Rágalomhadjárat

Ahogy közeledik a megmérettetés napja, úgy sűrűsödik a nemtelen csatározás is. Ez nem ér sem váratlanul, sem pedig felkészületlenül. Mivel az események sora, a harc jellege és a körülmények olyan embereket tömörít egy csapatba, vagy inkább azonos oldalra, akik sem gyermekkorukat, sem iskolai éveiket nem töltötték együtt, így a jellegzetes barátság nem is alakulhat ki, viszont kialakulhat valami sokkal erősebb, a bajtársiasság. De az előbb felvázolt „hiányosság” miatt előfordulhat, hogy olyan elemekkel is szót vált az ember, akikről utólag kiderül, hogy az egyenes gerinc, hogy mást ne mondjak, nem éppen az erősségük. Ez, a nagy létszámfejlődésnek egyik kockázati tényezője, azt csak menet közben vagy utólag tudjuk meg, hogy mindenki azonos értékrendet képvisel vagy sem. Aki nem tartozik ide, az kihullik a rostán, ez a vajúdás időszaka. Sokan kihullottak már de sokkal többen csatlakoztak hozzá.

Ettől függetlenül, valakiben csalódni nem kellemes érzés. Két véglete van a dolognak, az egyik amikor valaki nem bírja a tempót és azért inkább bedobja a törölközőt, de lelkiekben továbbra is velünk van és van a másik véglet aki elkezd valótlan dolgokat terjeszteni az ártás szándékával.

Eddig kétszer kértem fel Kubinyi Tamást, hogy közvetítsen élőben Budapestről. Egyszer amikor Damm Andrea, Barabás Gyula és Doubravszky György volt a beszélgető partnerem, második alkalomkor pedig Barabás Gyula. Első alkalomkor a közvetítés díja 40 ezer forint, második alkalomkor 20 ezer forint volt. Erre még rájött az utazási költség kétszer 20 ezer forint. Tehát a két közvetítés 80 ezer forint volt, ami önmagában nem lett volna sok élő közvetítésért de a minősége annyira kritikán aluli volt, mint egy nyolcvanas évekbeli agyonnézett videó szalagnak, a hangról nem is beszélve. A tagjaink rengeteg, ezzel kapcsolatos kritikájának helyt adva, közöltem Kubinyi Tamással, hogy sajnos mindaddig amíg nem javít a technikáján és a közvetítés színvonalán, nem kívánjuk továbbra igénybe venni a szolgáltatását, mert ez lejárató számunkra, Ő javasolta volna a heti rendszerességgel való közvetítést.

Én ezzel lezártnak is tekintettem az ügyet, puszta ténymegállapításként kezeltem az egészet. Sem előtte sem utána soha nem néztem Kubinyi műsorát, egyszerűen időm nincs rá. Viszont tagjaink árgus szemekkel figyelik a média minden szintjét. Többször felhívták a fegyelmemet, hogy az utolsó adás óta valóságos rágalomhadjárat folyik A Haza Nem Eladó Mozgalom ellen adásában. A megküldött linkeken visszahallgattam néhány ilyen illuminált személy kirohanását, sőt a legutóbbi esetben maga Kubinyi olvasta be az alaptalan rágalmakat, szerinte véleményt (döntsék el Önök, hogy vélemény vagy sem). Mindössze három és fél percet hallgattam meg belőle, ami bőven elegendő volt arra, hogy egy „baráti” beszélgetésre felhívjam Kubinyit. Komoly média szakember ilyen alpári marhaságokba mint ez a Kubinyi nem megy bele. Azt mondja, hogy teret ad minden véleménynek. Aki nem tud különbséget tenni vélemény és rágalom között az ne vegyen kamerát és mikrofont a kezébe. Akinek van gyomra hozzá az 1 óra 45 perctől belehallgathat.

http://www.youtube.com/watch?v=KCZzUcO5oZ8&feature=youtu.be

Szegény Bálint Zoli, jó ember, igaz magyar ember, Juhász Szilvia kiváló titkára a Mozgalomnak és soha nem volt a felesége Bálint Zolinak, ja és egyikük sem zsidó, de ha azok lennének és ennyire a lelkükön viselnék a nemzet sorsát akkor is közénk valók volnának. Bálint Zoltán egyébként nős, boldog házasságban élő apa.

