MAGYAR PÉTER A BANKÁROK ÚJ FALOVA

Magyar Péter mindenkit feljelent, aki azt terjeszti, hogy ő verte Varga  Juditot

“Te diplomataként, bankárcsicskaként és ki tudja még miként szolgáltad a kifosztás teljes időszakát, és most is a kifosztókat szolgálod a hamis ígéreteiddel elhomályosítva a kifosztottak látását. Meglesz a jutalmad mocsok, hamarabb, mint gondolnád. Neked semmi sem volt szent, sem a családod, sem a házasságod, sem a családi bizalom, de még a betyárbecsületed sem, hogy bűnös kenyéradóidat ne áruld el, te még a maffia törvényei szerint is csak egy patkány vagy, patkány voltál és patkány maradsz, egy örök áruló, aki téged tapsol, az menthetetlen.”

Sajnálattal és szégyenérzettel nézem a nép hullámzását. Sajnálattal, mert tudom, hogy ismételten az orránál fogva lesz megvezetve, szégyenérzettel, hogy nem tehetek többet, pedig lehet nem is az én szégyenem, nem is az én szegénységi bizonyítványom kellene hogy legyen.

Nézzük a tényeket!

A hatályos magyar törvényeket, a számviteli törvényt, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényeket, Ptk-et és Btk-et is lábbal taposták a bankárok és nekik falazó politikusok, kilóra megvett bírók és ügyészek. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete nyakig benne volt a buliba.

Súlyos bűncselekmények útján az ország lakosságának egyharmadát padlóra küldték. Ügyvédek százai hiénaként csaptak le a kiszolgáltatott népre. A végeredményt ismerjük. Végrehajtások százezrei, még a mai napon is több mint félmillió aktív végrehajtás van folyamatban.

Konkrét eredmény annyi van, amit a Kásler per és az erre épült Mozgalmunk maga után vonzott. 750 milliárd forint elszámolás.

Amikor civil szervezetként kivonultunk az utcára, a hatalom és a titkosszolgálatok ránkállítottak másfél tucatnyi ál, kamu civil szervezetet. Az volt a szerepük, hogy felszalámizzák a kifosztott tábort. A stratégia a névhasonlóságban és a hasonló mondanivalókban rejlett, csak éppen elferdítve a valóságot, lásd A Haza Nem Eladó Mozgalom, majd Nem Adom A Házam Mozgalom, hogy csak egyet említsek….vagy emlékezzenek, amikor több ezren vonultunk a Kossuth rádióhoz, beolvasatni a petíciónkat, Falus Zsolt szövegét olvasták be, egy semmitmondó gagyi szöveget hallgathatott az ország, aminek se füle, se farka nem volt, de legfőképp igazságtartalma nem. A tömeg meg akarta rohamozni a rádiót, ehhez már előre beépítették a hangadókat, jónéhányat név szerint meg tudnék említeni, de majd a bitófák alatt lesz felolvasva a nevük.

Mindeközben, több száz állig felfegyverzett droid volt a rádió épületében, az emelet folyosóin, mint a szardíniák a konzervdobozban, saját szemeimmel láttam. A környékről másik több száz rendőrről és lovas rendőrről adtak hírt nekem az emberek, minden elő volt készítve, hogy az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló cselekmény vádjával hosszú évekre rács mögé tegyenek.  Csak a Jóisten és a lélekjelenlétem fékezte meg , hogy emberek százait meghurcolják és megnyomorítsák a lelketlenek.

