Gödény Faék Egyszerűségétől Elrugaszkodóknak

Egyelőre csak angolul. Ha lesz rá érkezésem lefordítom magyarra, de ha valaki bevállalja az még jobb lesz. Komoly tudományos munkák felsorakoztatásával keresi az előadó a válaszokat arra, hogy miért okoz egyeseknél szinte tünetmentességet a Covid-19 fertőzés, míg másoknál szinte az összes létfontosságú szervét sorba támadja, amit én saját bőrömön is megtapasztaltam.

Fél mondatban a lényeg annyi, hogy a Covid-19 egy RNS vírus, ami átlagosan kéthetente mutálódik, ezért elég nagy a valószínűsége annak, hogy nem ugyanazzal a vírusfajtával fertőződnek meg az emberek, akiknek nagyon eltérő tüneteik vannak.

Gödény faék egyszerűségének sok követőjével ellentétben, a mi családunkon átment valamelyik koronavírus fajta, ezért kicsit óvatosabban duhajkodok, mint azok a kommentelők, akik még csak a faceről ismerik a ragályt. Sajnos haláleset is bekövetkezett ugyancsak ennek kapcsán a közvetlen közeli rokonságban és ugyancsak közvetlen közeli rokon, akinek semmilyen alapbetegsége nincs és fiatalnak mondható jelenleg is súlyos állapotban kórházi ápolásra szorul a Covid valamelyik mutáns vírusának fertőzése okán.

Mindettől függetlenül, egyelőre biztosan nem szeretnék élni az oltás lehetőségével és úgy a magyar, mint a világ más pontjain bevezetett intézkedéssorozatokat sokesetben elhibázottnak, de Gödény faék egyszerűség stratégiáját kifejezetten károsnak tartom. Több párttagunkat látok ott csápolni, mely dolog végül is nem ér meglepetésként, hiszen A Haza Pártja tagjainak befogadásakor az IQ mértéke nem volt belépési követelményként feltüntetve és ez egyelőre a jövőben sem lesz bevezetve, de arra kérem a tisztelt Haza Pártja tagjait, akik Gödény faék egyszerűségétől elalélva ott kívánják exponálni magukat továbbra is, nagyon nagy szívességet tennének A Haza Pártja számára, ha benyújtanák a pártból való kilépési nyilatkozatukat, melyet soron kívül elfogadunk. Hátha Gödény faék egyszerűség pártjában fegyelmezettebb tagdíjfizetők lesznek, mint itt voltak, hogy a többiről említést se tegyek.

Az én információim szerint a világon a pánik nem is annyira a mostani Covidtól van igazán, hanem attól ami ebből kialakulhat és attól, hogy szinte megjósolni nem lehet, hol áll meg a malomkő.

A dolgokat nem elég egyoldalúan megvizsgálni, mint ahogyan azt Gödény faék egyszerűségével teszi, hogy semmilyen korlátozást nem igényel a jelenlegi helyzet. Ez egy olyan tévút, ami genocidiumhoz vezethet. Nem az én tisztem megmondani a frankót, hogy mi a helyes út, már csak azért sem mert nem vagyok abban a pozicióban.

De a faék egyszerűségével gondolkodóknak, ajánlom figyelmébe azt a tényt, hogy Észak-Korea semmiképp sem tekinthető a globális hatalom kegyeltjének és eszközének. Sokáig azt is nyilatkozta az Észak-Koreai sajtó, hogy náluk egyetlen Covid fertőzés sincs. Azóta a Jalu folyón sok víz folyt le és mostanra felszólítás nélküli lövést rendeltek el a Kínai határ mentén és egyesek hírek szerint már több embert kivégeztek, akik megszegték a Covid-karantén szabályokat.

Ezek a tények számomra beszédesebbek minden idióta német, olasz vagy egyéb parlamenti képviselő hablatyolásánál, Gödény faék egyszerűségéről, de valójában sarlatánságáról nem beszélve. Kim Jong-un nem hülye és nem nevezhető a globális hatalom bábjának sem, az amúgy is hadilábon álló Észak-Koreai gazdaság bedöntésének szándékával meg végképp nem vádolható.

Tehát érdekes lenne tudni a faék IQ hívők véleményét, ha kamu az egész vírus hisztéria, vagy erősen eltúlzott és tényleg nincs semmilyen intézkedésre szükség, mint az Gödény faék stratégiája jellemzi, akkor Észak-Korea miért hoz ilyen drasztikus intézkedéseket? Hogy bedöntse a saját gazdaságát? Putyin bábú, Kim Jong-un bábú? Csak Gödény faékjei lennének az IQ bajnokok? Nagy kérés lenne mindenkinek kicsit kifújni magát és friss levegő vétel után gondolkodni? Azt hiszem nagy!

https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/11/27/939478095/north-korea-executed-coronavirus-rule-breaker-says-south-korean-intelligence?t=1611276654731

Valahol olvastam, hogy Seres Mária tán szövetségre lép Gödény pártjával, számomra ez is többet mond minden szónál, összenő ami összetartozik.

Lassan itt lesz a tavasz, tervezzék meg a kerti munkák sorrendjét akinek van kertje, akiknek nincs, keressenek művelhető kerteket, rengeteg van az ország egész területén elhanyagolt állapotban és ha még nehezükre is esik, de ne hagyják magukat sarlatánok által megvezetni. A világ nem fekete és fehér, sok a dezinfármáció és információ, de a valós teljesítmény nélküli emberek farizeusi megvezetésétől távolodjanak és határolódjanak el.

Kásler Árpád