8 hozzászólás a(z) “Rendkívüli Üzenet” bejegyzéshez

 1. Nem tudom miért,de nálam nincs hang,csak kép!Csak valami suhogás jön át,pedig szívesen hallgatnám az üzenetet!

 2. Szeretném tudni, hogy vége lesz ennek az elnyomásnak, szeretnék több unokát, szeretném ha boldogságot lehetne látni az arcokon! Most csak szomorúságot tapasztalunk !!!

 3. Egy újabb jogszabályi vélemény:
  http://www.napigazdasag.hu/

  Támadhatók a devizahiteles szerződések
  KEDD, 2013 NOVEMBER 12
  Érvénytelenek a devizaalapú kölcsönszerződések polgári jogi szempontból – vélekedett a Magyar Hírlapnak adott interjújában Jobbágyi Gábor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem polgári jogi tanszékének egyetemi tanára.
  „A kölcsönszerződést a régi és az új Ptk. is egyértelműen szabályozza. A pénztartozásról azt mondja, ezt – ellenkező kikötés hiányában – a teljesítés helyén érvényben lévő pénznemben kell megfizetni. A más pénznemben vagy aranyban meghatározott tartozást a fizetés helyén és idején érvényben lévő árfolyam alapulvételével kell átszámítani” – mondta el a napilapnak a szakember. Ebből az következik, hogy a deviza az ilyen ügyletekben egy nyilvántartási eszköz csak, valójában egy forintban nyújtott kölcsönről van szó, amit az ügyfél forintban fizet vissza.
  A jogász szerint az „maga a teljes abszurditás”, hogy valaki kifizeti az aktuálisan esedékes törlesztőrészletét, s tartozása nem csökken, hanem nő. „Kijelenthető, hogy ilyen hitelkonstrukció Nyugat-Európában nincs. Egy kölcsönnél nem fordulhat elő, hogy a forinthitelt felvevő ügyfél folyamatos törlesztése ellenére tőketartozása forintban nő.”
  Álláspontja szerint a szerződések érvénytelenek, ugyanis nem értékarányosak, tisztességtelen kikötéseket tartalmaznak és megtévesztők. Márpedig ezek külön-külön is elegendők ahhoz, hogy a szerződések érvénytelenségét a bíróság kimondja.

 4. Köszönjük Kásler Árpád! Végre úgy jelenik meg a magyar probléma, ahogyan a történelem folyamában a maga valóságos állapotában jelen van. Nagyon jó összehasonlítás a világban megtörtént hasonló eseményekkel. Kitűnő felismerés és útmutatás! Még egyszer és sokadszor Köszönjük Kásler Árpád!

 5. http://www.youtube.com/watch?v=wUEd2qfZyGc&list=TLZFcO5i9ANqzj6vpVnE0jnroNnPeY_-T_

  http://www.youtube.com/watch?v=atZp7KIzijE&list=TLZFcO5i9ANqzj6vpVnE0jnroNnPeY_-T_

  Bizony, baj van…Angliában a dolgozó osztály 1/3-ának 10 fontja marad a hónap végén (ezt láttam Angliában, zéró volt a bérbe adott ház tulajdonosának a bankszámla egyenlege), és ha ez így megy
  tovább, ahogy a francia úr mondja, hogy Kínai áruval árasztják el Európát, az albán maffia után már Kosovo állampolgárai is mehetnek az EU országokba, abból teljes káosz és gazdasági csőd lesz..

  Őszinte szavak…ezek lerombolják az európai nép szellemiségét, a családi értékeket, a munkaerő értékét..a francia úr szerint míg a francia ember közel 40 órát dolgozik, addig a kínai 40 órát pihen
  egy héten…..Japánban élt, tehát információk birtokában van…..néha azt hiszem Vona Gábor Jobbik vezetőnél valami nem stimmel…..a FIDESZ féle polgári körökban sok jót nem tanulhatott, és nem Iránba kellene járni, hanem Európában felvenni az ilyen emberekkel a kapcsolatot….és tisztelni őket a tudásukért.

  http://www.europarl.org.uk/en/your_MEPs.html
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bruno_Gollnisch
  a francia úr BRUNO Gollnisch, francia akadémikus és politikus, 25 évig volt az EU Parlament tagja…
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Nick_Griffin
  Az angol úr, Nick Riffin, EU képviselő, a Brit Nemzeti Párt képviselője, Cambridge-ben végzett…csak tudnám, Vona Gábor mit tanult a FIDESZ polgári körökben..és mit tanul IRÁNBAN????? Mi folyik Magyarországon 20-25 éve???? A magyar nép teljes tönkretétele…

 6. http://www.spiegel.de/international/europe/

  Málta semleges ország….ehhez képest belépett az EU-ba és most 650 ezer EURO-ért állampolgárságot árul……botrány, hazaárulás.

  Orbán Viktor Párizsban Sárközy elnöknek azt mondta, elég 6 millió magyar is Magyarországon. Ő, akinek az apja párttag volt a szocializmus alatt, de Romániába járkált olajügyekben és a Securitáté besúgója volt!

  Akik Kádár János halálára törtek….miközben a cégem, ahol dolgoztam 1984-99 között, a Hungalu TRÖSZT az egyik legnagyobb magyar termelőcég külkereskedelmi, belkereskedelmi cége volt, a Tröszt vezetője, Dr. Dózsa Lajos úr nem játszotta az eszét és Kádár egyik jó barátja volt…bízhatott benne!!!

  Az a kék borítás, amit a Tröszt épületébe beköltözött primitív és szedett vedett (még csak köszönni sem köszöntek a liftben, sőt, gúnyolódtak rajtunk!!, majd kocsmát nyitottak munka után délután és egyebek…) barmok, akik az ÁVÜ emberei lettek, szidták Dr. Dózsa Lajos urat, aki a svájci ALUSWISS-től vásárolta a borító panelt, a kék eloxált alumíniumot…nos, az kb. a 90-es évek elején volt..az a borítás ma ugyanolyan, mint amikor megvásároltatta…ennyit a tudásról. Kb. 20 éve
  az anyaga semmit nem kopott!!!! Viszont ez alatt a 20 év alatt az ÁVÜ és a bankárok. az Orbán-SOROS György – Gyurcsány Ferenc és a többiek vezetette politikai érában el-olajszőkítettek 93 ezer milliárd forintot…több évtizednyi költségvetési bevételt…..semmi nem indokolta, még az sem, hogy az állambiztonság asszisztált hozzá. Ahogy most asszisztál, 2001 óta (akkor vezette Orbán és bandája a deviza alapú lízinget és Fészekrakó programot) a Nemzetbiztonság az 1946 óta törvényes magyar fizetési eszközk, a FORINT tönkretételéhez és az ország rombadöntéséhez és kifosztásához, esetleg színlelten nem szándékosnak feltüntetett országcsődhöz…azzal hatalmas lehet tovább rabolni és a zsidó és egyéb külföldi igényeket magyar lakásokkal, magyar földdel kielégíteni….