SZIJJÁRTÓ PÉTER I-GAZSÁGA

 mindenki számára világos kell legyen, hogy az Európai Unió kizárólag azért akar újabb és újabb szankciókat bevezetni, hogy a saját maga hibás, rendkívüli mértékben súlyos károkat okozó döntéseit még valahogyan mentegesse, mert annak a kimondása, hogy a szankciók zsákutcát jelentenek, felelősök után kiáltanak – vélekedett Szijjártó Péter.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kiemelte:

felbecsülhetetlen értéke van a választási győzelemnek, mert a magyar kormány a legstabilabb Európában, és ez a kormány teljes mellszélességgel kiáll a nemzeti érdekekért.”

Péter, Péter „bazmeg”, jól csináljátok, csak kérdés, hogy meddig, mikor tör fel a szunnyadó vulkán, mert hogy fel fog törni, az nem kérdés, csak az, hogy mikor és kit miként sodor el.

Teljes mértékben igazad van, hogy a károkat okozó döntések beismerése felelősök után kiáltana. Ti is ezért hoztátok meg egymás után a DH törvényeket, egyik elbaszottabb volt, mint a másik. Kapkodtatok, Csányi Sándor és az általa fogott szarfejűek bűnösségét sepertétek a szőnyeg alá. Na ez mellé álltatok ki teljes mellszélességgel nem a nemzeti érdekekért. Emiatt menekült el az országból többszázezer életerős munkavállaló, ezrek választották az öngyilkosságot, milliókat fosztottatok ki.

A karhatalom felvonultatásával elvettétek egy élet munkáját a családomtól és még sok más ezer családtól te büdös retek. Mind jogvégzettek vagytok, a fő karmesterrel az élen, mégis én göngyölítettem fel az évszázad csalását, ti pedig kiheréltétek azt, erre használtátok jogi tudásotokat, megmentve a felelősségre vonás alól Csányit és a többi gyilkost.

Hol van a nemzeti érdek, a jogállamiság, az emberi jogok és a tisztesség ott, ahol bebizonyosodik, hogy több évre túlfizetésben voltunk, tisztességtelenül számoltak fel kárunkra milliókat, erre hivatkozva felmondták a szerződéseket és végrehajtás alá helyeztek többszázezer családot, ti meg nem hatálytalanítottátok ezeket a végrehajtási eljárásokat. Orbán pofátlanságában odáig merészkedett, meg is teheti egyelőre, fut a szekér rendesen, a lelkiismeretét meg nem hinném, hogy különösebben zavarja, hogy nem köteleztek senkit arra, hogy a bankok szerződését bárki aláírja. Szerintetek mit szóltak volna az ólmozott paprika fogyasztói, ha azt mondták volna nekik, hogy senki sem kötelezte őket azt fogyasztani. Hol volt a PSZÁF felelősségre vonása? A szokásos simító módszert alkalmaztátok, beolvasztás, átnevezés, megszüntetés.

Retkek vagytok Péter, csak simán retkek.

Kásler Árpád