Sikeres helyreállítás

Case number: 130623-028596
Property: Yahoo! Accounts
Contact date: 06/23/2013 11:21 PM

Néhány perce sikerült helyreállíttatni az email fiókomat. Telefonos kapcsolatban voltam a Floridai yahoo központtal. Kb. 15 perc alatt megoldottak mindent. Ehhez kértek egy nem yahoo-s email címet, bekérték a szükséges azonosító adatokat, majd a megadott email fiókra megküldték az új kódokat és végigkísérték a helyreállítási folyamatot.

Angliai címről törték fel a levelezőt, de ez semmit sem bizonyít, mert nagy valószínűséggel torrent oldalról tették. A lényeg az, hogy valakiket érdekelt a levelezésem. Remélem jót élveztek a biztonsági szolgálatok, pár léhűtőnek lesz munkája, hogy mind a 42 ezer levelet átnyálazza.

A lényeg nem is ez, hanem a kiszolgálás minősége és milyensége. Megcsapott a szele annak az érzésnek amit tíz éve nem éreztem. Az, hogy nem kell sógor, koma, jóbarát ahhoz, hogy egy problémát egy hivatal, simán, gyorsan, jó hangulatban megoldjon. Ez az egy dolog hiányzik Amerikából. Ha akarsz építeni egy motorkerékpárt, autót, hajót vagy akár repülőt, hajrá, senki sem tesz keresztbe, nincs kötelező műszaki vizsga a gépkocsiknál, de van pénz ahhoz, hogy mindenki rendbe tartsa a járművét és még sorolhatnám.

Van tapasztalatom bőven, azon leszek, hogy Magyarországon is élhessenek az emberek, élni és élni hagyni, de ehhez még sokat kell dolgozzunk, az állami maffia  tagokat először törvényszék elé kell állítani, én rajta vagyok, már csak Ön hiányzik hozzá.

Még egyszer, a kaslerarpad@yahoo.com ismét üzemel.

Kásler Árpád