NEMZETGYŰLÉS – Nyomtatható szórólap

FB_AHazaNemElado_timeline

Figyelem!

Minden honfitársunknak felelőssége és kötelessége, hogy minél nagyobb példányszámban legyenek terjesztve ezek a szórólapok. Mindenki nyomtasson lehetősége szerint, és szórja szét lakókörnyezetében.

A cél minimum 3 000 000 szórólap elterjesztése

Mindenkinek jó munkát és kitartást kívánok:
Kásler Árpád

Nemzetgyűlés szórólap A4 méretben
Nemzetgyűlés szórólap A5 méretben

3 hozzászólás a(z) “NEMZETGYŰLÉS – Nyomtatható szórólap” bejegyzéshez

 1. http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/devizahitel-a-bunszovetseg-gyanuja-is-folmerulhet-1177233
  Lomniczi: A CÖF közgazdász szakértője, Dr. Varga István úr (MNB igazgatósági tag) kinyilvánította abbéli aggályait, hogy egyáltalán deviza volt-e ebben a rendszerben…és sorolhatnánk azokat a jogi problémákat, amik arra vezetnek, hogy a CÖF úgy döntött, hogy feljelentést tesz. Ő is (Varga István úr) pontosan ismeri azonban a bűntető eljárás rendszerét, tehát a felelősség azon a nyomozó hatóságon lesz, hogy megtalálja ezeket..…mi nem vagyunk nyomozó hatóság, mi elsősorban csak a szempontokat tudjuk megadni, elsősorban a panaszosok, a károsultak szempontjait tudjuk megadni.
  És majd az Ügyészség, illetve később a bíróság fogja kimondani az esetleges bűnösséget.
  Riporter: Az például lehet egy hivatkozási alap, vagy szempont, ahogyan Ön fogalmazott, amire Csizmadia László a CÖF vezetője is utalt, hogy míg ha külföldön megnézzük, akkor 20 %-kal emelkedtek a devizahitelesek terhei, ez itt Magyarországon 70-80 %. Tehát itt, e miatt az eltérés miatt, már akár bizonyítható lenne a bűncselekmény is, vagy emiatt felmerülhet ennek a lehetősége? Ezzel tudnak érvelni?
  Lomniczi: Pontosan, ez is egy nagyon súlyos érv, nagyon fontos érv és nyilvánvalóan a nyomozó hatóságtól is egy lelkiismeretes, és alapos bizonyító munka szükséges, tekintettel arra, hogy itt több százezer (? több..) emberről van szó és nagy megtiszteltetés a számomra, hogy felkért erre a CÖF, hogy kidolgozzam ennek a büntetőjogi részét, de azt azonban hangsúlyozni kell, hogy abból a szempontból egyszerű helyzetben vagyok, hogy mint említettem, nagyon sok panasz, vélemény, sőt állásfoglalás is érkezett a CIVILEK részéről. Azt el kell mondani, hogy sokan az elmúlt éveiket áldozták arra, hogy utána nézzenek, milyen jogi lehetőségük van. Nemcsak hogy az egészségük, adott esetben a munkájuk ment rá erre, de nagyon-nagyon sok időt fordítottak erre a kérdésre. Tehát úgy gondolom, hogy jogos az a társadalmi igény, és jogos az a károsulti igény, hogy a valódi felelősöket megtaláljuk, és ugyan nem ilyen ügyben, de már Németországban zajlik 62 vezetővel szemben egy büntető eljárás, hűtlen kezelés és mérlegadatok meghamisítása miatt. Tehát az önmagában nem ördögtől való gondolat, hogy adott esetben pl. a banki tisztviselőkkel, vezetőkkel szemben eljárás induljon, hiszen ha belegondolunk, itt a banknak is kárt okoztak azzal, hogy ezt a hibás terméket preferálták.

  Igen, erről volt szó az én olvasatomban, mit nemzetközi pénzügyekből 1985-ben államvizsgázott szakembernek (és ezt próbáltam annak idején Antalffy Tiborral megértetni, ez a legnagyobb csalássorozat és bűncselekmények egyike), hogy el kell söpörnünk ezt a bandát. Lomniczi fia sunyi, nem szabad neki hinni, nem őszinte!!

  Köszönjük Árpád!!! HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!
  http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/devizahitel-a-bunszovetseg-gyanuja-is-folmerulhet-1177233
  TRAGÉDIA AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉVTIZEDEK ÓTA FOLYIK, NÉPIRTÁS ÉS ROMBOLÁS MINDEN TÉREN ÉS MAFFIA ÁLLAM.