MÉG 18 HELY

18 hely maradt, vagyis 18 személy jelentkezhet már csak a Király-Kásler találkozóra, a Lurdy Házba. A találkozó alkalmával a Strasbourgi beadványunk főbb elemei is ismertetve lesznek most először a nyilvánosság előtt.

Dolgozunk azon is, hogy élő közvetítésben azok is követhessék az eseményt, akik nem tudnak személyesen ottlenni. Több cégtől kértünk ajánlatot a közvetítésre, elég nagy szórása van az ajánlatoknak. 166 ezer plusz Áfa-tól egészen 900 ezer plusz Áfa-ig, függ a kamerák számától. Azon leszünk, hogy egy szerényebb kivitelben, de elérhető legyen az esemény mindenki számára. Mindenki tegye hozzá a magáét amit tud és legfőképp terjesszék.

Király Júlia és Kásler Árpád találkozó, 2019.03.07.-én 18 órai kezdéssel Budapesten a Lurdy Házban. Közönség létszáma korlátozott, ezért csak előzetes bejelentkezés alapján lehet résztvenni a vitafórumon, a befogadóképes kapacitás erejéig a jelentkezések sorrendjében. Bejelentkezni a kaslerarpad@yahoo.com email címen lehet. Belépés ingyenes, téma az elmúlt 10 év devizahiteles eseményei és mit hozhat a jövő. Tervezett időtartam 1-1,5 óra.

Király Júlia 2007-2013 között a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke, aki sokáig a Nemzetközi Bankárképző Központ vezérigazgatója is volt egyben. Talán nem esünk túlzásba ha azt mondjuk, hogy az elmúlt egy évtized, bankrendszer és devizahitelesek közötti legmagasabb szintű találkozása lesz.

A Haza Pártja OTP számlaszáma:

OTP BANK

Számlaszám:

11733027-21205918

Nemzetközi számlaszám (IBAN):

HU75 1173 3027 2120 5918 0000 0000

SWIFT kód:

OTPVHUHB

Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: ADOMÁNY

A Haza Pártja PayPal adatai:

E-mail cím:

bank@ahazapartja.hu

Név:

A HAZA PARTJA

Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: ADOMÁNY

Egy hozzászólás a(z) “MÉG 18 HELY” bejegyzéshez

 1. Ez a bejegyzés sérti a kéretlen tartalmakra vonatkozó közösségi alapelveinket.

  Hetek óta minden cikket a honlapról ezzel a mondattal fed el a facebook a nyilvánosság elől a személyes oldalamon. Tudja valaki, hogy mi ez a legújabb szórakozás?

  AHAZAPARTJA.HU
  DEVIZAHITELES VITAEST
  DEVIZAHITELES VITAEST Szerző: Kásler Árpád :: Megjelent: 2019. február 11., hétfő Király Júlia és Kásler Árpád találkozó, 2019.03.07.-én 18 órai kezdéssel Budapesten a Lurdy Házban. Közönség létszáma korlátozott, ezért csak előzetes bejelentkezés alapján lehet résztvenn…
  caution-traingle

Vélemény, hozzászólás?