A ZSIDÓ BELEHALT A VAGYONVESZTÉSBE

Corvin Áruház látványterve Fotó: Corvin Áruház Ingatlanfejlesztő Kft.

Néhány napja írtam arról, hogy a latrok firkászai olyan meghatóan tudnak írni az ukrán menekültekről, hogy egy élet munkáját hátrahagyva, egy börönddel menekülnek a befogadó országokba. És itt a hangsúly nem a menekülők pellengérre állításán van, hanem azon, hogy ugyanezek a latorfirkászok, a jogtalanul kifosztott magyarok százezreiről úgy írtak, hogy felelőtlenül eladósodottak.

Ha rajtam múlna, akkor ezek a firkások addig nem írhatnának egy betűt sem, amíg sikeres vizsgát nem tennének a devizahiteles kifosztás témájából. De várjuk ki a végét én „amondó” vagyok.

Térjünk rá a dúsgazdag zsidóra, akinek származását én sose emeltem volna ki, ha az indexen ki nem emelték volna egy igen terjedelmes cikkben, a Corvin Áruház történetéről. Itt a teljes poszt: https://index.hu/kultur/jardasziget/2022/03/16/titkos-alagutakat-talaltak-a-corvin-aruhaz-alatt/

Én csak a lényeget emelem ki belőle. „Max James Emden a származása miatt 1937-ben kénytelen volt árun alul eladni egész áruházláncát a náciknak. Az anyagi kifosztás hatására Max egészsége annyira megrendült, hogy három évvel később elhunyt svájci birtokán.”

Ez nagyon lényeges dolog szerintem, mert számtalanszor szót emeltem, a magyar emberek jogtalan kifosztása miatti egészségromlás, párkapcsolatok és családok szétszakadása és nem utolsó sorban az öngyilkosságok bekövetkezte miatt. Egyszer még egy rádiós élő adásban is a volt retekminiszterrel, Kuncze Gáborral, a zsidók előretolt magyarbajszú csahosával. Vehemensen kijelentette, hogy Magyarországon senki sem lett öngyilkos és nem halt meg devizahitele miatt.

Hát hogyhogy? A dúsgazdag zsidó belehalt, annak ellenére, hogy nem vették el tőle, hanem (szerinte) csak áron alul eladta. És mi van a magyarokkal, akiktől nemcsak  minden vagyonukat elvettek, hanem az újrakezdés lehetőségét is elvették, olyan eszméletlenül magas és jogtalan töbletkövetelést tartva nyilván, hogy életük végéig adósrabszolgákká lettek téve, hacsak el nem menekültek hazájukból. Ja és nekik nem volt Svájci birtokuk, ahova elmeneküljenek, a zsidónak volt mégis belehalt a vagyonvesztésébe. Hát hogy van ez? Ki tartja számon a kárvallott magyarokat? Senki, ők maguk is meggyalázták saját magukat, amikor egy ország hagyta cserben azt aki értük hadba szállt.

De várjuk ki a végét én „amondó” vagyok.

Olvasom, hogy Budaházy György 17 év fegyházat kapott első fokon. A Hunnia Mozgalmat közösen hozták létre Toroczkai Tóth-Tutsekkel, aki porig égette a TV székházat és most százmilliókkal jutalmazták ténykedését. A sok szerencsétlent beviszi a málnásba, egyelőre nem sokat lehet tenni ez ellen. A fuldokló embert sem lehet megmenteni, ha ő nem hagyja.

Budaházyra visszatérve, érdemes volt nekiesnie a szovjet emlékműnek. Bár nem tudom, milyen gyermekkora volt a „szovjet elnyomás” alatt, de feltételezem, hogy boldogabb, mint a felnőttkora, ahol a nagy demokráciáért síkra szállt. Most honorálja a nyugati csőcselék a ténykedését. De nyugi, ez csak a színjáték része, másodfokon enyhítés lesz, ha nem akkor majd az elnökasszony kegyelembe részesíti és már is megszeretik azok is, akik eddig nem tették.

Bidenék szorgalmasan szoktatják a világot az atomháború gondolatához, az ugyancsak zsidó ukrán elnök minden ehhez szükséges igényt kielégít. Vajon mi lenne a helyzet most egy kozák elnökkel? Csak költői kérdés volt.

Év végére már durva helyzet előtt fogunk állni, jövőre meg még durvább előtt. Nem baj, majd visszavonulunk a Svájci birtokunkra, sebeinket nyalogatni.

Kásler Árpád