Kubinyiék szerint az egész vezérkarunk zsidókból áll. Számtalanszor kinyilvánítottam, hogy az embereket sem vallásuk, sem bőrszínük, sem neműk alapján, hanem tetteik alapján értékeljük. Egyébként a vezérkar nem zsidó és azt is elmondtam a telefonban, ha igényt tartana rá netán, akkor a teljes vezérkar meg is mutathatja neki.

Ugyanilyen minden alapot nélkülöző rágalmak voltak a László Andreáé és Mihályé, vagy az index honlapján található blog bejegyzés, ahol azt állítják, hogy én és a feleségem ezreket ugrasztottunk bele devizahitelbe, jutalék fejében. Ennek annyi a valóságalapja mint a Kubinyi -féle terjesztésnek, pontosabban NULLA. Minden ilyesfajta tevékenység távol áll a kedvesemtől, csak a családnak és az érdemi alkotó munkának szenteli magát, soha nem foglalkozott hitelközvetítéssel.

Kubinyi azt szeretné, hogy én az ő adásában cáfoljam meg ezeket az állításokat. Hát azt várhatja, de csak halkan  megkérdezem, talán mielőtt szétkürtöl valaki valamit az éterben, nem kellene megbizonyosodnia arról, hogy van-e a legcsekélyebb valóságtartalma vagy sem? Dehogynem. Hát itt megcáfoltam azokat, kiegészítve még azzal, hogy innentől kezdve ezeknek figyelembevételével érdemes Kubinyi Tamás műsorát hallgatni, de gondolom erről majd Ő elmondja a maga verzióját. Csak egyvalamit nem értek, amikor az emberek szomjazzák az összefogást, akkor a magukat nagy magyarnak tekintők miért szítanak ilyen ellenségeskedést. Ezen még elmélkednem kell…

U.I.: mint írtam mindössze néhány percet hallgattam meg, de a kolléganőm most közli, hogy van tovább is, állítólag apám vagy valami rokonom, testvérem, a Penny Market vezérigazgatója  egy betelefonáló szerint, Kubinyi nagy megelégedésére. Szép volt Kubinyi Tamás, csak így tovább az Álmos televízió legjobb úton halad afelé, hogy felül überelje a Blikket. Van aki felül ilyeneknek? Ettől mélyebbre csak Dabasi Tamás süllyedt amikor Nevada állam házasságkötő hivatal honlapjának linkjét megjelölve, azt írta alá, hogy zsidó családfakutató központ és ott van rajta a feleségem és az én nevem is. Hát persze hogy ott van mert ott házasodtunk. Az nem baj ha valaki nem beszél nyelveket de a google fordító segít ebben. Szép volt Kubinyi Tamás, gratulálunk!

18 hozzászólás a(z) “Rágalomhadjárat” bejegyzéshez

 1. Az igazi anyagokat Kubinyi Tamásal ellentétben William Cooper tudta tovább adni egy rádióadáson keresztül Amerikában ezek voltak a bizonyítékokkal alátámasztott teóriák.Igen, a fű alatt is zsidók vannak.Csak ha kihalnak a zsidók, akkor kire fogják majd?Jövünk mi magyarok hmm?Közben az igazi bűnösök meg röhögnek a markukba.Hát igen Tamás de remélem belátja hol hibázott mert maga és öreg bolond barátjai is csak emberek,ahogy én is.

 2. Azért több kell ahhoz, hogy én kiboruljak…ami azt illeti, ez csak egy komment volt, és én személy szerint tudtam róla, mert már felhívták rá a figyelmem, Szilvinek is mondtam, és mindketten jót vigyorogtunk. Csak nem akartam reklámot csinálni az oldalnak, ahol olvasható. Kubinyi jóvoltából most erről is tudunk 🙂 Ennyi.

 3. Róbert: már csak ez az összefogás-megosztottság duma hiányzott ide…épp ez az, ami miatt eddig nem fogtunk össze senkivel. Mert mindenki, aki olyan marhára össze akart volna fogni velünk, az első adandó alkalommal belénk mart, ha valami épp nem tetszett neki.
  Nyilván még csókoljunk is kezet Kubinyinak, mert valami anonim internetes degenerált marhaságait terjeszti (aztán adásba kapcsol egy hasonló degeneráltat, csak hogy fokozza a helyzetet), de “egyébként” ő olyan hatalmas tudású, marha jó ember…mi meg vállaljuk fel a rágalmakat, ha már közszereplők vagyunk.
  Engem aztán zsidózhat, moszadozhat, vagy akár angolkirálynőzhet is bárki, akinek ez okoz örömöt, de aki ebben partner, az magát minősíti…

 4. Szkájpos amerikai barátunkra ráférne egy agyátültetés, mert azon felül, hogy össze vissza beszél, beállt az agya egy síkra. Kubinyit értelmesebb embernek gondoltam, de nem az. Felejtős mind a kettő…

 5. Divide et impera!

  Oszd meg és uralkodj!

