Nulla Forintot a Bankoknak – Baész Nagygyűlés, Gyula (video, 20 perc)

Üzenet a BAÉSZ Nagygyűléséről

Bár kicsit megkésve, de aktualitásából semmit sem veszítve, mindenki belepillanthat a BAÉSZ 2012. június 16-i nagygyűlésének hangulatába és veheti illetve viheti annak üzenetét. Bár voltak vészjósló „figyelmeztetések”, hogy teljes érdektelenségbe fullad az esemény, mi megrendeztük, ugyanis a BAÉSZ-ról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy fotelforradalmár szervezet lenne. Jelen vagyunk a médiában, az éterben, a bíróságokon, az ügyészségeken és a téren is. Fizikailag mindenütt képviseltessük magunkat, banki és bírósági beadványokat gépelnek munkatársain ezer oldal számra.

A rendezvény közel négy órát tartott és közel négyszázan vettek rajta részt, amit lehet keveselni vagy sokallni. Mi teljes mértékben elégedettek voltunk, kiviteleztük amit bevállaltunk.

Az időpont egybeesett országosan a ballagásokkal, valamint voltak olyanok is akik riogató kör e-maileket indítottak útra, hogy aki eljön Gyulára, az megkardlapoztatja magát és a szemét lövetteti ki. Ehhez képest szép számmal összegyűltünk és minden atrocitás nélkül, egy tartalmas délutánt töltöttünk együtt.

Ezúton is még egyszer mindenki közreműködését köszönöm.

Kelt: Gyulán, 2012. 09. 18.
Kásler Árpád