A LEGGYŰLÖLTEBB ZSIDÓ UKRAJNÁBAN

Igen ő lesz, a bohóc államfő. Azt is hozzá kell tenni, hogy zsidóságát mindössze azért fontos kiemelni, mert az elejétől fogva, rendkívüli hangsúlyt kapott a nyugati és ukránbarát sajtóban, hogy ő zsidó. Látjuk, igen az, ki is mondjuk az elvárásuknak megfelelően!

Az amerikai félidős választások a republikánusok győzelmével fog véget érni. Sokan úgy vélik, hogy emiatt fog változás beállni az amerikai-ukrán együttműködésben. Ez nem így van. Az Afganisztáni, majd Ukrajnai csúfos amerikai kaland, valamint Nyugat-Európa bólogató, farok csóválta kutya elhibázott politika mentőakciója indult be valójában, egy arcmentési végvergődés.

Az Oroszország által indított Ukrajnai katonai akció, Oroszország teljes győzelmével és Ukrajna, feltétel nélküli kapitulációjával fog véget érni, akár még február 25-ke előtt. A zsidó bohóc eljátssza legutolsó felvonását, hogy az ukrán nép szenvedéseinek enyhítése végett lemond és távozik a teljes vezetés. Valójában hanyatt-homlok fognak menekülni, a már előre kimentett szajré után. A bunyós fivérek is „tengerentulon” fognak landolni.

Amerikának és a nyugatnak, az egyetlen esélye, a nagyon nyilvános arcvesztés elkerülésére, ha most éppen az ellenzék győz a választásokon és azok éppen visszavonulót fújnak. Ha az ukrajnai helyzet nem úgy állna, ahogy éppen áll, akkor a félidős választásokon is más eredmény születne. Tengerentúlon igen nagy az esélye az előrehozott választásoknak is, a megtévelyedett, szenilis bábnak, a politikai árnyékvilágból való, nem időnap előtti, esetlegesen előre tudható távozása miatt.

Viszont igen nagy az esélye annak, hogy mielőtt mindez bekövetkezik, még egy kétségbeesett végső vergődésként, sugárzó, piszkos bombát vetnek be azok, akik amúgy is megtervezték elmenekülésüket, maradandó fertőt hagyandó maguk után, nehogy hírnevük feledésbe merüljön. Bár ez a tervük ismert és le is lepleződött, még nem tettek le róla teljesen, ha viszont ezt meglépik, a rabolt szajrét nem sokáig fogják élvezni.

A hányatott sorsú ukrán nép, aki még ottmaradt, mert több mint 15 millióan elmenekültek már és nagyvalószínűséggel igen kevesen lesznek azok, akik visszaköltöznek, egy kis idő eltelteltével rá fognak eszmélni, hogy a zsidó bohóc és anturázsa, gyakorlatilag romba döntötte Ukrajnát, elvesztette értékeit, megsemmisítve szinte a teljes infrastruktúrát, felbecsülhetetlen adósságot halmozva fel.

Amikor az ukránok szeme kinyílik, és mindezt felismerik, akkor Ukrajna történetében a leggyűlöltebb zsidó, a bohóc lesz.

Kásler Árpád