Király-Kásler találkozó

Képtalálat a következőre: „Király Júlia”KEDD Szeghalom, SZERDA Szarvas

Király Júlia (magyar közgazdász, a közgazdaság-tudományok kandidátusa, címzetes egyetemi tanár (BCE), 2007-2013 között a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke, aki sokáig a Nemzetközi Bankárképző Központ vezérigazgatója)elfogadta megkeresésemet egy nyílt vitára, melyet ezúttal is köszönök a kifosztott devizások nevében is. Folyik a megfelelő helyszín keresése, amint ez véglegesítésre kerül az időponttal együtt, nyilvánosságra lesz hozva.

Kásler Árpád

2 hozzászólás a(z) “Király-Kásler találkozó” bejegyzéshez

  1. Érdekes beszélgetés lesz, csak előtte be kellene játszani azt a rövid filmrészletet, ahol Király Júlia kb. 8 évvel ezelőtt röhögve (nem viccelek) mondta, hogy “nem kell megmenteni a devizahiteleseket”. No, ezért már csak jár neki a kandidátusi cím, elvégre engem is tanított a Nemzetközi Bankárképzőn és azt hittem, esze is van, de csak bemagolt a tudása. Ilyet kijelenteni, ráadásul anyaként, az nem semmi volt és mindezt még röhögve is……ugyan mivel visz bárkit is előre ez a vita? Semmivel…egy lépést nem tesz a vitákon való megjelenésen és a mindenféle szereplési lehetőségen kívül Király Júlia, teljesen felesleg kört fut Kásler Árpád.

  2. Nagyon várom a megbeszélést. Én is kértem az RTL. Klubot, ATV. , hogy adjanak lehetőséget a beszélgetés lefolytatására. Bízom benne megtalálják a megfelelő helyet és időpontot!