Lépjen be a pártba!

Mára az emberek többsége már elvesztette  bizalmát a politikai pártokban. Ettől függetlenül a jelenlegi berendezkedés miatt nem megkerülhetőek. Ezen változtatni kell, de mindaddig a jelen keretek között is meg kell tenni mindent a jövő érdekében. A Haza Nem Eladó Mozgalom, bár kénytelen volt párt nevet felvenni, megmaradt továbbra is mozgalomnak, gondolkodásában, hitvallásában és alulról szerveződésében. A választásokon való megmérettetéshez viszont meg kellett teremteni a jogi keretet. Csatlakozzanak minél többen Magyarország jövő politikai erejéhez, A Haza Pártjához. Ismerjék meg az Alapszabályát, mely lentebb csatolva van, töltsék ki a kérelmet és a kérdőívet. A Párt kizárólag a tagdíjakból és adományokból működik. A tagdíj mértéke egyezer forint havonta. A Haza Pártja a nemzet és az ország érdekeit szolgálja kizárólag. Ha eddig más pártnak volt a tagja, vagy nem volt tagja semelyik pártnak, itt az ideje, hogy csatlakozzon egy igaz ügy mellé. Minden tagunknak tagsági igazolványt állítunk ki.

Teendők összesítése röviden:

 1. elolvassa a párt Alapszabályát
 2. kimásolja (később letölthető formában is felkerül) a kérelmet – nyilatkozatot,
 3. kitölti , mellékeli az önéletrajzát és egy fényképet (fénykép mérete a személyi igazolványon használttal megegyező)
 4. elküldi postán, borítékban (A Haza Pártja, 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 69.)
 5. befizeti, átutalja a tagsági díjat a párt számlájára (negyedéves utalással azaz 3 ezer Ft/3hónap, az alapszabály értelmében)
 6. ezután kipostázzuk a fényképes pártigazolványát az Ön címére

                                                                                                                                             Tisztelettel, Kásler Árpád

4 hozzászólás a(z) “Lépjen be a pártba!” bejegyzéshez

 1. Nekem is az a véleményem, és tapasztalatom,hogy az emberekett becsaptak deviza hitekkel.Mentő csomagokat hoznak letre,kerdem én kinek mető csomag.Ha a havi torlesztő reszleteket nem tudjak fizetni akkor 5 év mulva hogy fogjak fizetni a havi tőrlesztő reszletet, meg masik szamlan gyüjtot külombozetet.Sok-sok magyar embert hajnléktalanná tettek es tesznek.És ezert én is ugy erzem tenni kell valamit.

 2. Egy rövidke kérdés:
  Miért nem lehet a helyi alapszervezetnél jelentkezni.illetve csepelen van-e alapszervezete a pártnak?

  Tisztelt Géza, a pártigazolványt a központ állítja ki és a tagságot is a pártvezetés hagyja jóvá. Ezután a helyi alapszervezethez irányítjuk a tagot.
  Üdvözlettel, K.Á.

 3. VIDD A HÍRT!

  Az Univerzum tágas,
  VIDD A HÍRT!
  Beleférünk mi is, szaporítsd!

  A Világ csodás,
  VIDD A HÍRT!
  A természet nekünk is írt!

  Országunk gazdag,
  VIDD A HÍRT!
  A szem régen is, az örömtől sírt.

  Földünk termő,
  VIDD A HÍRT!
  Ne ássa más nekünk a sírt!

  Ember áldott,
  VIDD A HÍRT!
  Lelke tiszta, kiáll minden kínt!

  HAZA NEM ELADÓ!
  VIDD A HÍRT!
  Ajtóra-ablakra ezt kiírd!

  Szavazni bátran indulj!
  VIDD A HÍRT!
  Emberek !-minden vélemény számít!

  Lépj be a pártba!
  VIDD A HÍRT!
  Válaszd az igazságot, mi megújít!

  Józanít, felfrissít,
  VIDD A HÍRT!
  A mi zászlónk is ott virít!

  Györgyi

 4. Én belépek. Hogy miért? Mert nincs más lehetőség, ha valóban azt akarjuk, hogy rend legyen ebben az országban.
  Amit most írok a saját tapasztalatom is benne van. 2007 szeptemberben autót vásároltam melyhez 2 milliós hitelt is felvettem. nyilván svájci Frank-ban hiszen sok választás nem is volt. Akkor 165Ft volt az árfolyam. Nem tudni mi történt, de 2008. júniusban olyan erős lett a forint, hogy a frank árfolyama 140 forintra zuhant. Ma már tudom. Kormányzati szinten valakiknek ez volt az ÉRDEKE. Mert érdekes módon rövidesen visszament 170 forintra, és már 2009. februárban 196Ft lett. Erre azért emlékszem ilyen pontosan. mert a 140 forintos árfolyamon szerződést módosítottam (bár nem volt egyszerű és 50 ezer forintos módosítási díjat vasaltak be rajtam) összekapartam 800ezret amit befizettem és így a tőkém 1.3 millióval csökkent. Így lerövidült a futamidőm de a végét így is 210 forintos árfolyammal fizettem ki. Tehát mit akarok ezzel mondani, illetve bizonyítani?
  Azt hogy a bankárok mellett a kormányok is kivétel nélkül felelősök a kialakult helyzetért. Kizárólag a saját önös érdeküknek megfelelően alakították a forint értékállóságát mit sem törődve az állampolgárok érdekeivel. Mese, hogy a gazdaság állapotától és a külső tényezőktől függ az árfolyam. Mindig van közvetlen ráhatása a kormánynak.
  Bár ez csak töredéke annak amivel becsapták átverték választópolgáraikat, hiszen már az eszközök minden tárházát kihasználják arra, hogy teljes visszafordíthatatlan nyomorba taszítsák e NEMZETET.
  Tudom legtöbbünknek soknak tűnik a havi ezer forint tagdíj, de a jövőnk érdekében ezt az áldozatot meg kell hoznunk.