KÁRTYAVÁR? IGEN AZ!

Ha az amerikai támogatás gyengül, a kártyavár összeomlik

„A Washington Post szerint egyre jobban aggasztja az Európai Unió döntéshozóit a novemberi, amerikai időközi választás, ugyanis ha a republikánusok valóban megszerzik a fölényes győzelmet, jelentősen visszafoghatják vagy akár meg is szüntethetik az Ukrajna iránti támogatást. 

Az Egyesült Államok kihátrálása miatt más országok is úgy dönthetnek, hogy visszafogják az Ukrajnának nyújtott támogatásokat – magyarázta Nathalie Tocci, az olasz Istituto Affari Internazionale elemzőház igazgatója.

Ez például Olaszország esetében különösen nagy kockázatot rejt, mert az ország élén egy euroszkeptikus, oroszbarát (szélső)jobboldali pártokból álló koalíció áll. 

Ha az amerikai támogatás gyengül, a kártyavár összeomlik

– fogalmazott egy meg nem nevezett, EU-s tisztségviselő.” forrás-index.hu

Hogy mik vannak, hát hova lett az erős Ukrán állam? Vagy sose volt olyan, csak egy amerikai trójai faló? Kérdezni még szabad? Nem? Ok, akkor nem kérdezek, mondom…

 „Az ukránok mire felébrednek, hogy a politikai csőcselék mit művelt velük, már késő lesz. Akik felébredtek, már most menekülnek szerte szét a világba, kihasználva a konfliktus helyzetet, a könnyebb befogadást, de hamarosan elege lesz a világnak az ukrán zsidó pofátlan követeléseiből, amikor már tovább senkit se lehet már hülyíteni, hogy visszafordítható minden. Amikor ez bekövetkezők, a végtelenül eladósított maradék Ukrajnát szétszedik a hitelezői, mert nem marad már semmije, amiből a mostani kardcsörtetés költségeit ki tudná termelni.” teljes cikk itt: https://ahazapartja.hu/a-helyzet/

Kásler Árpád