NYILVÁNOSSÁGRA HOZOM – kötelező olvasmány minden devizahitelesnek

A  Köztársasági Elnök által, a 2018-as választások időpontjának bejelentése másnapján, azaz pénteken A Haza Pártját, mint jelölő szervezetet bejelentettük  a Nemzeti Választási Irodához. Ha minden rendben zajlik, akkor e hét csütörtökére elfogadásra kerül, majd azt követően jogerőre emelkedik.

Tájékoztatom a közvéleményt, hogy eleget téve a párttagjaink és a kifosztottak elvárásainak,  az elmúlt 2 évben és az elmúlt hónapokban intenzíven és  fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy egységes  politikai fellépéssel szerezzünk érvényt a kifosztott társadalom jogainak, a kifosztókkal szemben.

Ezért most nyilvánosságra hozom, hogy A Haza Pártjának elnökeként, 10 politikai párt vezetésével folytattam tárgyalásokat, illetve kerestem meg, közös  választási szövetségre lépési szándékkal. Mind a 10 párt elzárkózott ezelől.  Tévesen azt lehetne feltételezni, hogy minket nem tartottak összefogásra érdemesnek, de ennek megcáfolására, felhozom azt a tényt, hogy ezen 10 párt közül, senki sem fogott össze egymással.  Tehát nem velünk, senkivel! Ez komoly, egyéb kérdéseket is felvet, hogy akkor mi a cél és mi a valós háttérszándék. Merthogy nem a kifosztások mielőbbi megállítása, azt ki merem jelenteni.

A parlamenti pártok közül megkeresésre kerültek, hivatalosan, vagy nyílt levélben, emailben, telefonon és személyesen, az MSZP, a DK, az EGYÜTT, Karácsony Gergelyen keresztül a Párbeszéd Párt és a Jobbik. Parlamenten kívüli pártok közül a következőket kerestem meg hivatalosan. Munkáspárt, Független Kisgazda-, Földmunkás- És Polgári Pártot, a MIÉP et, Gémesi György által vezetett  Új Kezdet nevű pártot, valamint a Szociál Demokraták kerestek meg együttműködés szándékával, amit elfogadtam, de a megbeszélt találkozásra nem került sor, azt lemondták indoklás nélkül. Utólag tudtam meg, hogy a párt vezetése úgy döntött, hogy senkivel sem működnek együtt.  Ettől érdekesebb szójáték már csak az Együtt részéről volt, ugyanis az Együtt senkivel sem akar szövetségre lépni, mondta telefonon a párt egyik vezetője. A Kisgazdák, a maguk nyolcezer szavazatával egyenesen azt az elvárásukat közölték velem, hogy egyetlen dolgot tartanak elképzelhetőnek, ha A Haza Pártja beolvad a Kisgazdapártba és megszűnik létezni, mint önálló párt. Az önbizalom az fontos.

A MIÉP sem mutatott együttműködési hajlandóságot a maga ezer szavazatával, de zászlajára tűzte a devizahitelesek gondjainak megoldását, ez már a kész őrület.  A Munkáspárt, megy a maga útján, együttműködés nincs.

Már többször elmondtam, de mégegyszer leírom, hogy meggyőződésem az, hogy 12 politikai pártnak, a nézeteltéréseik ellenére választási szövetségre kellett volna lépnie és 20 hónap múlva pedig, előrehozott választásokat kiírnia. Addig a választójogi törvényt, az Alkotmányt és egyéb jogintézményeket és azok függetlenségét helyreállítania, a Legfőbb Ügyészt eltávolítania stb. stb. Ez már történelem, a kocka el van vetve.

Az idő ismét engem igazolt.  Tíz hónappal ezelőtt meghirdettem a Kifosztottak Koalícióját. A kifosztott devizahitelesek számára egyetlen kiút kínálkozik és az nem más, minthogy 2018. április 8-án A Haza Pártjára voksolnak mindannyian. Ha nem teszik meg, akkor azzal saját végzetüket pecsételik meg. Ilyen egyszerűek néha a bonyolult dolgok emberek.

Az elkövetkező tíz napban, 4200 honfitársunkat keressük meg levélben vagy telefonon. Olyanokat, akik valaha regisztráltak honlapunkon és felajánlották együttműködésüket. Arra kérem Önöket, hogy mielőbb válaszoljanak megkeresésünkre. Az Önök aktív, gyors és hathatós segítsége nélkül, nem lesz meg a lehetősége hárommillió devizaadósnak, hogy ránkszavazzon, még akkor sem ha akarna.

Még négy megyében jelöltekre is szükségünk van, és főleg Budapesten, hogy meglegyen mind a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltünk. Az Önök együttműködését az aláírások gyűjtésében  és ismertető anyagaink széthordásában kérjük. Az idő nagyon rövid. Kettő hét lesz az aláírások összegyűjtésére, de az a tapasztalatunk, hogyha az első héten nem kerül összegyűjtésre, a második hétre a polgárok már annyira belefásulnak a dologba, hogy szinte lehetetlen érdemi gyűjtést végezni, a második héten.

Személy szerint nekem a harci kedvem soha nem látott magasságokban van. Valami megmagyarázhatatlan pozitív erő súgja azt, hogy rendkívül eredményesen fogunk szerepelni a választáson. Naponta átlagban 14-16 órát dolgozok és ez nem lesz másként egészen a választások napjáig. Rendkívüli erőfeszítést várok el mindenkitől, akiben még van küzdeni akarás. Akik feladták és nincsenek hasznunkra, arra kérem, hogy hátrányunkra se legyenek, ha győzünk rajtuk is segítünk, de aki akadályoz a munkavégzésben, könyörtelenül meg kell szüntetni akadályozását, minden eszközzel és minden téren. A tét óriási, felbecsülhetetlen!

RENDKÍVÜLI FELHÍVÁS minden párttagunkhoz, minden támogatónkhoz!

Az elkövetkező egy hónapban, minden pénzügyi erőforrásra szükségünk van. Minden párttag az elmaradt tagdíját haladéktalanul fizesse be. A 2018-as tagdíjakat aki teheti legalább fél évet, de inkább az egész éveset fizesse be a párt számlájára. Akik nem párttagok, de támogattak eddig is és tervezik a jövőben is, most van itt az idő. Minden adományra MOST van szükség, kicsire és nagyra egyaránt! Köszönettel, Kásler Árpád.

Pártelnöki Dekrétum –„devizaadósok” kártalanítása https://ahazapartja.hu/?p=12019&cpage=1#comment-3860

A HAZA PÁRTJA

A Haza Pártja OTP számlaszáma:

OTP BANK

Számlaszám:

11733027-21205918

Nemzetközi számlaszám (IBAN):

HU75 1173 3027 2120 5918 0000 0000

SWIFT kód:

OTPVHUHB

Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: ADOMÁNY

A Haza Pártja PayPal adatai:

E-mail cím:

bank@ahazapartja.hu

Név:

A HAZA PARTJA

Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: ADOMÁNY