  Most az ellenségeink fogják a hasukat a röhögőgörcstől…

  Kérem, tessék észrevenni, hogy nincs tökéletes ember, és nincs tökéletes igazság sem.

  Az igazság nézőpont függő. Egy másik ember másképpen látja a dolgokat. Ja, és csakis az lát, aki néz!

  Aki simulékonyan csak ajnároz, az nem az őszinte véleményét adja elő, vagy hátsó szándéka van, vagy betanult sztereotípiákat ad elő, vagy annyira megvakította az idol aurája, hogy semmi egyebet nem képes érzékelni- és ezen szavaimmal nem akarok senkit sem megsérteni. A szándékom az, hogy tessenek szívesek saját szemekkel nézni, saját érzékszerveket alkalmazni, megfigyelni a dolgokat és észrevenni valakiben mind a jókat, mind a rosszakat.

  Mind Kásler Árpádban, mind Kubinyi Tamásban hatalmas tiszteletre méltó embereket látok. És azért vívták ki a tiszteletemet, mert a Hazánk érdekében nagyságrendekkel több jót tettek, mint rosszat.

  Most egy pár szót a lejárató szövegekről:

  Aki a politikai széntéren mozog, vagy a médiában valamilyen közszereplő, az igenis ki van téve mindenféle dolgoknak, dicséreteknek, pletykáknak, rosszindulatú hadjáratoknak. Ez van.

  A média nagyon aberráltan működik. Szinte köztudott, hogy a rossz hírek kb 4-szer gyorsabban terjednek el, mint a jó hírek. Követezésképpen, nem csoda, hogy alig hallani jó híreket a médiákban.

  A fentiekre alapozva a celebek, szinte bármit bevállalnak, csak hogy ingyenreklám formájában bekerüljenek valamiféle médiába. Ezért is van tele a média mindenféle aberráltakkal, ezért vannak mindenféle agyament műsorok a tévében. Sajnos ez van. Egy kis konfliktus és máris jön a közönség figyelme. Egy kis komolyság, realitás és igazság, és máris az uncsi és a távirányító átkapcsol másik csatornára.

  Van még valami: az információs vákuum. Ha valahonnan hiányzik az információ, akkor előszór az információ forrására kíváncsiak az emberek, ha ezt nem kapják meg rövid időn belül, akkor ezt a vákuumot be fogja tölteni egy irgalmatlan nagy blődség.

  A média azért van, hogy információkat továbbítson. Minden alkalmat meg kell ragadni, hogy a jó véleményt terjesszük. Az nem megoldás, hogy “…én tudom az igazamat, és ha más nem, akkor dögöljön meg a butaságában…”

  Nem véletlen, hogy vannak sajtószóvivők, a vezető képtelen minden hülyeséggel foglalkozni, a médiát pedig FOLYAMATOSAN KEZELNI KELL!!!!!!

  Ha felmerül a kérdés, hogy “kommunikáljak, vagy ne kommunikáljak?” kivétel nélkül mindig az a helyes válasz, hogy: “Kommunikálni kell!!!!!!!”.

 6. Isten nyugosztalja szegény nagymamám… Ő mindig azt mondta nekem: – Kislányom, ki a rosszat hirdeti, legyen az vélt vagy valós, az az ember hamis! Csak arra figyeljünk aki az igazságot mondja! És, hogy mi az igazság? Az, az, ami az emberek számára csak egyetlen egy lehet..abból nem lehet több, az nem függ attól, hogy ki mit gondol, ki hogyan látja, mert az igazság csak egy van. Az az igazság! Aki nem érzi az igazságot, az már elveszett, feladta… ne állj meg, menj tovább, azokért akik érzik, tudják, ismerik az egy igazságot! Ki magát nem tartja érdemesnek tovább menni, az te se tartsd fiam, mert aki magát nem tartja semminek, az téged még annyinak sem fog! A harc mindig az élni akaróké volt, és nem a halni akaróké!