Magyarország törvényes fizetőeszköze a forint

Ha már arról beszélünk, hogy Magyarországon kölcsönnyújtás jogcímen devizaösszeg van meghatározva, mint amit az Adós köteles megfizetni, ügyleti kamattal, akkor le kell vonnunk a végső konklúziót, amit magyar ember levonhat.

A forinton kívül nincs más pénznem, aminek megfizetésére KÖLCSÖN JOGCÍMEN a magyar lakosság kötelezhető lenne.

Egyedül a hivatalos magyar pénznemben, a magyar forintban meghatározott pénzösszeg alkalmas arra, hogy az Adós a Hitelező által rendelkezésre bocsátott pénzösszeg visszafizetésére legyen kötelezve. A Hitelező akkor sem azt a pénzösszeget bocsátja az Adós rendelkezésére, ha devizát nyújt át az Adósnak, mivel az árfolyamváltozás miatt más pénzösszeget kell megfizetnie a kapott devizáért az Adósnak, mint amit folyósításkor a Hitelező a rendelkezésére bocsátott. Ennek oka a devizanemek közötti árfolyamváltozás. Ha egy ország lakosságát idegen devizában adósítják el kölcsön jogcímen, akkor megnyílik a lehetőség a lakosság pénzügyi ellehetetlenítésére azáltal, hogy a javuló devizával elvonhatják a lakosság és a vállalkozások pénzét a gazdasági élet egészséges működtetésétől és a családok normális életvitelétől. A devizában meghatározott kölcsöntartozás romló árfolyam esetén a hazai fizetőeszköz, esetünkben a magyar forint folyamatos elvonásával jár együtt. A törlesztő részletek növekednek, és a megrendelések, vásárlások elmaradása miatt a bevételek csökkennek.

Az tapasztalható, hogy a magyar forint, mint hivatalos pénz szerepe arra redukálódik, hogy a javuló devizához kötöttsége miatt a magyar lakosság és a magyar vállalkozói szektor jövedelmét elvonhassák.

Magyarországon a javuló devizában történő tömeges méretű eladósodás vezetett oda, hogy a tartozás megfizetéséhez szükséges pénzösszegeket képtelenség megkeresni, mert éppen a pénzelvonás miatt következik be az ország gazdasági ellehetetlenítése.
A javuló devizában történő tömeges méretű eladósodás miatti pénzelvonás okozza az ingatlanárak romlását, mert az ingatlanok iránti kereslet rohamosan csökken.
Emiatt következnek be a havi törlesztőkkel történő elmaradások, a szerződések felmondása, a devizában nyilvántartott kölcsöntartozások végrehajtási eljárás során történő behajtása az adós Bankszámlájáról, betétkönyvéből, ingó- és ingatlanvagyonából, és jövőbeli béréből, nyugdíjából, a kezes vagyonából, béréből, nyugdíjából . Amellett, hogy devizában van meghatározva a devizaalapú hitelek esetén a kölcsöntartozás, de rendelkezésre bocsátás nem történt, nekünk, kiszolgáltatott helyzetben lévő Adósoknak kezünkben van az adu.

11aszabadságNem történt pénzkölcsönnyújtás, és emiatt nincs kölcsöntartozásunk. Emiatt ügyleti kamat nem volt felszámítható.

Mondom ezt akkor, amikor tisztában vagyok azzal, hogy amennyiben valóban devizában lett volna rendelkezésünkre bocsátva

AZ A BIZONYOS MEGHATÁROZOTT PÉNZÖSSZEG,

akkor is jogtalanul követelnének a Hitelezők más összeget, mint amit forintban számítva a valójában a rendelkezésünkre bocsátottak,

MERT VISSZAVÁLTOTTUK VOLNA FORINTRA, ÉS A DEVIZA A TULAJDONUKBA VISSZAKERÜLT VOLNA.

CÉLJUK MAGYARORSZÁG ÉS A MAGYAR EMBEREK LEIGÁZÁSA VOLT.

A HAZA NEM ELADÓ SEMMI PÉNZEN!

Egy hozzászólás a(z) “Magyarország törvényes fizetőeszköze a forint” bejegyzéshez

  1. Az a véleményem azért nem tárgyalnak a mi mozgalmunkkal -sem a kormány sem a bankok,mert de facto nincs miről vitázniuk. A rengetegszer leirt tv.-i értelmezés ellen nem lenne, és nincs is mit vitatkozni. Akár melyik oldaláról közelítjük meg ,vérzik a szerződés.
    Most már számomra egyértelműen látszik, hogy a kormányunk ki mellé állt!!! Ideje lenne ha mint mondják bedöl a Ft, döljön be. Van St Korona bankunk, és fizetőeszközünk. Ráadásul mi magyarok még mindig megtermeljük a létünkhöz szükséges élelmiszereket vastagon, csak kisíbolják az országunkból. Lásdf az alma és a visszajövő almalé esete. Jó alma ki. Cukros vizes semmilyen almából készült lé be. És mindennel ez a helyzet. Itt nem az a baj, hogy mi magyarok éhen halnánk, hanem a karvalytőke halna éhen. Ezért az ajvékolás. Anno a KDST-ben “7 sovány tehén fejte egymást”. Most a “kövér tehén” fej bennünket, de úgy hogy enni sem enged. Ez a ” síbiló bagázs még a santa veréb elöl is alrúgná a lócitromot.