PETÍCIÓ aláírása a világhálóról

 

Két óra alatt, a többszöri zápor ellenére, közel félezer aláírás gyűlt össze Budapesten. 

Ez mindenképp egy jó kezdést jelent, bár voltak, akik többre számítottak. Én teljesen elégedett vagyok ezzel. A mai naptól kezdve, innen a honlapról, az alábbi linkről nyomtatható a Petíció szövege, amelyet nyomtatás után kérünk kézzel írottan kitölteni értelemszerűen és sajátkezüleg aláírtan, postán A Haza Pártja címére visszaküldeni. Úgy kell visszaküldeni, hogy szeptember 15-ig megérkezzen, tehát célszerű elsőbbséggel feladni, vagy időben, mert szeptember 17-én, hétfő reggel megküldésre kerülnek a címzetteknek.

Köszönet minden tagunknak és nem tagunknak, akik időt, pénzt és fáradságot nem kímélve, rááldozták a szombati napjukat erre az akcióra és köszönet mindenkinek, aki aláírt.

Egy nagyon egyszerű és mindenki által követhető logika alapján fogunk eljárni. Aki megküldi a petíciót aláírtan, azét továbbítjuk Brüsszelbe és Strasbourgba, aki nem küldi, azét nem továbbítjuk. Egyszerű és békességes megoldás ez.

Abban teljesen biztos vagyok, hogy mindkét helyen sikerrel fogunk járni, de azt viszont nem tudom, hogy mindenkire fog-e vonatkozni, vagy csak akik a Petíciót aláírják. Számunkra, mindkét verzió kielégítő.

A Petíciókat a következő címre kell elpostázni úgy, hogy szeptember 15-ig megérkezzenek.  A Haza Pártja, 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 69.  Kérjük, hogy ha egy mód van rá, akkor egy A/4-es lapra nyomtassák ki, mindkét oldalára. Ha valakinek nem sikerül kétoldalasan kinyomtatni, akkor tűzzék össze a két lapot.

Üdvözlettel, Kásler Árpád


Petíció letöltése nyomtatható formában (kétoldalas nyomtatás javasolt!)
Peticio_20180828.pdf