Fórum regisztráció

Üdvözöljük A Haza Pártja honlapján!

Köszönjük, hogy igénybe szeretné venni a Mozgalom hozzászólási szolgáltatását.

Hozzászólási lehetőséget csak a Mozgalom tagjai részére áll módunkban megadni. A honlapon csak névvel lehet hozzászólni, álnévvel ez nem lehetséges. Mi is felvállaljuk névvel, arccal mondanivalónkat. Fotelforradalmárokra, nethuszárokra és megmondóemberekre, akik még a nevüket sem vállalják, nem áll módunkban kiszolgálni!

A Mozgalom tagja lehet minden 18-ik életévét betöltött magyar állampolgár, aki elfogadja és magára nézve kötelezőnek vallja a Mozgalom Alapszabályát, amely itt olvasható: A Haza Pártja Alapszabálya

A Mozgalom honlapján elsősorban a megjelent cikkekhez kérjük hozzászólni, illetve az aktuális hazai és nemzetközi híreket megvitatni. Személyes hitelügylettel kapcsolatos kérdéseket kizárólag a kaslerarpad@yahoo.com címre kérjük elküldeni. Ha BAÉSZ tagoknak sürgős kérdésük van akkor a 66/630-501 telefonon érdeklődhetnek a BAÉSZ irodánál.

A regisztációs kérelmeket minden esetben az Iroda munkatársai ellenőrzik. A jóváhagyás után a megadott e-mail címre kiküldjük az engedélyezést, illetve indokolt esetben az elutasítást. Csak az engedélyező e-mail megérkezése után tud belépni az oldalon az e-mail címét és jelszavát használva!

A Mozgalom Alapszabályában foglaltaknak megsértése esetén, a hozzászólási jogosultság megvonásra kerülhet.

Regisztráció módja:

Családnév *: Keresztnév *:
* A fentiek értelmében a hozzászólásánál a megadott neve fog szerepelni!
Irányítószám: Város:
Utca, házszám: Nem nyilvános adat, statisztikai célokat szolgál!
E-mail*: * Nem nyilvános adat, viszont a belépéshez erre szükség van (az e-mail lesz a felhasználónév), valamint regisztrációval kapcsolatos üzenetek erre a címre fognak érkezni. Egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni!
Jelszó*: * A belépéshez kívánt jelszó, minimum 6 betű és szám. A kis és nagy betűk számítanak! (Ezen az űrlapon látható módon jelenik meg!)
Telefonszám: (nem kötelező)
Fényképes önéletrajz (maximum egy A/4 oldal) *: Amennyiben taggá szeretne válni, kérjük csatolja ide fényképes önéletrajzát, amely nem hosszabb, mint egy A4 oldal. (Feltölthető formátumok: Microsoft Office Word [.doc, .docx], Apache Open Office Word [.odt], Adobe PDF [.pdf])
Miért szeretne csatlakozni a Mozgalomhoz?
Nem olvasható? Kattintson ide! Ellenőrző kód: Egy Turing-teszt, amivel az automatikus regisztrációkat védjük ki. Amennyiben nem tudja elolvasni, csak kattintson a képre!
Vissza a főoldalra

A feliratkozás önkéntes, mely szándékról a regisztráló a feltételek elfogadásával és a regisztrálok gomb megnyomásával egyértelműen nyilatkozik. A regisztráló adatait bizalmasan kezeljük, semmilyen körülmények között nem továbbítjuk harmadik fél számára!

Leiratkozási szándékáról vagy bármilyen észrevételéről a regisztracio@ahazapartja.hu e-mail címen értesíthet minket.