Amikor szintet léptünk és pártként próbálkoztunk a törvényhozás házába bejutni, hogy a törvény erejével vessünk véget a nép kifosztásának, akkor a Jobbikot használták fel a kifosztottak megvezetésére, el is herdálódott egymillió kifosztott szavazata, amivel eltelt röpke négy év és a kifosztások zavartalanul folytak tovább. Majd a következő választáson, a bankárok zsebébe lévő teljes média segítségével futtatták fel, az ugyancsak mi nevünkre hajazó Mi Hazánk Pártot, a laikusok számára A Haza Pártja és a Mi Hazánk pártja simán összemosható. A média napi szinten úgy konferálta fel az átvedlett jobbikosokat, hogy a “mi hazánk párt” országgyűlési képviselői, miközben még egyetlen egyszer sem mérettették meg magukat választáson.  A nép megvezethető és meg is van vezetve. Ahogy a jobbikosok is, úgy Toroczkaiék is végighakniztak vagy két évet a devizahitelekről. Soha semmit nem tettek, soha semmit nem értek el a témában, megvezették a kifosztottakat.

Most, hogy már negyedik éve Brüsszelbe van húsz ezer ember petíciója és itt lenne az esély az EP választásokon érdemi képviseletet biztosítani, egy soha nem látott csinadrattával, eszméletlen média felület biztosításával a hazai és nemzetközi bankárság tolja és emeli azt a Magyar Pétert, aki egész életében a kifosztó rendszert szolgálta, családjával együtt.  Soha, semmit nem tett, nem tud felmutatni. Egyetlen dolgot tud felmutatni, hogy amikor ráébredt, hogy a kenyeret, pontosabban súlyos milliókat adó gazdái kiveszik a pénzfolyó csöcsöt az ocsmány pofájából, akkor szembeköpte a házastársát, a család szent kötelékét, a kölcsönös bizalom legalapvetőbb pillérét és a felesége tudta nélkül rögzítette beszédét az otthonukba és közzé is tette. Micsoda féregnek kell lenni valakinek, hogy ezt megtegye, mekkora reteknek!

Ha csípte a szemét a gazemberség, lett volna bőven lehetősége, hogy nagyobb kaliberű és súlyosabb következményeket maga után vonó hanganyagot produkáljon, de ahhoz túlságosan gyáva volt. És egy ilyen gyáva férget éltet a nép, a kifosztottak sokasága. Nem érzik magukat meggyalázva, amikor az erkölcstelen azt mondja, hogy a banki kifosztottak kevésbé iskolázottak, vagy amikor programjába azt közli, hogy ” Kárpótolná a végrehajtási károsultakat, amennyiben az jogszerű és bizonyított lenne.”

Magyar Péter, hol kellene bizonyítani? Az édes ANYÁDNÁL aki a Kúria főtitkára volt, vagy a jelenlegi helyén, az OBH-nál?

Másfél évtizede zavartalanul fosztogatják a népet, addig amíg te, meg az anyád, meg az összes jogász fajtád milliókat habzsoltatok be a semmiért, addig az embereknek elvették nemcsak az addig megkeresett vagyonát, hanem a jövőben megkeresendőt is, ezért menekültek el százezrével az emberek az országból. Ezeknek az embereknek akarsz te “egy komplex, sokelemű hazaváró programot” létrehozni ?

Te diplomataként, bankárcsicskaként és ki tudja még miként szolgáltad a kifosztás teljes időszakát, és most is a kifosztókat szolgálod a hamis ígéreteiddel elhomályosítva a kifosztottak látását. Meglesz a jutalmad mocsok, hamarabb, mint gondolnád. Neked semmi sem volt szent, sem a családod, sem a házasságod, sem a családi bizalom, de még a betyárbecsületed sem, hogy bűnös kenyéradóidat ne áruld el, te még a maffia törvényei szerint is csak egy patkány vagy, patkány voltál és patkány maradsz, egy örök áruló, aki téged tapsol, az menthetetlen.

A kifosztottaknak, akik még megőrizték a tartásukat, ajánlom az alábbi linken lévő olvasmányt figyelmükbe!

Kásler Árpád

https://hang.hu/konyveshaz/zsidok-nacik-rablok-a-gonosz-ellen-160747?fbclid=IwAR3TPzMgW0qx3XLBIbVVb4N9J12w74Xg4JbMBdiscBlDpTK7iNUm0BwyuTc