, ráadásul most azt vette a fejébe, hogy az Európai Parlamentből agitál tovább, igazán leállíthatná valaki….

Egyelőre úgy néz ki, hogy megállíthatatlan, csak az tudja ezt az elviselhetetlen embert megállítani, ha minél több nem önző devizahiteles otthon marad és kevés olyan önző vesz részt, aki nem akarja hogy elvegyék mindenét.

Meglátjuk kik lesznek többen 7-én. Csak remélni lehet, hogy nem mozdul meg a kifosztottak tábora és Kásler számítása füstbe ment terv lesz, még csak az kéne, hogy leállíttassa a végrehajtásokat, az árverezéseket, ki hallott már ilyet! Micsoda világot élünk?! És mindezt  pusztán azért, mert jogalap nélkül mondták fel a bankok a kölcsönszerződéseket, meg tisztességtelen tételeket számoltak fel, meg túlfizetésben voltak az adósok nem elmaradásban. Na és?!

További részletek itt:
https://ahazapartja.hu/szenzacios-idoszak-ele-neznek-a-devizahitelesek/