Nyílt levél Sztaniszlavov Evgenij Arnoldovics, az Oroszországi Föderáció Rendkívüli és Meghatalmazott Magyarországi Nagykövetéhez


“Világra szóló veszélyes csalás a megszállt ukrajnai területeken tartott négy álreferendum”-írja a HVG

A Haza Pártja gratulál és elismeri a népszavazások eredményét!

Tisztelt Nagykövet Úr!

A Haza Pártja (Haza Nem Eladó Mozgalom)  elnökeként,a párt miniszterelnök jelöltjeként és országgyűlési képviselőjelöltjeként, 2014. március 17-n reggel 8 óra 30 perckor, Magyarországon elsőként üdvözöltem a párt nevében, a Krími népszavazás eredményét, élő közvetítésben a közszolgálati m1 televízió, Ma Reggel című műsorában. https://ahazapartja.hu/?p=6670. Ha sokára is, de egy történelmi hiba került kijavításra a népszavazás következtében.

Ezen nyilatkozatom is hozzájárult ahhoz, hogy a teljes média tiltólistájára kerüljünk és összehangolt lejárató és elszigetelő hadjáratot folytattak és folytatnak a mai napig A Haza Pártja ellen.

A Haza Pártja nevében kijelentem, hogy törvényesnek és érvényesnek fogadjuk el, a  Donyeck, Luhanszk, Herszon és Zaporizzsja területein rendezett négynapos függetlenségi népszavazás eredményét.

2014.március 19. napján ezt írtam a pártunk honlapján:

„A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt, független államként ismeri el a Krím Köztársaságot, boldogságot és sok sikert kívánva minden Krími lakosnak. Az állam vezetésnek pedig bölcs döntések meghozatalát kívánjuk, hogy függetlenként, vagy akár az erős Orosz Föderációhoz csatlakozva a jövőben, népük boldogulását szolgálják.”

Az érvényesen lezajlott népszavazás következtében, az Oroszországi Föderációhoz való csatlakozást követően, tiszta szívből kívánjuk, hogy az oly sok éve tartó megpróbáltatások után, mielőbb térjen vissza a jól megérdemelt béke és nyugalom azok számára, akik bátrak voltak kivívni szabadságukat.  

Tisztelt Nagykövet Úr!

Ebben a rendkívül feszült nemzetközi légkörben, az Orosz Föderáció külügyi diplomatáinak sokszorosan megnehezített helyzetének ellenére, bátorkodom megkérni, hogy tolmácsolják a nyugati államok vezetőinek, különösen Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetőjének, akik egy emberként közölték, hogy nem ismerik el a népszavazásokat, azokat álnépszavazásnak és mint a HVG, hazánk vezető közéleti, gazdasági-politikai hetilapja leírta, https://hvg.hu/vilag/20220928_nepszavazas_donyeck_luhanszk_herszon_zaporizzsja

 „világraszóló veszélyes csalásnak” nevezve  azokat, hogy a világraszóló veszélyes csalást az Európai pénzintézetek , „devizahitelezés” fedőnéven követték el, aminek következtében sok tízezer ember lett öngyilkos Európában és milliók kényszerültek emigrálásra szülőhazájukból. Ennek a világraszóló csalásnak egyik legbefolyásosabb fedőszervezete, maga az Európai Unió Parlamentje és azon belül az EP Petíciós Bizottsága. Ursula von der Leyen asszonynak oda kellene összpontosítania figyelmét és oda kellene szankciókat kirónia, az általam már lefülelt és bizonyított csalást, csalásnak megneveznie és nem az emberek önrendelkezési véleménynyilvánítását  megkérdőjeleznie.

Még egyszer sok sikert és boldogságot kívánunk a felszabadított emberek  számára.

Tisztelettel, Kásler Árpád     A Haza Pártja elnöke

Kelt, Magyarország 2022.09.28.