Puzsér nem veti meg Kásler kottáját?

Képtalálat a következőre: „kásler árpád dózsa györgy”

A kottáját nem, csak a nevét ki ne kelljen ejteni….

Alig néhány hete még bajszos szarozott, most kedden Pécsen egy fórumon erkölcsi forradalom és erkölcsi megújulás szükségességéről beszélt a politikában és közbeszédben. Sőt ettől még továbbmegy, először az ellenzéket kell leváltani, utána lehet kormányt váltani, mondja Puzsér Róbert.

Akik napi szinten követik A Haza Pártja  honlapját, azoknak kétség sem fér hozzá, hogy ez a Kásler gondolatainak, politikai útmutatásának és beszédeinek egy az egyben való átvétele. Elég ezt meghallgatni: http://ahazapartja.hu/?p=13553

Ennek örülünk, de annak már kevésbé, hogy a tisztavizű forrás nincs megemlítve, csak kortyolgatva van belőle. Egyébként többen észrevették és jelezték is felénk, hogy a közbeszéd elalpáriasodása ügyében tett feljelentésem óta, Puzsérnál változást vettek észre. Ez is jó jel, azt jelenti, hogy gondolkozik és képes belátni ha hibázik, ami nem hátrány egy politikusjelöltnél. Kevés karizmatikus jelölt van.

Ha így halad, akár még az is előfordulhat, hogy A Haza Pártja, teljes apparátusával beáll a főpolgármesteri választás hajszájában, támogatásáról biztosítva, de ehhez még van tennivaló. Mindenekelőtt nem ékeskedünk más tollával anélkül, hogy feltüntetnénk, kinek a faroktollát tűztük a kalapunkba. Másik dolog, hogy nyilvánosan megköveti,  a száj vonalán kissé túlnyúló, a felső ajak és az orr közötti részen arcszőrzettel rendelkező köztársasági elnököt és azt is hozzáteszi, hogy Kásler hozzásegítette, hogy rájöjjön, nem kell tovább fertőzni azt a közbeszédet, amely már így is infektív ágensektől van ellepve. Meg lehet próbálni elhappolni gondolatainkat, ezt már sokan megtették, de ezzel csak minket hátráltatnak, anélkül, hogy őnekik más hasznot hozna ezen kívül, hiszen a mi munkánk, a mi nevünk mellett cseng csak hitelesen. S ha tényleg komolyan gondolja az erkölcsi megújulást a közbeszédben, akkor ajánljuk felvenni közösségi profilja mellé ennek a megújulásnak jelképét, itt bővebben: http://ahazapartja.hu/?p=13506

Hamarosan kiderül, hogy kell-e nekünk még e témával foglalkozni, vagy megyünk a kijelölt ösvényen tovább, apró, de stabil léptekkel.

Kásler Árpád