„Orbánmegmentettek” bedőlése

Rendőrség-kilakoltatás-adósság-1024x682

Cikket jelentetett meg az Origó arról, hogy újabb meglepetés érheti a korábbi devizahiteleseket. Ők lennének azok, akiket Orbánék annyiszor beharangozva megmentettek. Majd most fogják vinni mindenüket, csak közben még fejték őket öt évig, hiszen csak erre volt jó az árfolyamrögzítés, meg arra, hogy kifogják a szelet a vitorlánkból 2014-es választásokkor. Még 2012-ben elmondtam mindezt előrevetítve, de olyan távolinak tűnt az az öt év, hogy sokan azt hitték, sose halunk meg.

http://www.origo.hu/gazdasag/20160712-ujabb-meglepetes-erheti-a-korabbi-devizahiteleseket.html

Az elmúlt hetekben igen erőteljesen megnövekedett a megkeresések száma irányunkban, olyan emberek részéről, kik eddig vagy bealudtak, vagy csak most érzékelik, hogy nem lettek megmentve. Azt mondanom sem kell, hogy kis „faggatózás” után megnyílnak, hogy Orbánra, Vonára, Gyurcsányra szavaztak. Semmi baj, ebből mindannyian tanultunk. Mi elvégeztük a munkát, kikapartuk a gesztenyét, visszaráncigáltunk a népnek 800 milliárdot és megakasztottuk egy időre a gyilkos gépezetet. De a háború nincs sem megnyerve, sem elveszítve.  Mások learatták a babérokat, anélkül, hogy képviselnék a nép érdekeit, a devizahitelesekét semmiképp. Ettől függetlenül a kifosztottak odaszavaztak, akik nem mentek el szavazni, lényegében ugyancsak őket erősítették.

A parlamenti pártok hozzájutnak évente 4 milliárd forint költségvetési támogatáshoz, azaz 16 milliárdhoz egy ciklus alatt. Nekünk velük kell versenyre kelljünk pénz, paripa, fegyver nélkül. Tisztelet a kivételnek, a többség nem érzi a szükségességét, hogy oda tegye magát és támogassa a törekvéseinket. Ezzel sincs semmi baj, ez a demokrácia szépsége…..

A honlapon megteremtjük a lehetőségét annak, hogy név, email cím és település megadása mellett, kérhetik A Haza Pártjától, hogy áttekintse a hitelügyletüket, ha a parlamentbe kerül olyan felhatalmazás birtokában, hogy érvényesíteni tudja az érdekeiket. Ugyanúgy mint 2014-ben a pártprogram része lesz, hogy a jogellenes árfolyamkülönbözetet, beleértve a forintosítottat is eltöröljük, valamint kártérítést kell hogy kapjanak, akkor is, ha már kilakoltatták, ha elárverezték ingó és ingatlanát valakinek, vagy kifutott már a hitele és el is felejtette már, milliókat kaphatnak majd vissza.

Alanyi jogon nem fog járni a segítség részünkről, azoknak kik nem regisztrálnak és nem veszik ki a részüket a küzdelemből semmilyen formában, ha mással nem, legalább  aláírásgyűjtéssel. Majd fordulhatnak bírósághoz, hogy ők miért maradtak ki az elszámolásból. Ez egy ilyen kemény világ és ehhez nekünk is alkalmazkodni kell, mert kicsit visszaéltek az önfeláldozó hajlamunkkal az emberek.

Ha az informatikusunk elvégzi a regisztráló motor programozását, a következő felirattal találkozhatnak majd. Név, email cím és a település megjelölése lesz szükséges…

Klikk a képre:
AHP_parlamentAz infós elkészült 😉

Regisztrálásommal támogatom A Haza Pártját azon törekvésében, hogy parlamenti mandátumot szerezve, képviselhesse érdekeimet az országgyűlésben. Kérem, hogy azt követően, tekintsék át ingyenesen a devizahitel szerződésemet, igényt tartok a jogellenes árfolyamkülönbözet készpénzben való visszatérítésére és a jogellenes követelésből fakadó összes, vagyoni és nem vagyoni károm megtérítésére. Addig is elfogadom a párt hírleveleit, értesítéseit.

3 hozzászólás a(z) “„Orbánmegmentettek” bedőlése” bejegyzéshez

 1. Részlet a Republikon Intézet elemzéséből a 2014-es választásokról:

  ” Ugrásszerűen nőtt viszont a külképviseleteken szavazók száma: míg 2006-ban és 2010-ben 6-8ezren szavaztak külföldön, addig ez a szám 2014-ben meghaladta a 24 ezer főt. A legtöbbszavazat Londonból érkezett, összesen 4435 voks, míg Németországban mintegy 3700 magyar szavazott. Bár a külföldi voksok száma közel háromszorosára nőtt a négy évvel ezelőttihez képest, arányuk továbbra is igen csekély: ez a 24 ezer szavazat alig szól bele a mandátumok
  alakulásának sorsába: egyéni választókerületi eredményt csekély mértékben befolyásol, és az országos listán is csupán „egyharmadnyi” mandátumot jelent. A külképviseletek szavazóknál jóval nagyobb szavazói tömeget jelentett a 2014-es választásokon a határon túlról, levélben szavazók: ez 129 ezer (listás) voksot jelentett1.”

  Összesen 24 ezeren szavaztak azok közül, akik kimentek Magyarországról külföldre, hogy ott keressék meg a sok esetben jogellenesen magas banki és adóhatósági követelések megfizetésére elégséges jövedelmet.
  Pedig ők tisztában vannak azzal, hogy az itthoni jövedelemből csak a kiváltságosok tudják biztonsággal előteremteni a családnak valót.
  Várjuk a segítségüket és a regisztrációjukat a honlapon.

  http://republikon.hu/media/9504/valasztasok_2014_ri.pdf

 2. Érthető tiszta “beszéd” segíts, hogy segíthessünk. Jó lenne ha megértenék a bajban lévők, és a még nem lévők.