Felhívás Falus Zsolthoz!

Van aki hullamosdatónak szegődik el, hiszen azt is el kell végeznie valakinek és van aki bűncselekmények elkövetőinek mosdatására vállalkozik. Úgy látszik mindennek meg van ára, csak a becsületnek nincs.

A Hír Tv-ben elhangzottak késztettek arra, hogy amit nem mondhattam el eddig senkinek, azt elmondjam hát  mindenkinek. Azért hallgattam erről eddig mert az emberek szomjazták a civil szervezetek közötti összefogást, de mára már úgy néz ki, hogy a több mint fél évvel ezelőtt elhangzottakat valakik komolyan gondolják.

Sokan nem értették, hogy miért szakítottam meg a kapcsolatot a Bankcsapdás Falus Zsolttal. Rengetegen írták, hogy egy kép kiretusálásáért nem érdemes kockáztatni a közös érdekeket, a banki adósok érdekeit.

Emberek, nem azért határolódtam el Falus Zsolttól mert kiretusáltak az általam rendezett demonstráció fényképéről és saját emberüket fotoshopolták be helyettem.

Az igazi ok ettől sokkal drámaibb. Ha jól emlékszem  Budapesten a Thököly úton parkoltam a gépkocsimmal, ott találkoztunk Falussal, beült néhány percre mellém és nagyjából a következőket mondta:

„Árpád, ugye nem gondolod komolyan, hogy kárpótolva lesznek a devizaadósok. Nekünk az a feladatunk, hogy elég hangosak legyünk és elérkezik az idő amikor az lesz a feladatunk, hogy lecsitítsuk az általunk felhergelt embereket és ennek meglesz a jutalma.”

Még beszélt ott több dologról, milliárdokról, milliókról, de addigra velem már forgott a világ. Elváltunk és vagy másfél óráig bolyongtam Budapest utcáin, nem találtam ki Budapestről, egyszerűen nekem ez sok volt. Hát ezért szakítottam Falussal szép lassan.  Én az árulást nem bírom emberek. Az élet túl rövid ahhoz, hogy árulással beszennyezzük. Én voltam módos és szegény. Nem vágyom nagyobb gazdagságra mint amit becsületesen meg lehet szerezni. Én nem azért küzdök öt éve, hogy meggazduljak ezen és nem azért, hogy eláruljam azokat akik bizalmat szavaztak, nem azért áldozom fel a családi együttlétet, hogy árulóvá váljak. Engem Csányi Sándorék nem fognak megvenni és ők ezt nálamnál jobban tudják, ezért keresik meg a gyenge láncszemet.

A Hír tévén Falus már csak mohó bankárokról beszélt és minden felelősséget a magyar államra hárít. Nézzék vissza még az év eleji videóit, még gyilkos bűnöző bankározott, mostanra már csak mohók voltak szegények, bezzeg az állam, na azt lehet terhelni.

Hát ebből nem esznek, ezt nem fogjuk bevenni. Az eddigi tevékenysége és viselkedése, valamint a mostani dörgölőzése alátámasszák az akkor elmondottakat.

Mivel mindketten közszereplők vagyunk, felszólítom Falus Zsoltot, hogy nagy nyilvánosság előtt nyilatkozzon azzal kapcsolatban, hogy elmondta-e az általam leírtakat, ha igen akkor mire értette azt pontosan.  Ha tagadja, akkor velem együtt vesse alá magát egy poligráfos vizsgálatnak. Én vállalom.

Az árulókra mindig minden időben ugyanazon sors vár… nem cserélnék.

Kásler Árpád

http://mno.hu/magyarorszageloben/egyeztettek-a-devizahitelesek-a-bankszovetseggel-1188011

 

 

7 hozzászólás a(z) “Felhívás Falus Zsolthoz!” bejegyzéshez

 1. Falus Zsolt . Én megnéztem a Jobbik által szervezett , devizahitelesek megsegítésére összehívott kerekasztal tárgyalás felvételét , és az ott elhangzottakkal , a különböző nevű de a megoldást képviselő ,érdekvédelmi szervezetek vezetőivel , egyet is értek .DE Falusi Zsolt szinte azonnal feltűnt , kitűnt ,,javaslataival a többi felszólaló megoldási javaslataitól , teljesen eltérő , nyilvánvalóan a legnagyobb mértékben a bankok számára a legkedvezőbb megoldási javaslatával .NEM IS ÉRTEM ! KIK ÁLLNAK MÖGÖTTE ..HOGY NEM ÉRZÉKELIK A LÉNYEGI KÜLÖNBSÉGEKET ?? Hogy lehet az hogy halva javaslatokat , van még bár ki is aki nem ismeri fel , Falus Zsolt a bankok felé tett gesztusait .Le kell őt váltani ! És ezt azok tehetik meg akik őt a vezetői szerepkörbe emelték ..

