Maradjunk Otthon, De Ne Tétlenkedjünk

Most a munkának van itt az ideje, még nincsenek elkésve. Aki kertes házban lakik, az minimum konyhakert kialakításába haladéktalanul kezdjen bele, a gyepnyírás korszakának vége van emberek…

Az elhanyagolt szőlőtőkéket kezdjék el megmetszeni, a gyümölcsfákat úgyszintén. Elképesztő képet mutat e téren is a vidék és az ország, tisztelet a kivételnek. Faluhelyen sincs szinte sehol semmilyen jószág. Aki csak teheti néhány tyúkot legalább tojástermelés céljából szerezzen be. A friss hús termelés egyik legegyszerűbb és leggyorsabb formája és módja a nyúltartás, próbálják ki, lehet, hogy egyszer nagyon hálásak lesznek érte ha megfogadják javaslataimat. Én mindezt gyakorlatban is művelem és csak ajánlani tudom az önök számára is. Teli kamrával, pincével a rendkívüli állapotok nem tűnnek annyira rendkívülinek és az elfoglaltság is adott.

A háztáji termeléssel, nemcsak maguk részére gondoskodnak elégséges és egészséges táplálékról, hanem, az állami elosztórendszer válláról is levesznek egy terhet, ha nem kell önökről gondoskodni és így több jut a ténylegesen rászorulóknak.

Fagykár elleni védekezés a kertben