NÉV, CÍM NÉLKÜL….KÖZSZEMLÉRE

G20: Australians bury their heads in the sand – literally – over Tony  Abbott's refusal to put climate change on the agenda | The Independent |  The Independent

“Szép jó napot kívánok Kásler Úr. 

Igen is kérdezni szeretném, hogy ön tudna segíteni  nekem ,abban ,hogy évek óta  biráskodunk a Rajfanserrel ,és az ügyvéd  át játszotta a hiénak kezébe  az ügyünket. A házunkat egyik részét el árvereztèk. A másik amit építettünk a bank azt is el akarja venni.

Sajnos bele estünk a 22 csabdába!

Telefonban többet tudnék mondani!

Kérdéseim:

1— az árverezèst meg lehet e támadni? Még  nem fizetett a lombard !

2— Tiszteletteljes kérdesem, ha ön  ,Nem szándékozik e csatlakozni a Magyar Péter pártjához ,mert szükségünk lenne önre !

3—Van e a NEM ADOM A HAZÁM,

       Mozgalomnak ,Pártnak szándéka  a Választásokon, mert nem találom a neten,igaz ,hogy nagyon korlátozva vagyok és követve…! 

Köszönöm a türelmet, kérném szépen  Nagyra becsült válaszát,

Köszönöm nagyon szépen.”

Üdvözlöm, megvallom őszintén igen nagy bajba vagyok a válaszadással. Elsősorban azért, válaszolok nyilvánosan, mert naponta hasonló megkereséseket kapok a mai napig és így egyszerűbb megválaszolni egybe mindenkinek, illetve, akik hasonlóval keresnének, talán nekik is segít.

Azért is vagyok bajba a válasszal, mert átérzem minden kifosztott nyomorúságát, miközben olvasva a sorait, legszívesebben  lemennék “alpáriba”. De nem teszem és kérem értékelje ezt.

Az elírásokat betudom a zaklatottságának, elsiklok felettük, de a tartalom az annyira kiverte a biztosítékot nálam, amennyire csak lehetséges.

-12 évvel ezelőtt kinyilatkoztam, hogy bíróságon nincs megoldás a tetű ügyvédek és korrupt bírák miatt, ezért léptünk politikai síkra, ezért kellett volna hárommillió kifosztottnak bennünket A Haza Pártját a parlamentbe juttatnia és az EP -be. Önök nem tették ezt meg, ellenben tömték a tetű ügyvédek zsebét és elherdálták szavazataikat, a megvezető, hangzatos ígéretekkel bazseváló sarlatánokra.

-az árverezést meg lehet támadni, de kérdezem hol és kinél szándékozna ezt megtenni és kivel? Az eddig önt is elkaszáló bíróságnál és az önt is átverő ügyvéddel? Tehát a kérdésének nincs relevanciája.

-” Tiszteletteljes kérdesem, ha ön  ,Nem szándékozik e csatlakozni a Magyar Péter pártjához ,mert szükségünk lenne önre”

Ebből kiindulva, ön már csatlakozott. Nos kedves, én és a pártunk már letettünk valamit az asztalra, 700 milliárd forint elszámolást, ennyit vettünk ki a bankok tolvaj zsebéből. Magyar Péter és pártja még semmit sem tett le az asztalra, csak ugyanolyan hangzatos ígéretekkel bazsevál, mint a korábbi zsidó bankár ügynökök, akikre eddig is elherdálták önök a szavazataikat, mérget vehet rá, most is elfogják. Addig amíg én az utcáról visszaharcoltam a banki elszámolást, amit az önök érdektelensége okán nem tudtunk megerősíteni a parlamentből is, ezért ennek a gazembernek a felesége és gazdái kiherélték a fél évtizedes munkánkat és ezért van most ön kisemmizve. Addig, amíg én felgöngyölítettem az évszázad csalását, ez a semmirekellő élősködő, sokmilliós fizetést zsebelt be havonta, sok helyről, azoknak köszönhetően, akik meggátolták egy valós banki elszámoltatás létrejöttét.

Ez a semmirekellő aljas disznó elárulta a saját feleségét, gyermekeinek anyját és a házasságon belüli, családi fészek szent biztonságát is, ön szerint mit fog tenni önökkel, akik legyünk őszinték, a levele alapján, nem lesznek a legélesebb kés a konyhában.

– “Van e a NEM ADOM A HAZÁM,   Mozgalomnak ,Pártnak szándéka  a Választásokon, mert nem találom a neten”.

Kedves, erről írtam legutóbbi posztomban, idézek belőle:

” Amikor civil szervezetként kivonultunk az utcára, a hatalom és a titkosszolgálatok ránkállítottak másfél tucatnyi ál, kamu civil szervezetet. Az volt a szerepük, hogy felszalámizzák a kifosztott tábort. A stratégia a névhasonlóságban és a hasonló mondanivalókban rejlett, csak éppen elferdítve a valóságot, lásd A Haza Nem Eladó Mozgalom, majd Nem Adom A Házam Mozgalom, hogy csak egyet említsek….”

Abból amit ön írt, azt tudom csak kikövetkeztetni, hogy ön azt sem tudja merre van arccal előre. Az ilyen emberekre vannak kitalálva a Magyar Péterek, a Vona Gáborok és  a Toroczkai Lászlók, de mindig lesz újabb név a nagy kalapban, addig ameddig sok egyszerű megvezetésre éhes ember lesz. Tehát nem a mi szándékunk hiányzik a választásokhoz, hanem sok értelmes ember, addig amíg önök befalják az eléjük tálalt moslékot, ne várjanak megoldásra, készítsék elő a banános dobozokat a kilakoltatáshoz. Sajnos ez a szomorú igazság, amit persze senki sem szeret hallani, olvasni, ezért benyelik önként és dalolva a sarlatánok ígéreteit.

Kásler Árpád

Vélemény, hozzászólás?