 2. Szerintem ezt ne ragozza senki, ez Árpád és Zsolt dolga.
  Minden más csak feleslegesen szítja a tüzet, akár Árpád oldalán, akár
  Zsolt oldalán.
  Nem ez a cél. Ezt ők lerendezik, én nem szidom a Zsoltot, végül is ő is kiállt,
  én ott voltam az első Bankszövetség előtti tüntetésén (ahogy Vámos György 2011-es első tüntetésén) is. Szépen csinálta. Mivel akkor említette, hogy van
  fegyvere, úgy vélem valamilyen szervezethez tartozik. Mindenesetre szép volt az ATV előtti kiállása is.
  Ezt hadd ragozza Árpád és Zsolt, köztük hangzott el egy kocsiban, senki nem volt ott. Majd tisztázzák.

 3. A Facebook oldalán szerintem nekünk üzent a MArian Cozma-val megspékelt írásával…sokan sokféleképp sároztak már minket, de ő most ezt egy egészen új szintre emelte…állítólag meg is fenyegette valaki az “önjelölt, populizmusra építő vezér” hívei közül, hogy leszúrja hátulról egy rendezvényen…
  Zsolti, Zsolti…
  Érdekes, hogy elhatárolódik az “érintettek félelemkeltő vonulásától” is…ennyire rég volt szeptember huszadika, ahol nyilvánvalóan nem azért vonult csak 50-60 ember Zsoltunkkal az élen, mert ő el akarta kerülni a félelemkeltést, és hazaküldte a többi százezret…
  Csúnya játék ez…

 4. Rózsa és a többiek. Mit, miért, mikor, miért éppen most és stb….
  Mindennek eljön egyszer az ideje. Ezt a háborút úgy nem lehet megnyerni, hogy közben tele vagyunk árulókkal. A veteményesből is kigyomlálják a gyomot. Ennyi. Ha belső, ha külső, vesszen a férgese. Állítólag írt az emberünk jónéhány hozzászólást, holott elég lett volna egy is. Igaz vagy nem igaz? Ez volt a kérdés.
  Én egyáltalán nem aggódok ezen csörték miatt, ezek a szükséges rossz, azért meg pláne nem aggódok, hogy ki honnan és hová igazol. Szabad ország…de hogy innen nem oda az is biztos, mert legutóbbi tüntetésükön is voltak vagy negyvenen.De talán a legbeszédesebb a NAV honlapja:
  -Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete 2.055.626 Ft 702 fő felajánlása
  -Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet 2.160 Ft 4 fő felajánlása

  És érdekes módon a HÍR TV mégis őt adta le, őt kérdezte meg, mert ő nagyon sok embert képvisel… holott Barabás Gyula karakán módon kiállt a meghallgatáson és nemes egyszerűséggel közölte, hogy a rendszer megbukott, na őrá nem volt kíváncsi a TV. Még Lázár Dénes is jól megmondta Bánátinak, ami megint csak érdekes , hogy ott volt a Bankszövetség civilekkel való egyeztetésén. Lázár Dénestől megkérdezték, hogy miért nem Németországba fejti ki áldásos tevékenységét, mire Ő azt válaszolta, hogy ott elvégzi helyette a fogyasztóvédelem és a bűnöző bankárokat börtönbe zárják.

  Falus eközben terel, hogy az állam a felelős. Szegény szerencsétlen félnótás, az Állam Mi vagyunk. A mindenkori kormányoknak erkölcsi felelőssége állapítható meg és a hivatalnokok személyi felelőssége, hivatali mulasztás és hivatali visszaélés, de anyagi kártérítést csakis kizárólag a bankok kell hogy fizessenek nem a magyar állam.

 5. Ma Falus Zsolt lapjára lépve,megkérdeztem ,miért történt megint e teljes elhatárolódás.Mi az oka hogy nem fér meg Árpival/mind kettővel személyesen és többször beszélgettem/rögtön válaszolt,nem fogja föl Árpi hogy menekül a tagsága az ő egyesületébe pl pécsiek is és nem veszik Őt komolyan,,,,,többit kipontozom,Én azt válaszoltam nem jobb lenne a devizásokkal foglalkozni mint pártotokkal neked is Árpinak is.AZONNAL kizárt a
  lapjáról. Február óta ott voltam bár sose írtam rá.

 6. Volt és van hazaáruló bőven ebben az országban, hiszen tisztelet a néhány kivételnek a parlamentet is uralják. Egyben biztos vagyok. Amennyiben törvényesen elítélné és kártérítésre kötelezné a csaló bankárokat a magyar igazságszolgáltatás helyrebillenne a magyar gazdaság nem csak a polgárok hanem makró szinten is. És ne higgye senki, hogy ebbe a bankok tönkremennének és kivonulnának. Csupán a tisztességes játszma kezdődne el. Én megkockáztatnám azt is, hogy a kicsempészett ezer milliárdok is visszaszivárognának. Nagy kár, hogy nincs tisztességes magyar TV csatorna.