Akik a Teremtőt merik megkérdőjelezni

A pénzhatalom mintha nem bízna magában. Mintha valami elől menekülne. Csak nem saját maga elől? Mintha elvágták volna a féket. De ennek a lejtőn lefelé száguldásnak súlyos következményei lesznek. Ennek a fék nélküli erkölcsi lecsúszásnak.

Mindig van egy nagyon lent. És onnan hová? Mire oda leérnek, mi és senki nem fogunk nekik dolgozni. Majd ott elszámolgathatják a pénzüket. A semmit érő pénzüket. Miénk lesz a feladat, hogy új kereteket teremtsünk, ők pedig egy letűnt kor pénzeit fogják számolgatni. De azt meg mi fogjuk kiiktatni, hogy semmit ne érjen. Most is az ér valamit, amit ők elvesznek a hamis pénzzel, a hamis összeggel, azzal a hamis összeggel, ami helyett a vagyont szedik most el.

Az az érték, amit mi adunk a jogos vagy a jogtalan követelésért, mert csak a munkával lehet emberi értéket teremteni . . .
Mivel azonban az emberi munka kötve van az élettérhez, és minden kevés nekik, mert kevéssé teszik azt, amire ember képes lehet, az ingatlanvagyonnal együtt viszik az anyaföldet. Viszik a vizet. A levegőeget. A hegyeket. A folyókat. Mert az életteret is elveszik a házakkal együtt. A hazát is elveszik.

Megkérdőjelezik a Teremtőt. Elválasztják az embert a valóságtól, amiben létezni tud.

111Erre nem kaptak felhatalmazást. Erre nincs felhatalmazás.

A jog megcsúfolásával akarják senkiháziak semmipénzen kihúzni a lábunk alól a talajt.

Minket ki akarnak iktatni, a semmipénzükre hivatkozva, földhivatali tulajdoni lapokon.

Földhivatal. A Földhivatal élén a Teremtő áll. Nem a közjegyző. És nem a Bankár. És nem a kormány.

A baj az, hogy ezt ők nem tudják. És lehet, hogy nem is képesek felfogni.

El kell dönteni, hogy mi a feladatunk. Engedni a lábunk alól a talajt kihúzni vagy valami más.

El kell dönteni, hogy milyen eszközeink vannak. Milyen eszközöket vehetnek ki a kezünkből és mit nem.

El kell dönteni, hogy meddig szabad tűrni.

Meddig szabad a fékevesztetten száguldozót rombolni hagyni.

Megkérdőjelezték, hogy nekünk van-e az élethez jogunk.

Ezt senki ember fia nem kérdőjelezheti meg!

Találkozzunk október 20-án!

3 hozzászólás a(z) “Akik a Teremtőt merik megkérdőjelezni” bejegyzéshez

 1. A Léhman videót megnézve , a sorok között a megoldás . Már régen tudtam , de most egy jogász nyilatkozta ,”jogászul ” .Tehát , jelenleg , és ezt fontos aláhúzni , nincs jogi alapon olyan testület , intézmény,aki kijelentené , itt , bűncselekmények történtek . Mivel nincs, ezért nem is indulhat bírósági eljárás . Bár erkölcsi alapon ez a banki gyakorlat nem elfogadható ..DE ha elvágják a nyakam , és Polt ,,haza és nemzet , és a jog elárulója , kijelenti itt nem történt gyikoság , akkor az a mérvadó amit a jog “istene ” mond , és így nem is indulhat eljárás . Tehát a jog , és az erkölcs mércéje nem ugyan az, főleg a jogérvényesítő hatalmat birtokló személyeknél nem …Ebből következik a legfontosabb , a törvény kinevezett “istene ” nem alkalmas feladata ellátására , tehát le kell váltani, ahhoz hogy a jog és az erkölcs értelmezése , minden állami szinten egyformán értelmezve legyen ..

 2. “Jaj azoknak, akik jogtalan rendeleteket hoznak, és irataik csak terheket rónak ki.
  Mert elnyújtják a nincstelenek perét, megfosztják jogaiktól népem nyomorultjait. Az özvegyeket kizsákmányolják, és az árvákat kifosztják.
  De mit tesztek majd a megtorlás napján, amikor megjön messziről az ítéletidő? Kihez futtok majd segítségért, hol hagyjátok kincseiteket?” Ézs 10:1-4

 3. Egy csereügyletben két terminál között, mondjuk 5 kg krumpli kontra 1000 forint gazdát cserél. Ebben a krumpli képvisel értéket- a krumplivásárló szüksége a krumplira határozza meg az értéket. A pénz csak az univerzális csereeszköz, ami önmagában alig ér többet, mint az a darab papír és pár csepp tinta, amiből összerakták. A pénz értéke csakis a bizalmon alapszik, a krumplieladó bizalmán, hogy egy jövőbeli csereügyletben egy másik eladó (tyúkfarmos) el fogja majd fogadni eme csereeszközt, amikor valami értékeset akar majd szerezni, mondjuk tojást.

  A pénz a bizalmon alapuló elképzelés.

  Egy pár igen rafinált, ámbár okos ember, rátelepedett erre a pénz nevű dologra, és hosszú évek fáradságos munkát nem sajnálva kisajátította a pénz kibocsájtás jogát. A törvény erejével megtámogatva, a saját “pincéjében” sok sok köbméter papírra egy pár vödör festékkel és egy nyomdagéppel, olyan “terméket” állít elő, ami minden termék felett áll, hiszen mindegyiket kiválthatja.

  Szinte a világ minden kormánya lemondva a pénznyomtatás jogáról, támogatja ezeket, ez tiszta elmebetegség. 2% ellenében még az utolsó kereskedelmi banknak is megengedték, hogy pénzt teremtsenek. Ez olyan, mintha ha lenne Neked 200 ezer forintod, akkor jogodban állna előállítanod 10 millió forintot, amit odaadhatnál valakinek, akinek éppen erre van szüksége, hogy szerezzen magának valami értékeset, majd 30 éven keresztül eltartana Téged mondjuk havi 50 ezer forinttal, amiért Ő nap mint nap kemény munkával megteremt értékes termékek előállításával. Látható, hogy négy hónap alatt a pénzednél vagy, utána meg csak eltartanak, mint egy semmitevő parazitát.

  És mindezt azért tehetnéd meg, mert az ország vezetői, az ország törvényhozói, az ország erő-szervezetei, az ország igazságot szolgáltatói mind mind Téged védenének. És ezeket a szerveket pedig a Nép tartja ott.

  Ha ennek a logikai láncát végig vesszük, akkor az derül ki, hogy:
  – MI a nép egyes egyénjei tartjuk fenn ezt a pénzügyi rendszert,
  – Mi tartjuk fenn ezt a gazdasági rendszert,
  – Mi tartjuk fenn a jelenlegi banki rendszert,
  – Mi tartjuk fenn a Parlamentet,
  – Mi tartjuk fenn a politikusokat,
  – Mi tartjuk fenn a Rendőrséget,
  – Mi tartjuk fenn a Bíróságokat,
  – Mi tartjuk fenn az Ügyészséget,
  Egy szóval, Mi a Nép tartjuk fenn a saját élősködőinket, elnyomóinkat és az ezeket kiszolgálóikat is. Jelenleg a farok csóválja a kutyát.

  Nos, akkor, vajon a farok megvan-e a kutya nélkül?

  Hát ezt a kérdést válaszolja meg mondjuk egy rottweiler…