Toroczkai nem tartja szélhámosnak Gulyát :)

A Mi Hazánk Mozgalom párt elnöke, Toroczkai László nem tartja szélhámosnak Gulya Tibort. A Haza Pártja közvélemény kutatást kezdeményez, itt lehet szavazni a poszt alatt, megkérdezve a devizaadósokat, akik kapcsolatba kerültek vele.

Továbbá be szeretnénk mutatni olyan történeteket, olyan kifosztott devizaadósok eseteit, akik fizettek Gulya Tibornak, hogy kaptak-e érdemi segítséget, mert akik eddig hozzánk fordultak, több tucat ember, azok egytől egyig arról számoltak be, hogy többszázezret, (200 ezertől 900 ezerig) fizettek Gulyának, de csak helyesírási hibáktól hemzsegő, közjegyzőknek szánt irományokat kaptak cserébe, érdemi eredmény nélkül. Egyesek tudni vélik, többek között Barabás Gyula, aki személyesen mondta el nekem, hogy az ő információi szerint, Gulya Tibor több mint kettő milliárd forintot szedett be a kifosztott devizásoktól. Ezt konkrétan csak a rendőrség tudná megállapítani, meg maguk a kifosztottak, ha képesek lennének egy csoportba verődni. Állítólag volt ilyen próbálkozás, de kifulladt. Egyesek tudni vélik, hogy Gulya Tibor, rafinált módszert dolgozott ki, amivel sakkba tartja a kifosztottakat, akik maguk is cinkosokká váltak az átverősdiben.

Gulya Tibor

Akik rájöttek, hogy bottal üthetik a pénzük nyomát és kérték volna vissza tőle, azokat beszervezte, hogy újabb kifosztottakat és kifosztandókat toborozzanak és azok fizetéséből jutalékot osztott vissza. Így történhetett meg, hogy adósok saját rokonaikat, barátaikat szervezték be a megszabadulásuk reményével és az általuk fizetett százezrekből jutalékként visszaszerezték a saját pénzüknek egy részét. Teleki azt hiszem ilyesmire írhatta, hogy “hullarablók lettünk”. De ezt is töviről hegyire csak a rendőrség tudná felgöngyölíteni, de egyelőre erre komoly szándék nem mutatkozik, de bármikor változhat ez is.

Egyelőre már azt is sikernek lehet elkönyvelni, hogy a média megszellőztette, hogy a Toroczkai pártjában töke van a menyasszonynak… addig is míg kiderül a teljes igazság szavazzanak önök, szélhámos vagy nem szélhámos?
index.hu/A jogerősen börtönre ítélt Gulya Tibort indítja a Mi Hazánk az EP-választáson

Szélhámos?
Szavazáshoz nyomja meg a [Szavazok] gombot!
Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?