CSAK SZÓLOK

Médiatörténelem? Toroczkai László járt a Partizánban – Szent Korona Rádió

Remélem mindenki betartotta a Nagypénteki böjtöt, de ha nem éltek a vallási hagyománnyal, módja lesz igen sokaknak enélkül is gyakorolni ezt hétfőtől-vasárnapig, amilyen világ elé nézünk.

Mint érzékelik, egyre ritkábban nyilvánulok meg, de ez nem azt jelenti, hogy nem figyelek, „miazhogy, nagyon is”.

Gulyás Márton, akit eszméletlen erőfeszítéseket alkalmazva a bíróság megóvott, hogy magánvádlóként elégtételt vegyek rajta, az aljas rágalmai és hazugságai miatt, riportot készített Toroczkaival a választásokat követően.

Persze, a homoszexualitás központi és visszatérő eleme volt az egész riportnak, Toroczkai meg hűségesen válaszolgatott, észre sem véve a terelést.

Néhány éve az egyik legnagyobb japán napilap riportot akart készíteni a devizahiteles ügyről velem, mondtam küldjék meg a kérdéseiket. Hát azokban köszönet nem volt, az emberek nyomorúságos létének lefestése az nagyon érdekelte volna őket, de az odavezető okokról, a bankárbűnözőkről, a törvényszegésekről, a politikai cinkosságról egy szót sem akartak leírni, hát nem is mentem bele a riportba, biztos találtak mást, aki a kezük alá játszik, mint ahogy Toroczkai is.

Csak egy példát hadd ragadjak ki, pár napja írtam a Budaházy ügy kapcsán, hogy nyugalom, nem véletlen a szigorú elsőfokú ítélet, ami miatt oly sokan felhördültek, majd jön az ellenszer, az elnökasszonyi amnesztia és máris egekbe lesz a szimpátia. És most Toroczkai is előadta, hogy egyik első intézkedésük a parlamentbe, egy ilyen törvényjavaslat benyújtása lesz. Persze, mint Volneré, a választási törvényről, valakivel ki kell mondatni, be kell nyújtatni és a színház folytatódik, közönség sír-tapsol, mikor-hogy.

Nem mintha különösebben érdekelne, vagy nem érdekelne a Budaházy ügy, mert egy ember tragédiája is tragédia, de hol van hárommillió kifosztott magyar ember sorsa ehhez képest?

A retkek végighaknizták az elmúlt két évet a devizás üggyel és nemhogy az első intézkedésük nem ez lesz, hanem a sokadik sem.

Gulyás Márton hipotetikusan feltette a kérdést Toroczkainak, ha a Fidesznek nem lett volna kétharmada, akkor a saját programjukból mit kértek volna megvalósítani, elfogadtatni a Fidesztől az együttműködésért cserébe?

Na mit devizások? Végrehajtások felfüggesztését? Kártérítést?

Á dehogy. Szibériai bérrabtartást! Hihihi, hahaha. Miközben fél órával előtte, hárította, hogy semmi közük az oroszokhoz, épp csak ki nem mondta, hogy az orosz egy pária, együttműködni velük csak abban lehetne, hogy bűnözőket exportálni hozzájuk.

Itt, hadd kérdezzem meg ezeket az utcai szélhámosokat, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics tud-e arról, hogy két éve hakniznak a szibériai bérrabtartással? Kötve hiszem. De ha mégis oda kerülne a sor, hogy az első transzportot, „romaicát meg laskasándort” személyesen elkíséri Toroczkai, akkor három napnál több hidegélelmet is vigyen magával, ott tarthatják egy ideig, mert a Hunnia Mozgalom társalapítójaként egy kalap alá veszik, a szovjet emlékmű megrongálójával, az ilyet nem felejti az orosz ember….szerintem. De majd személyesen is rákérdezek erre.

És , hogy feleslegesen ne szaporítsam a szót, kimondom a végső konklúziót: Devizások, kifosztottak, megint szélhámosokra, pszichopatákra herdálták voksaikat!

Kásler Árpád