PUZSÉR – A Haza Pártja 2.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli

Puzsér Róbert “a sz@rhoz vonzódó, szervilis szélsőjobb”-nak nevezi A Haza Pártját és engem. Ettől egyelőre eltekintünk, mivel nem személyes elégtételszerzés vezéreli pártunkat, ettől függetlenül, tájékoztatom a  politikai ambiciókat tápláló Puzsér urat, hogy A Haza Pártja nem szélsőjobboldali, íme:

wikipédia” A Haza Pártja-Elhelyezkedése a politikai palettán[szerkesztés]

A párt centralistának vallja magát, mely úgy a baloldali, mint jobboldali és konzervatív értékekből, valamint a szabadelvű világszemléletből magáénak érzi mindazt, ami emberibbé teszi a világot, és nem mások rovására, hanem embertársai létének tiszteletben tartására törekszik. A sokféleséget mindaddig a határig elfogadja, amíg a jóérzés, a törvény és a jó értelemben vett mások egyéni szabadsága, vagy annak érzése nem sérül. A vallás– és szólásszabadság elkötelezett híve.”

a másik megállapításánál valószínű magából indulhatott ki, arról nyilatkozni nem tudunk és nem kívánunk….

Legfőbb Ügyészség.                                                                A Haza Pártja

Cím, 1055 Budapest Markó u. 16.                                  5711 Gyula, Fehér-Körös u. 69.

 

Tisztelt Legfőbb Ügyészség!

2019. január 1-én, A Haza Pártja nevében, Puzsér Róbert ellen tett büntetőfeljelentésemet fenntartva, azt a következő bizonyítékokkal egészítem ki.

 

A feljelentett 2019.01.03. napján közösségi oldalán ttps://www.facebook.com/Robert.Puzser többek között a következőket írta le.

„A Haza Pártja felségsértéssel vádol, mert b@jszos sz@rnak neveztem a sz@rt, melynek b@jsza van – Kásler Árpád pártelnök feljelentést is tett. Lendvai Ildikó korábban már elítélt ezért, a sz@rhoz vonzódó, szervilis szélsőjobb most az ügyészséghez fordul, hogy megvédje tőlem Magyarország egyik legnagyobb hatalmú emberét.

http://ahazapartja.hu/?p=13478

Álláspontom továbbra is egyértelmű: a sz@rt igenis le kell húzni a vécén, nem pedig üldözni azt, aki nyilvánosan ki meri ejteni a nevét. A „sz@r” szó nem bűzlik, és nem terjeszt betegséget – ellentétben a sz@rral. A civilizált életmód gátja ez esetben maga a lakótérben felejtett sz@r, nem pedig annak megnevezése. Bárcsak rossz hangzású nevének kiejtése nélkül is megjelölhető és eltávolítható volna!”

Fentiekből kiderül, hogy megerősíti korábban tett nyilatkozatát és azt is körülhatárolta, hogy kire tette, bár az a betűket ugyan itt már @ helyettesítette, de ez a „finomítás” az elkövetést és szándékot nem enyhítheti. Ellenkezőleg, egyfajta sunyi, gyáva hozzáállást is tükröz, mely hozzáállásra rá is világított egy szemfüles kommentelő a következő hozzászólásában.

„Varga Árpád: Vagy akkor miért nem vagy tökös, és írod úgy, hogy “bajszos szar”, és mondod el még többször máshol, más fórumon, és írod le még ezerszer, ha annyira úgy akarod feltüntetni, mintha te ennek az ódiumát vállalnád? 3. Szerinted elég megindokolt most részemről, hogy szerintem te valójában nem is vállalod, úgy istenigazából ennek az ódiumát? Amolyan félig bevallod, félig ironizálsz vele továbbra is, ez már egész politikusi forma kezd lenni.”

Kérem a tisztelt Legfőbb Ügyészséget feljelentésem és annak kiegészítésében foglaltakat a legalaposabban kivizsgáltatni, szemelőtt tartva azt, hogy a becsületsértés hivatalos személy ellen lett elkövetve ezért ez közvádas ügyként kezelendő.

Tisztelettel, A Haza Pártja nevében Kásler Árpád.

Kelt, Gyulán 2019. 01. 03.